Pretty Little Liars Review

Μαΐου 10, 2014


Υπόθεση: Η σειρά ακολουθεί τις ζωές τεσσάρων κοριτσιών, της Spencer, της Hanna, της Aria και της Emily, των οποίων η παρέα καταρρέει μετά την εξαφάνιση της πέμπτης της παρέας, την Alison. Έναν χρόνο μετά, τα κορίτσια αρχίζουν να λαμβάνουν μηνύματα από κάποιον με το ψευδώνυμο "Α" που απειλεί πως θα αποκαλύψει τα μυστικά τους, ακόμη και μερικά μακροχρόνια που νόμιζαν πως μόνο η Alison τα ήξερε. Όλες πιστεύουν πως η φίλη τους επέστρεψε, ώσπου το δολοφονημένο της σώμα θα έρθει να ανατρέψει τις θεωρίες τους...


Οι Πρωταγωνιστές μας είναι ο καθένας διαφορετικός και με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά... Η έξυπνη και ιδιοφυές Spencer, Η όμορφη και γεμάτη χιούμορ Hanna, η ταλαντούχα και ευχάριστη Aria και τέλος η Αθλητική και γλυκιά Emily!
  

Μπορεί να είναι μια teen σειρά αλλά έχει δημιουργήσει την δικιά του σκοτεινή ατμόσφαιρά. 
 

Και φυσικά όπως σε όλες αυτές τις σειρές δεν λείπει το ρομαντικό στοιχείο, χωρίς όμως να επισκιάζει την μυστήρια ατμόσφαιρα της σειράς. 
 

Μπορεί να έχουμε αγανακτήσει που πηγαίνουμε είδη στη 5η σεζόν και που δεν έχουμε μάθει ''τίποτα'' σχεδόν για τον Α. Μπορεί να έχουν μπλεχτεί όλοι και να έχουμε σκαρφιστεί ότι συνωμοσία μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος αλλά αν ξεκινήσεις την συγκεκριμένη σειρά δεν θα μπορείς να σταματήσεις να βλέπεις μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. 
 


Έχει χιούμορ

Και έχει δημιουργήσει την δικιά του μόδα. Που κάνει χαμό! 

Trailer:






You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts