The Musketeers Review

Απριλίου 10, 2014


Την αναβίωση των τριών πιο γνωστόν Σωματοφυλάκων στην ιστορία δημιούργησε το BBC. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2014, ενώ έχουν είδη προβληθεί τα 10 πρώτα επεισόδια και ολοκληρώθηκε η 1 season. Η σειρά λόγο τις μεγάλης επιτυχίας της έχει είδη πάρει μια δεύτερη σεζόν. 

Υπόθεση: 
Η ιστορία εξελίσσεται στους δρόμους του Παρισιού τον 17ο αιώνα. Όπου ο νόμος και η τάξη είναι περισσότερο μία ιδέα παρά πραγματικότητα. Η σειρά ακολουθεί τους σωματοφύλακες Άθος, Άραμις και Πόρθος, οι οποίοι είναι υψηλά εκπαιδευμένοι σωματοφύλακες του βασιλιά Λουδοβίκου και μάχονται για να προστατέψουν τον ίδιο αλλά και την χώρα. Όλα ξεκινάνε όταν ο νεαρός Νταρτανιάν, σε μία προσωπική του αποστολή να διορθώσει το λάθος για το θάνατο του πατέρα του, συναντάει τους σωματοφύλακες κάτω από κακές περιστάσεις.
Άθος: 
O Μεγαλύτερος των τριών. Φαίνεται ότι είχε ένα καταστροφικό και μυστηριώδής παρελθόν που τον σημάδεψε. Ενώ άφησε την αριστοκρατική του ζωή για να γίνει ένας σωματοφύλακας. 

Άραμις: 
Στην συνέχεια ο προσωπικός μου αγαπημένος ο γοητευτικός και sexy Άραμις! Γεμάτος χιούμορ, μια μεγάλη καρδιά αλλά και πάντα έτοιμος αποτελεί το κλειδί στην ομάδα του και την ιστορία. 

Πόρθος: 
Μετά ο Τρανός και μεγαλόσωμος Πόρθος. Ένας ταπεινός άνθρωπος που λόγο του χρώματος του πέρασε μια δύσκολη ζωή, αλλά κατάφερε τελικά να ανέρθει και να μπει στην οικογένεια των σωματοφυλάκων.  


Νταρτανιάν: 

Στο τέλος έχουμε το νέο μέλος της ομάδα, των νέο και φιλόδοξο Νταρτανιάν. Γεμάτος πάθος και μεράκι για την ζωή καταφέρνει με τον χαρακτήρα του να γίνει αποδεκτός από όλους τους σωματοφύλακες. 

Καρδινάλιο Richelieu: 
Νομίζω πρέπει να πούμε και μερικά λόγια για τον ''Villain'' της παράστασης όπου τον υποδύεται και ο Peter Capaldi. Ο Πανέξυπνος, παμπόνηρος και μοχθηρός Καρδινάλιο Richelieu. Που καταφέρνει με έξυπνα και μικρά βήματα να εισχωρεί και να κινεί τα βήματα της εξουσίας. 

Τα κουστούμια και οι σκηνές δράσεις είναι θεαματικές! 

Ενώ δεν λείπει ούτε το Ερωτικό κομμάτι! 


Προσωπικά: 
Η σειρά μου άρεσε πάρα πολύ. Οι ήρωες είναι όλοι ένας και ένας, δεν ξέρεις ποιον συμπαθείς περισσότερο και ποιον πραγματικά αντιπαθείς. Έχει γίνει πραγματικά πάρα πολύ καλή επιλογή ηθοποιών για τον κάθε ρόλο.Τα κουστούμια και η αναβίωση της εποχής είναι εξαιρετική. Το χιούμορ, η δράση αλλά και το μυστήριο είναι τόσο δοσμένα το καθένα όσο θα έπρεπε. Τα πρώτα 2-3 επεισόδια θα τα χαρακτήριζα πιο εισαγωγικά ενώ στην συνέχεια η σειρά ανεβάζει πολλές στροφές. Για όσους αγαπάνε το κλασικό, τις ιστορίες εποχής και το μυστήριο με ωραία ατμόσφαιρα προτείνετε η σειρά ανεπιφύλαχτα! 

TRAILER: 



You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Νομιζω πως με επεισες ....θα την ξεκινησω συντομα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δεις είναι πολύ καλή! Ίσως η πιο απολαυστική σειρά για μένα μέχρι τώρα για το 2014!

      Διαγραφή

Popular Posts