COFFEE BOOK TAG

Μαρτίου 28, 2015


  • To Original Tag δημιουργήθηκε από τον booktuber BangadyBangz

Βlack coffee: Για ποια σειρά βιβλίων σας ήταν δύσκολο να μπείτε μέσα στην ιστορία της ενώ είχε σκληροπυρηνικούς οπαδούς; 
A Song of Ice and Fire του George R.R. Martin's. Εκατομμύρια φανς λατρεύουν την συγκεκριμένη σειρά γνωστή αλλιώς και ως Game of Thrones. Κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει το έργο της αλλά προσωπικά μου πήρε αρκετό καιρό να την συνηθίσω. Κυρίως λόγο της γραφής του George Martins αλλά και το κατάλογο των χιλιάδων χαρακτήρων! 

Peppermint mocha: Ονομάστε ένα βιβλίο που γίνεται πιο δημοφιλής κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή μιας εορταστική εποχής του χρόνου.
To πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Μy True Love Gave To Me!  Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα τον Νοέμβριο του 2014 και ταιριάζει απόλυτα για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων! Μπορείτε να δείτε και το αναλυτικό μου Review εδώ

Hot chocolate: Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιδικό βιβλίο; 
Τα χρονικά του Σπάιντεργουικ της Holly Black. Ένα σκοτεινό παραμύθι που με είχε μαγέψει όσο κανένα. Σκέφτομαι πάντως να κάνω και ένα αφιέρωμα με όλα τα αγαπημένα βιβλία των παιδικών μας χρόνων! Γιατί είναι και πολλά... 

Double shot of espresso: Ποιο βιβλίο σε έκανε να μην σηκωθείς από την καρέκλα σου από την αρχή μέχρι το τέλος. 
To Catching Fire της Suzanne Collins. Θυμάμαι να μην μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου! Το είχα τελειώσει μέσα σε μια μέρα! 

Starbucks: Ποιο βιβλίο βλέπεις το όνομα του παντού; 
To Marketing έχει κάνει πάλι το θαύμα του με αυτό το βιβλίο. Αφού μιλούσαν όλοι για αυτό πριν καν βγει στην αγορά!

That hipster coffee shop: Πείτε ένα βιβλίο από μια ανεξάρτητη συγγραφέα; 
Αυτήν που μου έρχεται πρώτη στο μυαλό είναι η Patricia Lynne  που έχει γράψει την καταπληκτική σειρά Being Human που αξίζει πραγματικά να ρίξετε μια ματιά! 

Oops! I accidentally got decaf: Για ποιο βιβλίο περιμένατε περισσότερα; 
The Giver της Lois Lowry. Οο περίμενα τόσα, τόσα πιο πολλά πράγματα από αυτό το βιβλίο. Ίσως φταίει και οι τεράστιες προσδοκίες μου με όλα όσα είχα ακούσει αλλά σίγουρα δεν της ακούμπησε καν! 

The perfect blend: Ποιο βιβλίο ή σειρά σας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους αν και γλυκόπικρo; 
Νομίζω πως πραγματικά μια σειρά μπορεί να πάρει επάξια το βραβείο αυτής της κατηγορίας είναι το The infernal devices της Cassandra Clare. Αν και η ιστορία του ήταν γλυκόπικρη δεν παύει να είναι κορυφαία για το είδος της! Την έχω μέσα στην καρδιά μου...! 

I Tag: 













You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Τι έξυπνο tag! Πολύ ωραίο τυπάκι φαίνεται η Patricia Lynne, αν διαβάσεις Red Queen θέλω γνώμη :) Ευχαριστώ για το tag^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Patricia Lynne είναι φοβερή! Αξίζει να ρίξεις μια ματιά στα βιβλία της!
      Το έχω στα προσεχώς να το πάρω ελπίζω να είναι καλό ;)

      Διαγραφή
  2. Αγαπητή Eliza ouz,
    Υπέροχες ερωτήσεις και πολύ έξυπνες απαντήσεις!!! ;) Όμορφο tag και ευχαριστώ που έκανες σε εμένα tag. Όσο για το Red Queen... Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο. Το έχω διαβάσει και καταπληκτικό βιβλίο. Θα σου αρέσει σίγουρα πολύ!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Το διάβασες κιόλας? Το έχω στην λίστα με τις επόμενες αγορές! Θα σου πω εντυπώσεις όταν το διαβάσω! ;)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο και συμφωνώ για Song of Ice and Fire (μόνο που εγώ ποτέ δεν κατάφερα να την αγαπήσω) και για Infernal Devices (απόλυτα, όμως!). Επίσης, ναι, να κάνεις αφιέρωμα σε αγαπημένα παιδικά βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να πως τα έχω ''αγαπήσει'' εξίσου είναι η αλήθεια. Ακόμα προτιμώ κατά πολύ την τηλεοπτική σειρά :D Για τα Infernal Devices ήταν σαν η ερώτηση φώναζε το όνομα τους. Ταίριαζε εξαιρετικά!
      Θα είναι μάλλον το επόμενο αφιέρωμα που θα ετοιμάσω ;)

      Διαγραφή

Popular Posts