Προσεχες Εκδοσεις

Φεβρουαρίου 07, 2015


METAIXMIO:

Περίληψη: Οι παλιοί θεοί ποτέ δεν πεθαίνουν… 
Έτσι τουλάχιστον νόμιζε η Αθηνά. Τότε όμως άρχισαν να ξεφυτρώνουν τα φτερά κάτω από το δέρμα της, να εισβάλλουν στα πνευμόνια της σαν αλλόκοτος καρκίνος, κι ο Ερμής εμφανίστηκε με έναν πυρετό που κατέτρωγε τη σάρκα του. Και η ζωή με αιώνια γαλήνη και υγεία χάθηκε μεμιάς. Αναζητώντας απεγνωσμένα τα αίτια του αργού, άθλιου θανάτου τους, η Αθηνά και ο Ερμής ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, μαζεύουν συμμάχους και ανακαλύπτουν εχθρούς, νέους και παλιούς. Η αναζήτηση τους οδηγεί στην Κασσάνδρα – ένα απλό κορίτσι που υπήρξε κάποτε μάντισσα ξεχωριστή, με έναν θεό στο πλάι της να την αγαπά και να την προστατεύει. Σήμερα η Κασσάνδρα δεν ανακατεύεται στις υποθέσεις των θεών – στην πραγματικότητα δε γνωρίζει καν ότι υπάρχουν. Ίσως να αποτελεί όμως το κλειδί για έναν πόλεμο που μόλις τώρα ξεκινά. Κι αυτό γιατί η Ήρα, η βασίλισσα των θεών, έχει συμμαχήσει με κάποιους από τους αρχαίους Ολύμπιους που αφαιρούν τη ζωή των αντιπάλων τους στην προσπάθεια να παρατείνουν τη δική τους ζωή. Η απόγνωση της επιβίωσης έχει διαφθείρει αυτούς τους αντι-θεούς, τους έχει μετατρέψει σε φριχτές καρικατούρες της παλιάς αίγλης. Η Αθηνά θα χρειαστεί οποιοδήποτε πλεονέκτημα μπορεί να έχει, αφού δε σβήνουν έτσι απλά οι αθάνατοι. Καθένας τους πεθαίνει με τον δικό του τρόπο. Άλλοι πνίγονται από φτερά. Άλλοι γίνονται τέρατα. Όλοι όμως αγωνίζονται μέχρις εσχάτων. 
Ο Πόλεμος της Θεάς είναι έτοιμος να ξεσπάσει.
Ημ/νία κυκλοφορίας: 23/02/2015

Περίληψη: Η Καλίνκα κινδυνεύει. Έχει μείνει ορφανή, χωρίς οικογένεια και φίλους. Είναι μόνη στην ατέλειωτη στέπα της Ουκρανίας, στην καρδιά του χειμώνα του 1941. Δεν ξέρει ποια κατεύθυνση να ακολουθήσει για να βρεθεί σε ασφαλές μέρος. Όμως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Καλίνκα είναι το κίτρινο Άστρο του Δαβίδ που είναι ραμμένο στο παλτό της. Και τότε συναντά δυο άλογα στις χιονισμένες εκτάσεις, άλογα μιας άλλης εποχής. Αδάμαστα, πανούργα και σοφά, τα άλογα Πρζεβάλσκι έχουν υπομείνει τη σκληρότητα του κόσμου από την περίοδο των ζωγραφιών στα σπήλαια – όμως τα δεινά του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου είναι χειρότερα απ’ οτιδήποτε έχουν βιώσει. Τα άλογα αυτά ίσως είναι τα τελευταία του είδους τους. Αν καταλήξουν ως άλλες δυο απώλειες του πολέμου, η ράτσα τους θα εξαφανιστεί. Στην Καλίνκα αναγνωρίζουν μια αδελφή ψυχή και μια ελπίδα να επιβιώσουν καθώς προσπαθούν να γλιτώσουν από τους Ναζί που όλο και πλησιάζουν, με σκοπό να σκοτώσουν και τους τρεις. Θα καταφέρει η Καλίνκα να τα σώσει – ή μήπως θα τη σώσουν εκείνα;
Ημ/νία κυκλοφορίας: 23/02/2015

Περίληψη: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κορίτσι, ένα κορίτσι και η σκιά του. Στο καλλιτεχνικό λύκειο ετοιμάζεται μια παράσταση για τα Χριστούγεννα, που προτείνει μια καινούρια ερμηνεία στον μύθο της Χιονάτης. Πρωταγωνίστρια, φυσικά, η Χιονάτη Άντερσον. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, κι η Χιονάτη, προς έκπληξη και της ίδιας, αρχίζει να βγαίνει με ένα συμπαθητικό αγόρι που παίζει στο έργο τον ρόλο του κυνηγού. Καθώς όμως η πρεμιέρα πλησιάζει, δέχεται μηνύματα από έναν κρυφό θαυμαστή, που ο θαυμασμός του φτάνει στα όρια της εμμονής. Φαίνεται μάλιστα πως γνωρίζει περισσότερα πράγματα για το παρελθόν της απ’ όσα η ίδια. Η Χιονάτη βρίσκεται για άλλη μια φορά σε θανάσιμο κίνδυνο. Κι ενώ ο χρόνος τελειώνει και η πρεμιέρα απειλείται με πραγματικό μακελειό, πρέπει να αντιμετωπίσει τα πιο σκοτεινά μυστικά της ζωής της για να βρει τον τρόπο να νικήσει τον διώχτη της, έναν άνθρωπο που η ψυχή του είναι μαύρη σαν τον έβενο.
Ημ/νία κυκλοφορίας: 23/03/2015

Περίληψη: Αφού πέρασε μήνες σε κρησφύγετα μακριά από την Κιμμέρια Ακαδημία, η Άλι επιστρέφει και βρίσκει το σχολείο σε μεγάλη αναταραχή. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Η σκιά του Ναθάνιελ, που βρίσκεται πολύ κοντά στο ν’ αποκτήσει ό,τι θέλει, πέφτει βαριά παντού γύρω της. Ένας μυστικός εμφύλιος πόλεμος διχάζει την κοινωνικοπολιτική ελίτ της Μεγάλης Βρετανίας και η οικογένεια της Άλι παίζει ρόλο-κλειδί στις εξελίξεις. Και οι δύο πλευρές θέλουν την Άλι με το μέρος τους κι ο Ναθάνιελ θα χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να τα καταφέρει. Αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να τον πολεμήσει μέχρι τελικής πτώσεως. Οι φίλοι της είναι έτοιμοι να σταθούν στο πλευρό της – ακόμα και να χάσουν τη ζωή τους για χάρη της. Μόνο που, αν τους συμβεί κάτι, η Άλι δε θα το αντέξει. Η αντίσταση αρχίζει εδώ. Τα πάντα διακυβεύονται. Ο νικητής τα παίρνει όλα…
Ημ/νία κυκλοφορίας: 06/04/2015

Περίληψη: Ο Ντάροου είναι Κόκκινος, μέλος της κατώτατης κάστας στην κωδικοποιημένη κατά χρώματα κοινωνία του μέλλοντος. Όπως και οι άλλοι Κόκκινοι, δουλεύει όλη μέρα, πιστεύοντας πως αυτός και ο λαός του κάνουν την επιφάνεια του Άρη κατοικήσιμη για τις επόμενες γενιές. Προσφέρει πρόθυμα τη ζωή του, ξέροντας πως το αίμα και ο ιδρώτας του θα καταλήξουν μια μέρα σ’ έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά του. Όμως ο Ντάροου και οι όμοιοί του έχουν εξαπατηθεί. Σύντομα ανακαλύπτει πως η ανθρωπότητα έχει ήδη φτάσει γενιές τώρα στην επιφάνεια. Τεράστιες πόλεις και απέραντα πάρκα απλώνονται σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Ο Ντάροου –και οι άλλοι Κόκκινοι– δεν είναι παρά δούλοι μιας διεφθαρμένης άρχουσας τάξης. Αντλώντας έμπνευση από τον πόθο για δικαιοσύνη και ώθηση από την ανάμνηση μιας χαμένης αγάπης, ο Ντάροου θυσιάζει τα πάντα για να διεισδύσει στο θρυλικό Ινστιτούτο, ένα πεδίο δοκιμασιών για την κυρίαρχη Χρυσή κάστα, όπου παλεύει για την εξουσία η επόμενη γενιά των επικυρίαρχων της ανθρωπότητας. Θα αναγκαστεί να αγωνιστεί για τη ζωή του και για το ίδιο το μέλλον του πολιτισμού ενάντια στα καλύτερα και τα πιο στυγνά μέλη της άρχουσας τάξης της Κοινωνίας. Εκεί, δε θα διστάσει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να καταστρέψει τους εχθρούς του… ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως για να το κάνει θα γίνει ένας από αυτούς.
Ημ/νία κυκλοφορίας: 06/04/2015

Περίληψη: Στη σκοτεινή Αμερική του μέλλοντος, όπου κανείς δε μένει αλώβητος από τη βία, τον τρόμο και τη λύπη, οι νεαροί πρόσφυγες Μάλια και Μάους καταφέρνουν να αφήσουν πίσω τους τις αιματοκυλισμένες εμπόλεμες περιοχές των Πνιγμένων Πόλεων και να δραπετεύσουν στη ζούγκλα που τους περιβάλλει. Μα όταν βρίσκουν έναν πληγωμένο Μισό –ένα προϊόν της βιοτεχνολογίας, ένα «εργαλείο πολέμου»– ονόματι Τουλ, τον οποίον καταδιώκουν στρατιώτες λυσσασμένοι για εκδίκηση, η εύθραυστη ασφάλεια της ύπαρξής τους καταρρέει. Τον ένα τον παίρνουν αιχμάλωτο τα αμείλικτα αγόρια-στρατιώτες. Η άλλη έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα αδιανόητο δίλημμα: να ρισκάρει τα πάντα προσπαθώντας να σώσει έναν φίλο, ή να διαφύγει σ’ έναν τόπο όπου ίσως η ελευθερία είναι μια ρεαλιστική ελπίδα. Αυτή η συναρπαστική αφήγηση, που ξετυλίγεται στον ίδιο κόσμο με τα Νεκροταφεία Καραβιών, χτίζει με δυνατή και άγρια φωνή μια μοναδική ιστορία αφοσίωσης, επιβίωσης και περιπέτειας.
Ημ/νία κυκλοφορίας: 18/05/2015

Περίληψη: Ο Λίαμ Ο’Κόνορ έπρεπε να πεθάνει στο ναυάγιο του Τιτανικού το 1912. 
Η Μάντι Κάρτερ έπρεπε να πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα το 2010. 
Η Σαλ Βίκραμ έπρεπε να πεθάνει σε πυρκαγιά το 2029. 
Όμως και στους τρεις δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία – να εργαστούν για μια μυστική υπηρεσία που κανείς δε γνωρίζει την ύπαρξή της, με έναν και μοναδικό σκοπό: να μην αφήσουν το ταξίδι στο χρόνο να καταστρέψει την ιστορία… Ένα τσουνάμι του χρόνου αλλάζει την ιστορία του Αμερικάνικου Εμφυλίου Πολέμου. Όταν ο Αβραάμ Λίνκολν, ο μελλοντικός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ακολουθεί τον Λίαμ από το 1831 στο παρόν, ο κόσμος μπαίνει σε επικίνδυνη, χαοτική τροχιά… Αν οι Φύλακες του Χρόνου δεν καταφέρουν να επιστρέψουν τον Λίνκολν στο παρελθόν, ο Αμερικάνικος Εμφύλιος δε θα τελειώσει ποτέ και ο κόσμος θα υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες ενός αιώνιου πολέμου. Θα μπορέσει η Μάντι να πείσει δύο συνταγματάρχες και από τις δύο αντίπαλες πλευρές πως μόνο με αμοιβαία κατάπαυση πυρός θα σωθεί το μέλλον;
Ημ/νία κυκλοφορίας: 23/02/2015

Περίληψη: Ο συγγραφέας της σειράς μπεστ σέλερ με τον Χάρι Χόλε γράφει αυτή τη φορά ένα εξαιρετικά δυνατό μυθιστόρημα με σκηνικό έναν λαβύρινθο διαφθοράς στα υψηλότερα κυβερνητικά κλιμάκια. Ο Σόνι είναι ένας παράξενα χαρισματικός και μακάριος νεαρός άνδρας που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη φυλακή (δώδεκα χρόνια), οι συγκρατούμενοί του επιζητούν να βρεθούν για λίγο στο κελί μαζί του χάρη στην απόκοσμη ικανότητά του να παρηγορεί και να κατευνάζει τις ψυχικές τους εντάσεις. Δεν τους ενδιαφέρει φυσικά που ο Σόνι είναι ηρωινομανής ούτε από πού προμηθεύεται ναρκωτικά ούτε ότι εκτίει την ποινή για εγκλήματα που δεν έχει διαπράξει ο ίδιος...
Ημερομηνία έκδοσης: 09/02/2015

ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 

Περίληψη: Μια επιλογή καθορίζει τους φίλους σου... 
Μια επιλογή καθορίζει τα πιστεύω σου... 
Μια επιλογή ξαθορίζει που θα αφοσιωθείς - για πάντα... 
Μια επιλογή μπορεί να σε μεταμορφώσει. 

Στο δυστοπικό Σικάγο της Μπίατρις Πράιορ, η κοινωνία χωρίζεται σε πέντε φατρίες, καθεμία από τις οποίες είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην καλλιέργεια μιας συγκεκριμένης αρετής - Ειλικρίνεια, Απάρνηση, Γενναιότητα, Ομόνοια και Πολυμάθεια. Μία συγκεκριμένη μέρα κάθε χρόνο, όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο έκτο έτος της ηλικίας τους, πρέπει να επιλέξουν τη φατρία στην οποία θα αφιερώσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Η Μπίατρις, πρέπει να αποφασίσει αν θα παραμείνει με την οικογένειά της ή αν θα διαλέξει αυτό που πραγματικά είναι - δεν μπορεί να έχει και τα δύο. Η επιλογή της θα καταπλήξει τους πάντες, ακόμη και την ίδια. 

Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής μύησης που ακολουθεί, η Μπίατρις αλλάζει το όνομά της σε Τρις, ενώ δυσκολεύεται να ξεχωρίσει ποιοι είναι πραγματικά οι φίλοι της – αλλά και πού ακριβώς θα μπορέσει να ταιριάξει στη ζωή που έχει επιλέξει, μια ρομαντική σχέση με ένα πότε σαγηνευτικό και πότε εξοργιστικό αγόρι. Όμως η Τρις έχει επίσης ένα μυστικό. Ένα μυστικό που κρύβει από όλους γιατί έχει προειδοποιηθεί ότι συνεπάγεται θάνατο. Και καθώς ανακαλύπτει μια διαμάχη που ολοένα μεγαλώνει και απειλεί να ξηλώσει τη φαινομενικά τέλεια κοινωνία, συγχρόνως μαθαίνει πως το μυστικό της μπορεί να τη βοηθήσει να σώσει αυτούς που αγαπά... ή να την καταστρέψει.
Ημερομηνία έκδοσης: 05/03/2015

Περίληψη: Έπιασα το χέρι του και ακούμπησα το μάγουλό μου στο στήθος του. Έβαλε το πιγούνι του στο κεφάλι μου καθώς στροβιλιζόμασταν στον ρυθμό της βροχής. Εκείνη τη στιγμή ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρναμε. Αν μπορούσαμε να το κάναμε αυτό, θα βρίσκαμε με κάποιον τρόπο τον δρόμο για να γυρίσουμε ο ένας στον άλλον. 
Ήρθε η ώρα να στεφθεί η νικήτρια. Όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή της στην Επιλογή, η Αμέρικα δε φανταζόταν ποτέ ότι θα πλησίαζε το στέμμα ή την καρδιά του πρίγκιπα Μέιξον. Αλλά καθώς ο διαγωνισμός πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του και οι απειλές έξω απ’ τα τείχη του παλατιού γίνονται ολοένα πιο βίαιες, η Αμέρικα συνειδητοποιεί πόσα αντέχει να χάσει – και πόσο σκληρά πρέπει να παλέψει για το μέλλον που ονειρεύεται.
Ημερομηνία έκδοσης: 19/02/2015

Περίληψη: Ο χρόνος τελειώνει για την Σκάιλερ βαν Άλεν. Ο Σκοτεινός Πρίγκιπας βρίσκεται προ των Πυλών του Παραδείσου, αποφασισμένος να κυριεύσει μια για πάντα τον ουράνιο θρόνο. Αυτή τη φορά έχει στο πλάι του τους αγγέλους Άμπαντον και Άζραελ, ή αλλιώς Τζακ και Μίμι. Έτσι νομίζει τουλάχιστον. Ακόμη κι όταν ο Λούσιφερ αναθέτει στον Τζακ και στη Μίμι να σκοτώσουν τους αγαπημένους τους, τα δίδυμα ορκίζονται κρυφά να νικήσουν τον Πρίγκιπα. Στο μεταξύ, η Μπλις, πρώην βαμπίρ, έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον Λόσον, τον μεγαλύτερο λύκο του κάτω κόσμου, προκειμένου να ελευθερώσει τον λαό του από την Κόλας. Ένα αρχαίο μήνυμα αποκαλύπτει πόσα εξαρτώνται από την επιτυχία αυτής της αποστολής. Όταν συλλαμβάνεται η Σκάιλερ, πρέπει να πάρει μια τρομερή απόφαση. Θα βρει, άραγε, τη δύναμη να κάνει το ασύλληπτο; Η επική σειρά των Γαλαζοαίματων ολοκληρώνεται στο έβδομο βιβλίο με πρωταγωνιστές το θάρρος, τη θυσία και την αιώνια αληθινή αγάπη.
Ημερομηνία έκδοσης: 19/02/2015

ΛΙΒΑΝΗΣ: 

Περίληψη: Η Πένι έχει ένα μυστικό. Με το ψευδώνυμο Κορίτσι Online, η Πένι γράφει τα κρυφά της συναισθήματα για τη φιλία, τα αγόρια, για την τρελή οικογένειά της και τις κρίσεις πανικού που παθαίνει η ίδια. Κι ενώ τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, ταξιδεύει μαζί με τους δικούς της στη Νέα Υόρκη, όπου γνωρίζει τον Νόα, έναν πανέμορφο κιθαρίστα, και τον ερωτεύεται τρελά. Τώρα πια γράφει στο blog της, Κορίτσι Online, για τον έρωτά της. Όμως και ο Νόα κρύβει πολλά μυστικά... Και ένα απ’ αυτά απειλεί να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και να διαλύσει μια φιλία για πάντα. 
«ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ONLINE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ». 
Zoe Η Zoe Sugg, γνωστή και ως Zoella, γράφει ιστορίες από παιδί. Τα blogs της για την ομορφιά, τη μόδα και το λαϊφστάιλ επισκέπτονται εκατομμύρια χρήστες του YouTube.
Ημερομηνία έκδοσης: Μη Διαθέσιμη! 

Περίληψη: Η επική ιστορία συνεχίζεται και τα όρια της Ρεβέκκας δοκιμάζονται στο έπακρο! Η πριγκίπισσα Λέιλα, κόρη της Ρεβέκκας Νιούτον και του βασιλιά Τουργκόθ, μεγαλώνει και παράλληλα μεγαλώνει και η δύναμή της να προβλέπει μελλοντικά γεγονότα.
 Έχει το μεγαλύτερο χάρισμα που μπορεί κανείς να φανταστεί: Είναι η Πυθία! Την ώρα που προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τις μοναδικές της δυνάμεις, ανακαλύπτει ότι τρέφει βαθιά αισθήματα για τον Αλέξανδρο, τον γιο της Αρχόντισσας Φελίσιας και του Άρχοντα Λέικο. Αλλά αυτός πώς νιώθει γι’ αυτήν; Στο μεταξύ, ο Κρόνος και οι Τιτάνες ετοιμάζουν ένα μεγαλοφυές σχέδιο για να κατακτήσουν τη Γη, με τη βοήθεια των Σαρτάνι. Ταυτόχρονα, καλούν στα όπλα στρατιές αρχαίων πονηρών πλασμάτων, προκειμένου να τους βοηθήσουν να εξουσιάσουν την Ιερή Φλόγα και να ελευθερωθούν. Στο μεταξύ, στα Ηλύσια Πεδία, ο Ζευς και οι υπόλοιποι Θεοί, αγωνίζονται να καταλάβουν τι σχεδιάζουν οι εχθροί τους, αφού δεν μπορούν να αναμειχθούν, αν πρώτα δεν απελευθερωθούν οι Τιτάνες. 
Η Ρεβέκκα, ο Μπουλ ο Μινώταυρος και οι φίλοι τους, αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχουν συναντήσει ποτέ στη Χώρα του Λευκού Ήλιου και στα Τάρταρα, όπου θα χρειαστεί να αναλάβουν μια επικίνδυνη αποστολή – θέμα ζωής ή θανάτου για όσους αγαπούν. Θα μπορέσει η νεοανακαλυφθείσα Πυθία της Ουτοπίας να ξεσκεπάσει τα σχέδια εγκαίρως και να σώσει όλους τους κόσμους; 
Μια εκρηκτική σύγκρουση ανάμεσα στο Καλό και το Κακό… Μια ατελείωτη αντιπαράθεση… Μια θανάσιμη αγάπη… Μια σύγκρουση που θα αποφασίσει το μέλλον όλων των κόσμων!
Ημερομηνία έκδοσης: Μη Διαθέσιμη!  





You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Υπέθετα ότι αν έβγαζαν Kendare Blake στα ελληνικά θα έβγαζαν το Anna, αλλά κοίτα να δεις που διαψεύστηκα. Δεν μου αρέσει καθόλου ο τίτλος (τι έκπληξη). Ενώ στα αγγλικά το antigoddess ακούγεται μια χαρά, στα ελληνικά με κάνει να σκέφτομαι μαγαζιά στην Αποστόλου Παύλου με θέα την Ακρόπολη απέναντι. Τέλος πάντων, είναι πολύ ωραία βιβλία και τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ έμεινα αρκετά έκπληκτη. Όπως είπες περίμενα αν έβγαζαν κάποιο βιβλίο της, να έβγαζαν το Anna. Αν πάνε πάντως καλά αυτά πολύ πιθανόν να δούμε και τα άλλα τις Kendare Blake στα Ελληνικά.
    Χεχεχε! Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο....! Τώρα που εκδίδονται στα Ελληνικά πιστεύω θα τα διαβάσω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν περίμενα να μεταφράσουν τόσο γρήγορα το Girl on Line! Καλά ο Ψυχογιός πήρε από την Platypus το Divergent, ξέρεις τι παίχτηκε...?
    M'αρέσουν πολύ αυτά τα ενημερωτικά posts ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @overtheplace
    Εγώ ήμουν σίγουρη πως θα το φέρει ο Λιβάνης! Αλλά ναι ήταν πολύ γρήγορος....
    Ξέρω πως δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία - δεν πούλησαν τα βιβλία. Και άφησε τα δικαιώματα. Τώρα πως και τα πήρε ο ψυχογιός δεν ξέρω (Μάλλον τα αγόρασε πιο φθηνά!) και περιμένει πως θα πουλήσει περισσότερα με το όνομά του I don't know! Γενικά πάντως έχω αρχίσει λίγο να ανησυχώ για την Platypus. Ανακοίνωσε πως κάποιες σειρές δεν θα εκδώσει τα παρακάτω τους και δεν θα βγάλει νέα βιβλία μόνο τα επόμενα από αυτές που είδη έχει. Έχει κλείσει και την σελίδα του στο Facebook και το Twitter, τι να πω ελπίζω να πάνε όλα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωχ ναι? Δεν τα ήξερα όλα αυτά! Και ήταν το main source των μεταφρασμένων ya novels... Μάλιστα:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Overtheplace
    Ναι! Για μένα (Αν και ακριβά τα βιβλία του) ήταν από τους καλύτερους εκδοτικούς κ σίγουρα ο καλύτερος στο είδος του. Δεν ξέρω ελπίζουμε να πάνε όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts