Τελευταια Νεα!

Μαρτίου 06, 2015


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Ξεκινάνε τα γυρίσματα: 
Όπως βγήκε ανακοίνωση πριν λίγες μέρες η μεταφορά της τηλεοπτική σειράς των βιβλίων ''Θανάσιμα εργαλεία'' μπαίνει σε τελική ευθεία. Τον Μάιο που μας έρχεται, αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο Βανκούβερ. Ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δίνονται έχει είδη αρχίσει να γράφετε το σενάριο και να γίνετε η επιλογή των συντελεστών. Επίσης η τηλεοπτική σειρά θα έχει τον τίτλο Shadowhunters: The Mortal Instruments. 

Νέο Spin Off από το Arrow και το Flash:
Σύμφωνα με τελευταίες ανακοινώσεις το CW ετοιμάζει σειρά που θα ενώσει επαναλαμβανόμενους χαρακτήρες από τις σειρές Arrow και The Flash. Το Project θα το αναλάβουν οι παραγωγοί του Arrow/Flash Greg Berlanti, Andrew Kreisberg και Marc Guggenheim, Ενώ για τους χαρακτήρες-ηθοποιούς τα πιο σίγουρα ονόματα είναι του Brandon Routh (Ray/The A.T.O.M) της Caity Lotz (Sara/Canary) Wentworth Miller (Leonard Snart/Captain Cold) και Victor Garber (Firestorm) Ενώ θα παρουσιάζονται και άλλοι τρεις εντελώς νέοι χαρακτήρες. 

Ο πρωταγωνιστής του Frankenstein:
Ο Rob Kazinsky θα είναι πρωταγωνιστείς στην νέα σειρά του Fox Frankenstein. 

Νέες παραγγελίες Πιλότων από το ABC: 
To ΑΒC έδωσε παραγγελία για 4 πιλότους. Δύο κωμωδίες και 2 δράματα. To The Catch των Shonda Rhimes και Betsy Beers, ακολουθεί μια γυναίκα λογίστρια εγκληματολογίας, της οποίας η καριέρα ειδικεύεται στο να ξεσκεπάζει απάτες. Το Broad Squad από τους Stephanie Savage και Josh Schwartz. Εμπνευσμένο από αληθινές ιστορίες, η σειρά θα ακολουθεί τις πρώτες τέσσερις γυναίκες που αποφοίτησαν από την αστυνομική ακαδημία της Βοστώνης το 1978.
Το The Untitled Dan Savage Project η σειρά θα έχει για πρωταγωνιστή έναν άντρα του οποίου η ζωή παίρνει μια θετική, καινούργια τροπή όταν ο γιός του, του αποκαλύπτει πως είναι ομοφυλόφιλος. Και τέλος το Chev & Bev στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν οι Chevy Chase και Beverly D’Angelo ως ανέμελοι baby boomers των οποίων η όμορφη συνταξιοδότηση, διακόπτεται ξαφνικά όταν πρέπει να μεγαλώσουν τα εγγόνια τους.

Supergirl τα κουστούμια: 

Trailer Orphan Black Season 3: 

Trailer Community Season 6:

KINHMATOΓΡΑΦΟΣ: 

To The Stars My Destination στη μεγάλη οθόνη: 
Η Paramount Pictures βρίσκεται σε συζητήσεις για να αγοράσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα της κλασικής ιστορίας επιστημονικής φαντασίας, The Stars My Destination, με την Mary Parent να είναι παραγωγός. Το βιβλίο ανήκει στον Alfred Bester, και η ιστορία αφορά ένα άντρα που το διαστημόπλοιο του θα “ναυαγήσει” στο διάστημα για χρόνια και θα τον σώσει μια ημέρα ένα πλήρωμα που θα περάσει από το δρόμο του.

Bιογραφική ταινία του Bruce Lee: 
Ο Bruce Lee, ο οποίος είναι ίσως η σημαντικότερη προσωπικότητα στο Hollywood όσον αφορά τους ηθοποιούς δράσης, παρά το γεγονός ότι πέθανε στα 32 του χρόνια, στο σημείο που η καριέρα του ήταν σε ανοδική πορεία, θα αποκτήσει μια νέα βιογραφική ταινία αφού η κόρη του, Shannon είχε συναντήσεις με εταιρίες παραγωγής από την Κίνα όπου της είπαν ότι ο πατέρας της ήταν ανάμεσα στα πιο σημαντικά ονόματα της Κίνας εκεί ψηλά με τον Κομφούκιο. Οι Lawrence Grey, Ben Everard και Janet Yang. 







You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Ανυπομονώ για Shadow Hunters! Δεν το ήξερα για τα crossovers του CW, ντάξει εξελίσσονται δυναμικά αυτές οι δύο σειρές! Άντε να δούμε τι καινούριο ετοιμάζει η Shonda Rhimes, πόση χαρά μου έδωσε το trailer του Community!^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ! Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά στο Cast!
      Μου είχε λείψει το Community το περιμένω πως κ πως!!!
      Shonda= Εγγύηση! Νομίζω για ακόμη μια φορά θα δούμε κτ καλό!

      Διαγραφή

Popular Posts