Hatfields & McCoys

Ιανουαρίου 28, 2014


Το History Channel με παραγωγό και πρωταγωνιστή τον Kevin Costner αλλά και συμπρωταγωνιστή τον Billy Paxton παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία μια σειρά 3 επεισοδίων γύρω στις 5 με 6 ώρες  που κατάφερε μόνο την πρώτη μέρα προβολής της να σημειώσει το εκπληκτικό νούμερο των 13.9 εκατομμυρίων τηλεθεατών, το οποίο είναι το υψηλότερο που έχει σημειωθεί στην ιστορία των καλωδιακών καναλιών. Μια σειρά που ως κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος έχει την γνωστή στην αμερικανική ιστορία βεντέτα των δύο οικογενειών.

Η Ιστορία ξεκινάει κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου όπου ο William Anderson "Devil Anse" Hatfield γνωρίζει τον Randolph "Randall" McCoy. Αυτήν την στιγμή υπηρετούν στον στρατό τον νοτίων, σώζοντας πολλές φορές ο ένας την ζωή του άλλου και μέσα σε όλες τις δυσκολίες οι δύο αυτοί άντρες θα δημιουργήσουν μια φιλία. Αυτήν όμως θα πάψει να υπάρχει όταν οι Hatfields της δυτικής Βιρτζίνια δολοφονούν τον αδελφό του Randall. Το έγκλημα αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια βένετα χωρίς προηγούμενα γεμάτη μάχες, με πολλούς και φοβερούς θανάτους και έναν απρόσμενο μεγάλο έρωτα. 
Μια σειρά γεμάτη με φοβερές ερμηνείες που εκτός από τον Costner και τον Paxton που απέδειξαν γιατί έχουν τόσο μεγάλα ονόματα, είναι και το υπόλοιπο casting όμως που καθηλώνει με τις ερμηνείες του και καταφέρνει σε κάθε σκηνή να πείσει για την ακριβή απεικόνισης της περιόδου.
Η Απεικόνιση της εποχής μέσα από τα κουστούμια, τα σπίτια αλλά και όλο το φυσικό περιβάλλων είναι απλά μοναδική. Κάνοντας σε έτσι να μπεις κατευθείαν στο κλίμα της σειράς.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά και από ιστορικού περιεχομένου αλλά και από θέμα παραγωγής και ερμηνειών. Μια σειρά που με προβλημάτισε στα σημεία, με έκανε πολλές φορές να παθιαστώ με τα γεγονότα, να συγκλονιστώ με την βία και το μίσος που μπορεί να δείξει ο άνθρωπος και ειδικά όταν σκέφτεσαι πως η ιστορία είναι πραγματικά γεγονότα...

TRAILER:

PHOTO GALLERY: 







You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts