The Winner's Crime - Marie Rutkoski

Δεκεμβρίου 10, 2016


“If you won’t be my friend, you’ll regret being my enemy.”

H συνέχεια και το δεύτερο βιβλίο της σειράς The Winner’s Curse ξεκινάει ακριβώς εκεί που μας είχε αφήσει. Η Kestrel προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τις ίδιες της, τις αποφάσεις να κυβερνήσει σωστά την χώρα και να παντρευτεί τον πρίγκιπα της Valorian. Ο Arin στην αντίπερα όχθη προσπαθεί να δαμάσει τα αισθήματα του για την Kestrel. Ενώ οσο προχωράει η ιστορία η ίδια θα μπει στην δοκιμασία να σώσει τον Arin με ενα πραγματικά δραματικό φινάλε. 

Όμορφα και φοβερά καλογραμμένο το The Winner's Crime με γοήτευσε απο την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα! Οι λέξεις που χρησιμοποιεί η Rutkoski δίνουν μια άλλη διάσταση μια σαφήνεια! Ενώ ο κόσμος και οι χαρακτήρες συνεχίζουν να μαγεύουν! Η πλοκή περιστρέφεται κυρίως γύρο απο την Kestrel και το δικαστήριο του Valorian αφού για μεγάλο κομμάτι του βιβλίου η Kestrel και ο Arin βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία. 

Το δεύτερο βιβλίο έχει πιο αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Το ειδύλλιο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Όλα πια έχουν να κάνουν με ένα πολιτικό παιχνίδι. Η χώρα παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο, πισόπλατα μαχαιρώματα, οι προδοσίες και η μάχη είναι πια πιο εντονα απο ποτε! 

Το The Winner's Crime ήταν ένα δυνατό sequel σε μια σειρά που είναι σίγουρα απο τα καλύτερα YA βιβλία που έχω διαβάσει! 

“I’m going to miss you when I wake up,” she whispered, because she realized that she must have fallen asleep under the sun. 
Arin was too real for her imagination. He was a dream. 
“Don’t wake up,” he said.

Βαθμολογία: 4.5/5 αστέρια 💗

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts