Christmas Time: Gift ideas

Δεκεμβρίου 20, 2015


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν εσείς έχετε πάρει σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρο; Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με μερικά έξυπνα, οικονομικά και όμορφα δώρα για όλοι την οικογένεια και τους φίλους σας...! 


Αρωματικά κεριά: Τι καλύτερο δώρο από πανέμορφα αρωματικά κεριά με υπέροχα κουτιά για την  οικοδεσπότισσα, την φίλη σας ή την αδερφή σας. 

Σετ Cupcake ή μαγειρικής: Έχετε στην οικογένεια σας άτομο που λατρεύει την μαγειρική τότε ένα σετ για να φτιάχνει τα αγαπημένα του γλυκά και να τα διακοσμεί όπως ακριβώς θέλει, είναι ότι πρέπει! 

Kindle: Ο φίλος ή η φίλης σας λατρεύει το διάβασμα; Ήρθε η ώρα να του δώσετε την εναλακτική και εύκολη λύση να έχει τα βιβλία του πάντα μαζί του! 


Box set: Η καλύτερη περίοδος για διάβασμα είναι η χειμερινές διακοπές, έτσι τι πιο εύκολο να ξεκινήσει κάποιος μια σειρά βιβλίων όταν θα τα έχει όλα  συγκεντρωμένα με πανέμορφα εξώφυλλα. 

Χειμωνιάτικος εξοπλισμός: Κασκόλ, ωτοασπίδες και γάντια είναι μερικά πολύ έξυπνα και πρακτικά δώρα που μπορείτε να κάνετε τις ημέρες των εορτών. 

Ημερολόγια-Ατζέντες: Χρήσιμο όμορφο και φοβερά λειτουργικό. 

Ανδρικά ρούχα: Μια όμορφη ζεστή και στυλάτι φούτερ ή ένα σέξι και γλυκό σκουφάκι θα μπορούσε να είναι το δώρο για τον φίλο ή σύζυγο σας. 

Γυναικεία ρούχα: Υπέροχες χριστουγεννιάτικες πλεκτές μπλούζες και πιτζάμες θα έκαναν σίγουρα ένα κορίτσι ευτυχισμένο.  

Μπρελόκ & Θήκες τηλεφώνου: Μικρά φθηνά, όμορφα και καλαίσθητα δωράκια για όλους. 

Δείτε επίσης: 
















You Might Also Like

2 σχόλια

  1. ΓΕΙΑ!!! ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ!!! Έκανα και εγώ μια παρόμοια ανάρτηση. Αν θες δες την: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/12/christmas-time-gift-ideas.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά Χρύσα μου!!! Ναι την είδα ;)
      Πολύ ενδιαφέρουσα!

      Διαγραφή

Popular Posts