Τελευταία νέα!

Φεβρουαρίου 02, 2014Σε έναν ρόλο διαφορετικό από αυτούς που τον έχουμε συνηθίσει, θα δούμε τον Mark Walhberg που θα παρουσιάσει τα Nickoleodeon Kids΄ Choice Awards. 

 
Η αγαπημένη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά “State of Affairs” που ετοιμάζει το τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Θα υποδυθεί μια πράκτορα της CIA που ενημερώνει τον αμερικανό Πρόεδρο για κάποια “περίεργα και επικίνδυνα γεγονότα σε όλον τον κόσμο” ενώ, παράλληλα, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τη μάλλον περίπλοκη προσωπική της ζωή.

Το FΟX επιβεβαιώνει ότι η 6η σεζόν του Justified θα είναι και η τελευταία.

To τηλεοπτικό δίκτυο έδωσε την εντολή να ξεκινήσει η παραγωγή του πιλότου της σειράς “iZombie”, η οποία θα βασιστεί σε διάφορα γεγονότα εμπνευσμένα από τα DC Comics. Επίσης, πράσινο φως δόθηκε και για τους πιλότους των σειρών "Identity" και "Jane the Virgin". Το κανάλι επίσης ετοιμάζει τη μεταφορά για άλλη μια φορά στη μικρή οθόνη των περιπετειών του σούπερ ήρωα "The Flash" και το spin-off της σειρά "Supernatural". 

Tο κανάλι Fox ανανέωσε για δέκατη σεζόν τη δραματική σειρά “Bones”.

Το NBC έδωσε στην δημοσιότητα το Trailer της 2 σεζόν της τηλεοπτικής σειράς HANIBALTo Showtime κυκλοφόρησε το Τρέιλερ της σειράς Penny Dreadful που θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαΐου.
You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts