16 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΟ 2016

Ιανουαρίου 05, 2017


Εμαθα... 

1. Πως το υγεία πάνω από ολα είναι η μεγαλύτερη αλήθεια χωρίς αυτήν δεν μπορείς να απολαύσεις και τα απλά πράγματα της ζωη. 

2. Αν δεν αγαπήσεις εσύ πρώτος τον εαυτό σου μην περιμένεις να το κάνουνε οι άλλοι. 

3. Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα έρθουν και θα μείνουν προσωρινά στην ζωή σου. Μην το παίρνεις προσωπικά. Ο κάθε άνθρωπος που έρχεται στην ζωη σου θα σου δώσει κάτι διαφορετικό κράτα το και πορεύσου με αυτό! 

3. Κάθε σώμα είναι όμορφο. Ιδικά το δικό σου! Ιδιαίτερα το δικο σου! Ταιριάζει υπέροχα σε εσένα! Τι είναι αυτο που βλέπεις άσχημο;

4. Δεν θα αισθάνεσαι πάντα καλά και όμορφη. Είναι ανθρώπινο, χαμογέλα σκέψου θετικά! Μην το αφήσετε να σας καταναλώσει και να σας ρίξει! 

5. Δεν αγαπάμε έναν τόπο ή ένα σπίτι για τον χώρο αλλά για τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και τις αναμνήσεις που έχουμε! 

6. Πρέπει να προσπαθείς σκληρά για τα πράγματα που θέλεις! Μην τα παρατάς εύκολα! 

7. Διάβασε! Και συνέχισε να διαβάζεις μην σταματήσεις ποτέ. Ταξίδεψε πέρα απο τις σελίδες και τις εικόνες. 

8. Ποτε μην  απολογείσαι που κάνεις ή είσαι αυτό που αγαπάς! 

9. Ο έρωτας σε βρίσκει στο πιο απροσδόκητο χρόνο, στο πιο απροσδόκητο μέρος και ίσως με τον πιο απροσδόκητο άνθρωπο! 

10. Γέλα, πολύ πολύ δυνατα μέχρι το στομάχι σας να πονέσει από τα πολλά γέλια! Είναι η καλύτερη θεραπεία σε ολα!

11. Η συναναστροφή μου με μικρά παιδιά με έκανε να δω με άλλη ματιά τον κόσμο. Όπως τον βλέπαμε κάποτε και εμείς οι ίδιοι και ξεχάσαμε. Τα ματάκια αυτά κοιτάνε τα πάντα με αγάπη και χάρις αυτό γίνεται ο κόσμος καλύτερος! 

12. Εχουμε μπει είδη στο 2017 και ο κόσμος είναι ακόμα γεμάτος ρατσισμός, στερεότυπα, μίσος και κακία. Αν θέλουμε να αλλάξει αυτό πρέπει πρώτα να προσπαθήσουμε να γκρεμίσουμε τους τοίχους αυτούς στον ίδιο μας τον εαυτό. 

13. Να είσαι παθιασμένος, απρόβλεπτος, δημιουργικός, θαρραλέος! Να είσαι ο εαυτός σου! 

14. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να δώσεις είναι η αγάπη σου! 

15. Είναι εντάξει να μείνεις με τις πιτζάμες και να χουχουλιάσεις όλοι μέρα. Στους τρελούς ρυθμούς της σημερινής κοινωνίας μας ειναι αναζωογονητικό να έχεις και τέτοιες στιγμές στην ζωη σου! 

16. Εκτιμήστε την ζωή!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts