BOOK HAUL ~Part 1~

Μαρτίου 31, 2014


Καλησπέρα Αγαπημένη μου Αναγνώστες! 
Σήμερα σας έχω αν και αρκετά αργοπορημένα ένα νέο Book Haul!
Ελπίζω να το απολαύσετε! 

Ένα γλυκό πικρό δράμα με παραφυσικά στοιχεία! Μυστικά,απελπισία, θλίψη, απόγνωση, παράλληλοι κόσμοι και μια νέα σωτηρία που έρχεται! 

Την ημέρα της σχολικής του χρονιάς ο Alex με τον φίλο του Glenn βρίσκονται μέσα στην δίνη ενός ατυχήματος ο τρίτος της παρέας χάνεται... την μέρα που θα βρεθούν μπροστά στην αστυνομία οι ενοχές τους θα τους φέρουν στο ψέμα και έτσι θα ξεκινήσει μια ιστορία μυστηρίου και εξιχνίασεις ενός εγκλήματος που όλοι μπορεί να είναι ένοχη ή και κανένας. 

To τέλος της πενταλογίας της Megan McCafferty από την σειρά βιβλίων Jessica Darling. Ακολουθούμε την Jessica εδώ και τέσσερα βιβλία από την εφηβική της ζωή, στην φοιτητική και στην συνέχεια στην επαγγελματική της σταδιοδρομία. Μέσα από χιλιάδες προβλήματα, αστείες και δύσκολες καταστάσεις, την αγάπη, την φιλία, την οικογένεια και την αφοσίωση. Ήρθε η ώρα να μάθουμε και το τέλος της ιστορίας της Jessica αλλά και του Marcus. 

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ανάγνωση του πρώτου βιβλίου της σειράς, εδώ έχουμε την συνέχεια της ιστορία όπου προσωπικά μου φάνηκε να έρχεται από το πουθενά αφού δεν είχα την εντύπωση ότι επρόκειτο να υπάρξει μια συνέχεια, αν και αλήθεια είναι ότι υπήρχε ένα παραθυράκι στην ιστορία έτσι λοιπόν έφτασε η ώρα η Ginny να ανοίξει το τελευταίο της γράμμα, να κάνει ένα τελευταίο ταξίδι και να ζήσει μια νέα διασκεδαστική περιπέτεια με πολλές αναμνήσεις και γνώριμα πρόσωπα! 

Ένα όμορφο δώρο από μια αγαπημένη φίλη! Ditched από την Robin Mellom. 
Ένα βιβλίο ya adults με πολλά στοιχεία μυστηρίου. Μια τέλεια νύχτα που τελικά σημάδεψε την ζωή της. Από το παρόν στο παρελθόν ξετυλίγεται ένα κουβάρι δίπλα μας για την μυστήρια εκείνη βραδιά για το ματωμένο μπλε βελούδινο φόρεμα, για την αλήθεια κάθε μώλωπα που βρίσκετε στο σώμα και στην ψυχή της Justina. 

Δύο κορίτσια, δύο αδερφές η όμορφη γλυκιά ευαίσθητη αλλά και κοκέτα Daphne, που λατρεύει την ζωή και το κέφι ενώ περιμένει το αγόρι των ονείρων της, που φαντάζεται κάθε φορά που διαβάζει τα αγαπημένα της μυθιστορήματα και η απλή Gabby που πιστεύει ότι τίποτα στην ζωή της δεν λειτουργεί καλά, μια λογική και θυμωμένη προσωπικότητα , η οποία πιστεύει ότι η αληθινή αγάπη είναι μια ψευδαίσθηση.. Μόνο αγόρι στην ζωή της ο παντοτινός φίλος της Mule. Όλα θα αλλάξουν όταν το πλούσιο αγόρι της περιοχής αρχίζει να συναναστρέφεται με την Gabby ενώ ο καλύτερος της φίλος θα έρχεται όλο και πιο κοντά με την Daphne. Μια σύγχρονη Λογική και Ευαισθησία!

Σημείωση: Συγνώμη που δεν έκανα  ένα, ένα κάθε βιβλίο ξεχωριστά με φωτογραφίες 
όπως πάντα, έγινε αυτό για εξασφάλιση χρόνου. 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts