Rebel Belle - Rachel Hawkins

Μαΐου 21, 2017


“The great thing about best friends is that they know you really well. And the terrible thing about best friends is that they know YOU really well.”

Η Rachel Hawkins είναι μια αγαπημένη συγγραφέας ενώ η σειρά της Hex Hall ήταν απο τα πρώτα βιβλία που διάβασα οταν YA κοινότητα γινόταν διάσημη. Και επιτέλους ήρθε η ώρα να διαβάσω και την πιο διάσημη σειρά βιβλίων της!

Όσο για την ιστορία του βιβλίου μας εκει βλέπουμε την Harper Price όπου είναι ένα κορίτσι απο τον νότο που περιμένει να στεφθεί βασίλισσα της χρονιάς στο σχολικό χωρό. Όλα αυτά μεχρί που μια μέρα η καθηγήτρια ιστορίας, της επιτίθεται με αποτέλεσμα να ανακαλύψει πως εχει κάποιες υπέρ δυνάμεις. Είναι μια Paladin προστάττεις των Oracle. Και για κακή της τύχη oracle τυχαίνει να είναι ο πιο μισητός συμμαθητής της ο David. 

Αυτό που μ'άρεσε πιο πολύ από όλα ήταν πως για πρώτη φορά δεν έχουμε μια αδύναμη πρωταγωνίστρια που περιμένει απο τους φίλους κ τα αγόρια γύρω της να την σώσουν αλλά εξαρχής είναι αυτήν που πρέπει να προστατέψει τους άλλους. Είναι ο David που χρειάζεται την βοήθεια της. 

Στην συνέχεια υπάρχει πολύ ωραία χημεία στους δυο πρωταγωνιστές και όλοι αυτήν η σχέση αγάπης/μίσους έχει πλάκα και είναι αναζωγονητική. Και αν και υπάρχουν κάποια ψεγάδια για ερωτικό τρίγωνο δεν πιστεύω πως ποτέ η ιστορία θα επικεντρωθεί εκει αλλά αντίθετα βρίσκετε για να μας δείξει καλύτερα τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών. 

Οι εξελίξεις ήταν τόσο γρήγορες και η ιστoρία ήταν τόσο φρέσκα γραμμένη και γεμάτη χιούμορ που ήταν αδιανόητο να μην ρουφήξεις τις σελίδες του κ γίνεις ενα με αυτο. Δεν υπάρχει κάτι για να σε προβληματίσει μόνο αγωνία και διασκέδαση για την συνέχεια. Πραγματικά το Rebel Belle ήταν απο τα πιο διασκεδαστικά βιβλία που εχω διαβάσει τελευταία. 

“We’re not dead” he said, almost like he was talking to himself. 
“How did we not get dead?”
 I smiled at him and squeezed his arm. “Because I’m awesome!

Βαθμολογία: 5/5 αστέρια 
🌟🌟🌟🌟🌟

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts