ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΤΟ 2018

Ιανουαρίου 13, 2019



Δεν είναι η πρώτη φόρα που έρχεται στα χέρια μου ένα βιβλίο της Rainbow Rowell, διάβασα πριν περίπου πέντε χρόνια το πολύ γνωστό της στην book κοινότητα Fangirl και μου είχε αρέσει πάρα πολύ αλλά και το Attachments ένα βιβλίο που βρήκα εντελώς αδιάφορο. Έτσι και το Landline δεν κατάφερε να μου δώσει κάτι έστω κοντα στο πρώτο βιβλίο που διάβασα της συγγραφέας. Ίσως να φταίει ότι δεν ταυτίστηκα καθόλου με τους ήρωες και την ιστορία ή το έντονο hype που υπάρχει για την συγγραφέα. Το σίγουρο είναι πως μιλάμε για ένα βιβλίο ευχάριστα γραμμένο αλλά που το ξεχνάς και δεν σου μένει καθολου. 
2/5 🌟🌟

Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είχα πολύ υψηλές προσδοκίες ή ότι ζούμε σε μια χώρα με καταπληκτικούς ποιητές και αναπόφευκτα μπήκα σε σύγκριση. Αλλά πραγματικά ήταν σαν να διαβάζω στιχάκια στο tumblr. Σίγουρα πάντως για μένα δεν θεωρείται ποίηση αυτό που διάβασα. 
1.5/5 🌟

Και αυτό ήταν ένα ακόμη βιβλίο που είχα πάρα πολύ υψηλές προσδοκίες!!! Λόγο των κριτικών που είχα διαβάσει κ τελικά δεν... Σίγουρα δεν ήταν ένα κακο βιβλίο. Το βρήκα όμως τόσο απλοϊκά γραμμένο και ήθελα να μας δώσει αυτό το κάτι της παρα πάνω ο συγγραφέας. 
3/5 🌟🌟🌟

Το πρώτο βιβλίο μου είχε αρεσει πολύ. Αν και δεν είχε την απαιτούμενη δράση σε σχέση με άλλα βιβλία του είδους η συγγραφέας είχε μια πολύ όμορφη γραφή και γενικά κυλούσε όλο πολύ εύκολα. Και το τέλος του ηταν έντονο. Και έρχεται το δεύτερο που περίμενα ότι θα τα δώσει ολα η συγγραφέας και έμεινα λίγο ως πολύ απογοητευμένη. Στο πρώτο μισό του βιβλίου δεν γίνεται ουσιαστικά τίποτα. Έχουμε απλά μια Αιβι που γκρινιάζει για τα πάντα ενώ στο δεύτερο μισό που ξεκινάει κ η κυρίως δράση τελικά γίνονται όλα τοσο εύκολα και προβλέψιμα. Πιστεύω πως η συγγραφέας έπρεπε η να γράψει αυτά τα βιβλία ως τριλογία και να ανάπτυξη πιο πολύ την ιδέα της ή να τα έκανε ως ένα μεγάλο βιβλίο και πιο ολοκληρωμένο και μεστό. Του έβαλα καλή βαθμολογία πάλι γιατί αν κ με τα λάθη του το τελείωσα μεσα σε δύο μέρες ήταν πολύ ευκολοδιάβαστο κ ανάλαφρο και ο Μπίσοπ ήταν ένας ήρωας που με κέρδισε
3.5/5 🌟🌟🌟




You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Τέλεια λίστα! Συμφωνώ απόλυτα με το milk & honey θύμιζε περισσότερο αποφθέγματα κσι σαν σκέψεις συμβουλές πάρα με ποιήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα για την Αιβι. Πραγματικά το πρώτο δεν συγκρίνεται με δεύτερο. Πολύ βεβιασμένο το τέλος. Εαν δεν είχε και τον Μπίσοπ θα είχε πέσει άσσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά όλο το βιβλίο το σώζει ο Μπίσοπ γτ αν περιμέναμε απο την Άιβι....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts