Arrow Season Finale

Μαΐου 18, 2014


Την Τετάρτη το Βράδυ ξημερώματα για μας, είδαμε όλοι το τελευταίο επεισόδιο του Arrow. Τελειώνοντας έτσι την πραγματικά εξαιρετική 2 σεζόν του και κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο όλες τις υποθέσεις! Ένα επεισόδιο γεμάτο δράση έτσι όπως μας έχει καλομάθει φέτος η σειρά, ενδιαφέροντα flashbacks, επιστροφές παλιών μας γνώριμων χαρακτήρων, χιούμορ, εξομολογήσεις και χτυποκάρδια. 


Οι πρώτες σκηνές με την γνωριμία των Slade - Oliver και την εκπαίδευση ήταν εξαιρετικές δείχνοντας ενώ τα flashbacks μας έδειξαν για ακόμη μια φορά την ουσία για το τι και γιατί γίνονται όλα αυτά σήμερα
 


Ο Roy γίνεται επιτέλους αυτό που όλοι περιμέναμε ο Red Arrow! 


Στην συνέχεια βλέπουμε την Sara με την Nyssa να επιστρέφουν και να πολεμάν στο πλευρό του Oliver και του Roy σε μια δύσκολη μάχη. 


Χαίρομαι που επιτέλους είχαμε και σκηνές της αγαπημένης μας αρχικής ομάδας γιατί τον τελευταίο καιρό μας είχε λείψει...!


Όλες οι μάχες για ακόμη μια φορά πορωτικές! 

Poor Ντετεκτιβ Lance.. Ελπίζω να μην έπαθε τίποτα! 

Το Καθαρτήριο τέλος του Slade/Deathstroke συγκλονιστικό. Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον λατρεμένο Manu Bennet 
 

Μέσα σε όλα είδαμε και την Laurel να απαγάγετε πάλι! 
MY FEELIGS: 


Η Thea αφήνει τον Roy και καταλήγει με τον μπαμπά Merlyn. Προβλέπω μια νέα superhero ή villain του χρόνου. 
MY FEELIGS:


Και στο τέλος άφησα το καλύτερο. Ως γνωστών είμαι Olicity φαν άρα δεν περιγράφετε πως ένιωσα στην παρακάτω στιγμή!!!!! 
 
MY FEELIGS: 

Και στην συνέχεια έρχεται αυτό! 
MY FEELIGS: 

Και μετά έρχεται και αυτό για να μας Τρολάρουν οι συγγραφείς ακόμα πιο πολύ! 
MY FEELIGS: 

Και στο τέλος έχουμε αυτό το πρόσωπο και την σιωπή του, που λέει πάρα πολλά σαν απάντηση!Δηλαδή πείτε μου τώρα ότι δεν την αγαπάει και θα σας πω να πάτε σε οφθαλμίατρο.. Δείτε βλέμμα... 
 

  • Και κάπως έτσι φτάσαμε και στο τέλος του φετινού Arrow. Την συγκεκριμένη ανάρτηση μου την ζητήσατε εσείς άρα περιμένω και με πολύ ανυπομονησία τα σχόλια σας! Καλή 3 season να έχουμε!!! 

























You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Γαμάτο επεισόδιο!!!
    Χεχεχε, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τα Feeling σου! Ακριβώς τι ίδιες αντιδράσεις και εγώ.... Όσο για το Olicity! Τι ήταν αυτό που μας έκαναν!!!
    Πραγματικά το έχαψα το Σ'αγαπώ! Άσε που σίγουρα το εννοούσε......
    Φάνηκε και ειδικά στην τελευταία τους σκηνή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου φίλε Ανώνυμε! Νομίζω πάνω κάτω όλοι αυτές είχαμε ;-)
    Την αγαπάει, την αγαπάει αλλά δεν το έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ακόμα!!!Στο κάτω κάτω για να είναι edngame θέλουμε μια αργεί καύση. Όλα θα έρθουν περιμένουμε την 3 season!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χιχιχι Το έκανες τελικά!!!
    Υπέροχο Φινάλε! Ο Roy γίνεται επιτέλους Red Arrow YEAHHH!!!!
    Την Thea δεν την βλέπω καλά τώρα που πήγε μαζί με τον διαβολεμένο μπαμπά.
    Όσο για την Olicity τι να πω! Επίτηδες μας το κάνουν?! Αλλά με παρηγορούν όλα αυτά που είπαν στις συνεντεύξεις τους οι ηθοποιοί κ παραγωγοί! Άσε που οι Felicity ήξερε για το σχέδιο και πάντα μα πάντα καταλαβαίνει όταν της λέει ψέματα εδώ πέρα όμως τον πίστεψε! Γιατί? Γιατί της έλεγε την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με όλα Σοφάκι! Ήταν καταπληκτικό το φινάλε. Όσο για το Olicity θα ήταν πολύ νωρίς να της πει αυτό από τώρα αυτά τα λόγια θα έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα τα πει, ίσως είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα! Περιμένουμε την 3 σεζόν τώρα!

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια αναρτηση ...Το επεισοδιο ηταν απλα μοναδικο,με εξαιρεση βεβαια την laurel (σε ολη την 2η season για να λεμε την αληθεια) ...H κοπελα δεν κανει ποτε αυτο που της λενε την εχω βαρεθει να μπλεκεται παντου!!!!!Ενταξει τι να πω για oliver k felicity !!! Μου ειχαν σποιλαρει σε μηνυμα οτι της ειπε σ αγαπω κ.λ.π και μετα οτι ηταν τρολαρισμα ....Τελος παρολο που εχω μυωπια εχω να πω οτι σιγουρα τα εννοουσε ολα αυτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα! Ναι το επ. ήταν καταπληκτικό σε μια εξίσου πολύ καλή σεζόν. Η Laurel ασχολίαστη για ακόμη μια φορά! Απορώ πραγματικά γιατί την κρατάν ακόμα?! Η τουλάχιστον ας της αφαιρέσουν τις μισές σκηνές της... δεν ζητάμε και τόσα πολλά ;) Κρίμα, αυτά τα Spoiler είναι...!!!! Εγώ το έβλεπα Live το συγκεκριμένο ep. και πραγματικά είχα φρικάρει σε όλες τις σκηνές τους. Μας Τρόλαραν τόσο αλύπητα αυτοί οι συγγραφείς! Χεχε, ναι σίγουρα το εννοούσε!

      Διαγραφή

Popular Posts