Book Series I Won't Finish

Μαρτίου 02, 2014


Συγνώμη που χάθηκα για λίγο καιρό και δεν έχω ανεβάσει πολλές νέες αναρτήσεις. Λίγο η εξεταστική μου λίγο η Απόκριες που όλους μας εξιτάρουν να βγούμε και να διασκεδάσουμε έξω (Ακόμα και χωρίς λεφτά :D) με έκαναν να χαθώ λιγάκι, αλλά να με πάλι εδώ. Όπως είχα πει θα ανεβάζω μια φορά την εβδομάδα κάποιο τοπ με διάφορα θέματα, αφού σας αρέσουν τόσο από ότι μου γράφετε και τα απολαμβάνετε. Αυτήν την εβδομάδα έχω τις σειρές βιβλίων που δεν θέλω να συνεχίσω την ανάγνωση τους.... 
Περιμένω και το δικό σας τοπ 7! 

7. Supernatural
Δεν είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά βιβλίων δεν είναι καλή αλλά κάπου έχασα το ενδιαφέρον μου. Τα βιβλία είναι πάρα πολλά, δεν ξέρω αν και ποτέ θα τελειώσει και σε κάποιον αριθμό... Μάλλον είναι αθάνατα όσο η Τηλεοπτική σειρά :P 

6. Είμαι το νούμερο 4 
Διάβασα το πρώτο βιβλίο το βρήκα αρκετά καλό αλλά ποτέ δεν ξετρελάθηκα ξεκίνησα μετά το δεύτερο αλλά κάπου στην μέση το άφησα. Δεν ξέρω γιατί απλά δεν με συνεπήρε


5. Eragon
Είχα διαβάσει πιο μικρή τα 2 πρώτα τέρατα των βιβλίων της σειρά (Εντωμεταξύ στην συνέχεια γίνονται ακόμα πιο τεράστια). Με μεγάλο μαραθώνιο, μήνες έκανα να τα τελειώσω! Προσωπικά δεν πιστεύω πως θα συνεχίσω πότε αυτήν την σειρά, όχι επειδή πλήττω από τις τόσες περιγραφές (Μπορεί 100 σελίδες να σου περιγράφουν μόνο ένα Λιβάδι) αλλά δεν μπορώ τις αναμονές και μέχρι ο Christopher Paolini να την ολοκληρώσει εγώ θα έχω φτάσει 70 χρονών στην κυριολεξία! 


4. Wicked Lovely
Μια σειρά που την περίμενα πάρα πολύ καλύτερη και τελικά απλά με απογοήτευσε. Ανύπαρκτη πλοκή ανύπαρκτη ήρωες. Σκέτη απογοήτευση! 


3. The Immortals
Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω την συγκεκριμένη σειρά βιβλίων! Αφού κατάφερα να τελειώσω το πρώτο βιβλίο για μένα έληξε εκεί. Ένα ανιαρό βιβλίο γεμάτο κλισέ και εκνευριστικούς χαρακτήρες (Μα να είναι όλοι τόσο εκνευριστικοί?!) 


2. Foundation
Μια σειρά επιστημονική φαντασίας που ενώ μ'άρεσε πολύ το πρώτο βιβλίο πραγματικά με απογοήτευσε σε υπερβολικό βαθμό  το δεύτερο και δεν ξέρω καθόλου αν πότε θα συνεχίσω με την συνέχεια.... Πολύ απογοήτευση!!! 


1. WAKE
Πραγματικά το θεωρώ ένα από τα χειρότερα βιβλία που έχω διαβάσει στην ζωή μου. Είχα φτάσει 40 σελίδες πριν το τέλος και απλά δεν μπορούσα με τίποτα να το συνεχίσω!!! Φυσικά ούτε υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω την σειρά! 





You Might Also Like

4 σχόλια

  1. To Έραγκον εγώ δεν κατάφερα ούτε το πρώτο βιβλίο να τελειώσω! Όσο για το νούμερο 4 κ το Supernatural μ άρεσε η ταινία / σειρά αλλά τα βιβλία δν νομίζω να τα επιχειρήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πιστεύω έκανα μεγάλο κατόρθωμα που μπόρεσα να τελειώσω τα δύο πρώτα βιβλία! Μήνες ολόκληρους το παίδευα!
      Το νούμερο 4 κ το Supernatural δεν είναι κακά βιβλία απλά νομίζω κάπου το χάνουν αλλά ναι η αντίστοιχες σειρές/ταινία είναι πολύ ανώτερες. Δεν χάνεις πάντως απολύτως τίποτα μη διαβάζοντάς τα!

      Διαγραφή
  2. Την σειρά The Immortals την σταμάτησα στο 3ο βιβλίο. Πραγματικά δεν παλευόταν!!!
    Τα Eragon έχω διαβάσει και τα 4! Και ναι μου άρεσε σαν σειρά!
    Όσο για το Wake εντάξει ήταν πολύ μέτριο άλλα παλευόταν η κατάσταση πιστεύω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άξιον απορίας το πως διάβασες και τα 4 βιβλία του Eragon :P
      Το Wake ήταν απάλευτο όπως και η σειρά The Immortals χάλια πολύ απογοήτευση άσε!

      Διαγραφή

Popular Posts