LANDLIME RAINBOW ROWELL BOOK REVIEW

Νοεμβρίου 03, 2018


"I love you more than i hate everything else"

Το βιβλίο ακολουθεί την ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού με δύο παιδιά της George και του Neale. 
Καθώς σχεδιάζουν τα φετινά Χριστούγεννα να τα περάσουν με την οικογένεια του Νeale τυχαίνει ένα απρόοπτο στην δουλειά της George με αποτέλεσμά να πρέπει να δουλέψει πιο εντατικά μέσα στις γιορτές μαζί με τον κολλητό της φίλο Seth. Κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Neale και αποφασίζει να πάρει τα δύο τους παιδιά και να πάει στην οικογενεια του για τις γιορτές χωρίς την γυναίκα του. 
Η George αν και δεν είναι ενα άτομο που κρατάει τις παραδόσεις νιώθει πως όχι απλά θα περάσει τα Χριστούγεννα μακρυά από την οικογένειά της αλλά και πώς σιγά σιγά απομακρύνεται ολο και περισσότερο με τον άνδρα της και τις δύο της κόρες. Έτσι αποφασίζει να τον πάρει τηλέφωνο για να δοοδιορθώ την κατασταση κάτι που φέρνει πολλες αναμνήσεις από τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους. 

Σίγουρα το Landline δεν ειναι ένα από τα καλυτερα βιβλία της Rainbow Rowell. Δεν ξέρω αν φταίει πως δεν έχω ακόμα παντρευτεί και κάνει παιδια αλλά η ιστορία δεν με τράβηξε καθόλου αλλα και οι χαρακτήρες της. Η George ήταν μια γυναίκα υπερβολικα ανασφαλής για τα γούστα μου ενώ ο Neale ήταν από τους πιο άχρωμους, αδιάφορους αλλά κ αγενής χαρακτήρες που έχω διαβάσει σε βιβλίο. 
Αυτό που σώνει το βιβλίο είναι η εξαιρετική γραφή της συγγραφέως που είναι πάντα ανάλαφρη με εξαιρετικούς διαλόγους κ χιούμορ. Αλλά κ τα φλασμπακ που έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον. 

Βαθμολογια: 2/5 αστέρια
☀️☀️

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts