ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!

Μαρτίου 26, 2015


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 

Επιστρέφει η σειρά The X-Files: 
Η σειρά επιστρέφει για ένα νέο κύκλο έξι επεισοδίων, μαζί με τους δημιουργούς της Κρις Κάρτερ, ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η Τζίλιαν Αντερσον, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι, χωρίς ακόμη να έχει καθοριστεί η ημερομηνία προβολής τους.

Ανανεώθηκε το 12 Monkeys: 
Η σειρά 12 Monkeys του Syfy ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν που θα μεταδοθεί μέσα στο 2016.

Τέλος για το Downton Abbey: 
Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις η έκτη σεζόν θα είναι και η τελευταία της πολυαγαπημένης Αγγλικής σειράς Downton Abbey! 

Ο Dominic Purcell στο Spin-off του Arrow/Flash: 
Μαζί με τους Brandon Routh, Wentworth Miller, Victor Garber και Caity Lotz στο καστ προστέθηκε και ο Dominic Purcell. 

To Bosch ανανεώθηκε: 
Για δεύτερη σεζόν ανανεώθηκε η σειρά του Amazon! 

KINHMATOΓΡΑΦΟΣ:

To graphic novel I Kill Giants έρχεται στην μεγάλη οθόνη: 
O Anders Walter έκλεισε να κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο στην μεγάλη οθόνη με την κινηματογραφική μεταφορά του graphic novel, I Kill Giants, την οποία θα χρηματοδοτήσει η Treehouse Pictures. Ο δημιουργός του graphic novel, Joe Kelly έχει αναλάβει την συγγραφή του σεναρίου της ταινίας.

Η Anna Kendrick στο Table 19
Η Anna Kendrick θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη του Rocket Science, Jeffrey Blitz, για να ετοιμάσουν την κωμωδία Table 19, η οποία αφορά μια ομάδα αγνώστων, οι οποίοι θα καθίσουν μαζί σε τραπέζι σε ένα γάμο. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα στην Atlanta και οι 21 Laps και 3311 θα είναι παραγωγοί, με την τελευταία να αναλαμβάνει και τη χρηματοδότηση.

Το My Heart And Other Black Holes γίνεται ταινία: 
Η Paramount Pictures έκλεισε συμφωνία για τα κινηματογραφικά δικαιώματα του βιβλίου της Jasmine Warga, My Heart And Other Black Holes, το οποίο ανήκει στην κατηγορία του νεανικού και έχει την Anonymous Content ως παραγωγό. Η ιστορία γυρνάει γύρω από τους εφήβους Aysel Seran και Roman Franklin, οι οποίοι συναντήθηκαν μέσω μιας διαδικτυακής ιστοσελίδας που ζευγαρώνει άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν για να σιγουρέψουν ότι ένα από αυτά τα άτομα δεν θα υποχωρήσει. Οι δύο έφηβοι όμως στις 26 ημέρες που έχουν μέχρι την αυτοκτονία τους έχουν αρχίσει να ερωτεύονται και να έρχονται πιο κοντά και το ερώτημα που μένει είναι το κατά πόσο θα αυτοκτονήσουν ή όχι.













You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Από την μια με φοβίζει και από την άλλη ανυπομονώ για την νέα σεζόν των X-FILES!
    Θα γίνει το I Kill Giants ταινία? Θέλω να το δω αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και εγώ δεν ξέρω τι προσδοκίες να έχω....
      Οο ναι! Ανυπομονώ!

      Διαγραφή
  2. Θα γίνει ταινία το I Kill Giants?! WOW! Δεν είχα ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι :D Δεν έχει πολλές μέρες που ανακοινώθηκε. Το μόνο στοιχείο που έχουμε είναι πως ο Anders Walter θα το σκηνοθετήσει!

      Διαγραφή

Popular Posts