10 Τηλεοπτικα Δραματα για την σεζον 2014/15

Ιουνίου 25, 2014

Έχοντας τελειώσει η τηλεοπτική μας σεζόν και έχοντας μπει στο πυρετό για την νέα. Εδώ σας παρουσιάζω τις νέες πιο ενδιαφέροντες σειρές για την νέα τηλεοπτική χρονιά. 


10. The Whispers ABC
Περίληψη: Ένα δράμα που διηγείται μία εισβολή εξωγήινων εν αγνοία των ανθρώπων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα σώματα των παιδιών για να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Πολλές εξαφανίσεις παιδιών σημειώνονται όπου όλες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: έναν φανταστικό φίλο των παιδιών, τον Drill. Αυτό που δεν ξέρουν οι γονείς είναι ότι ο Drill δεν είναι καθόλου φανταστικός φίλος, αλλά αντιθέτως δελεάζει τα παιδιά να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι με πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις. Όταν η πράκτορας Claire Bennigan αναλαμβάνει μία υπόθεση ενός 6χρονου κοριτσιού που πήγε να σκοτώσει την μητέρα της παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τον φανταστικό φίλο της, θα πρέπει να καταλάβει εάν το κορίτσι έχει κάποιο πρόβλημα ή εάν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο προσκήνιο. Παράλληλα, στην έρημο της Σαχάρας παρατηρήθηκε κάτι που μοιάζει με διαστημόπλοιο εξωγήινων. Κάποιος πρέπει να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ προτού να είναι πολύ αργά.
Σχόλια: Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και με ωραία πλοκή έχει δυνατότητες να φτιάξει ωραία πράγματα αλλά μπορεί να αποδειχτεί και απλά πατάτα... Ας περιμένουμε να δούμε! 


9.Secrets and Lies ABC
Περίληψη: Ένας οικογενειάρχης βρίσκει το πτώμα ενός νεαρού αγοριού και γρήγορα γίνεται ο νούμερο ένα ύποπτος. Τότε θα πρέπει να ψάξει μόνος του να βρει τον αληθινό δολοφόνο, καθώς ο γάμος του, τα παιδιά του και η φήμη του κινδυνεύουν.
Σχόλια: Μου φάνηκε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ειδικά όταν τα πρώτα είδα. Αυτό που με φοβίζει είναι πως το βλέπω να πηγαίνει ακλαφτο μάλλον και μήπως τελικά θα ήταν καλύτερα να δω την αυθεντική Αυστραλέζικη σειρά και όχι το Remake. Πάντως φαίνεται καλό! 


8.Stalker CBS
Περίληψη: Ένα ψυχολογικό θρίλλερ που επικεντρώνει σε κάποιους Ντετέκτιβ σε ένα τμήμα που ειδικεύεται στο να αντιμετωπίζει περιστατικά Στάλκερ (ανθρώπων που παρακολουθούν τα θύματα τους επίμονα προτού τα βλάψουν).
Σχόλια: Το Trailer φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, πολύ θα πουν ότι φαίνεται ότι έχει την κλασσική κατεύθυνση σειράς του CBS αλλά πολλές σειρές αυτού του καναλιού τα τελευταία χρόνια ξεκίνησαν έτσι και βγήκαν τα καλύτερα διαμαντάκια! 


7.How to Get Away With Murder ABC
Περίληψη: Ένα αγωνιώδες θρίλλερ για μία ομάδα φιλόδοξων φοιτητών νομικής και της μυστηριώδους καθηγήτριας τους όπου θα μπλέξουν σε ένα σχέδιο δολοφονίας που θα ταράξει το πανεπιστήμιο και τις ζωές τους.
Σχόλια: Αν και το Trailer δεν με ξετρέλαινε η Shoda είναι εγγύηση. Έχοντας αγαπήσει τις σειρές της Greys Anatomy & Scandal δεν υπάρχει περίπτωση να μην ρίξω τουλάχιστον μια ματιά και στην καινούρια της! 


6.Wayward Pines Fox
Περίληψη:Φανταστείτε την τέλεια Αμερικάνικη πόλη. Όμορφα σπίτια, περιποιημένο γκαζόν, παιδιά που παίζουν με ασφάλεια στους δρόμους. Τώρα φαντάσου να μην μπορείς να φύγεις από εκεί. Να μην έχεις καθόλου επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Πιστεύεις ότι θα τρελαθείς. Καλώς ήρθες στο Wayward Pines! Η σειρά εστιάζει στον πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών, Ethan Burke, όπου φτάνει στην πόλη του Wayward Pines καθώς ψάχνει για 2 αγνοούμενους πράκτορες. Όταν μετά από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο του, ο Ethan θα βρεθεί στο Wayward Pines και σιγά σιγά θα αρχίζει να αλληλεπιδρά με τους κατοίκους καθώς θα συνεχίζει να κάνει την έρευνα του, όπου θα του δημιουργούνται όλο και περισσότερες απορίες και στοιχεία που θα τον οδηγήσουν να κάνει στον εαυτό του την σημαντικότερη ερώτηση όλων: Τι στο καλό συμβαίνει με το Wayward Pines?
Σχόλια: Το trailer φαίνεται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέχρι στιγμής! Με ωραία ατμόσφαιρα και cast. Μεγάλο + ότι η σειρά θα έχει 10 επεισόδια που ολοκληρώνουν το κύκλο τους άρα κανείς δεν χρειάζεται να φοβάται αν θα κοπεί η σειρά και τι θα γίνει... 


5.Red Band Society Fox
Περίληψη: Η σειρά ασχολείται με τις καθημερινές ζωές κάποιων εφήβων που συναντιούνται σε ένα νοσοκομείο και γίνονται φίλοι. Η σημασία της απρόσμενης φιλίας τους, τους βοηθάει να επιβιώσουν κάτω από κάποιες άσχημες καταστάσεις. 
Σχόλια: Ήταν ίσως το πιο γλυκό Trailer από σειρά που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται πως θα περνάει τα δικά του όμορφα και αισιόδοξα μηνύματα μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις των πρωταγωνιστών. 


4.Constantine NBC 
Περίληψη: Η σειρά εστιάζει στον John Constantine, έναν αινιγματικό αντισυμβατικό Ντετέκτιβ που πολεμάει τις σκοτεινές δυνάμεις. Έχοντας καταδικαστεί η ψυχή του στην κόλαση αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει την μάχη για το καλό, μέχρι που οι δαίμονες στοχεύουν την Liv, την κόρη ενός από τους πιο παλιούς φίλους του John, όπου θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη σώσει. Αποκαλύπτεται ότι η Liv έχει μία ικανότητα, να προβλέπει μελλοντικά υπερφυσικά φαινόμενα που πρόκειται να συμβούν. Αυτή η ικανότητα της είναι απειλή για ένα νέο "κακό" που πλησιάζει. Δεν είναι μόνο η Liv που χρειάζεται προστασία.. και οι άγγελοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Έτσι, πρέπει ο Constantine και η Liv, μαζί, να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις της και τις ικανότητες του, να ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα και να βρουν τους δαίμονες που απειλούν τον κόσμο μας και να τους στείλουν πίσω στην κόλαση όπου ανήκουν. Μετά από αυτό, ποιος ξέρει... ίσως τελικά υπάρχει ελπίδα για τον Τζον και την ψυχή του!
Σχόλια: Άλλη μια σειρά που μου άλλαξε πολύ η εικόνα από το Trailer. Αν και μου θύμισε σε αρκετά σημεία Supernatural νομίζω θα είναι από τις πολύ ενδιαφέρουσες σειρές φέτος. 

3.American Crime ABC
Περίληψη: Βρισκόμαστε σε μια πόλη γεμάτη από συμμορίες, εγκλήματα, εμπόρια ναρκωτικών και εθισμού.  Όταν ένα νεαρό ζευγάρι , ο Ματ και η Λίλυ, δέχεται επίθεση, ο Ματ πεθαίνει ενώ η Λίλυ βιάζεται. Αυτά τα νέα ταράζουν πολύ την κοινωνία. Ο πατέρας του θύματος, Chuck, επιστρέφει στην πόλη για να αναγνωρίσει το πτώμα του γιου του και συναντιέται με την πρώην γυναίκα του που είχε να τη δει χρόνια, η οποία είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του μιας και λόγω του εθισμού του με τον τζόγο κατέστρεψε την οικογένεια τους και πέρασαν δύσκολα χρόνια κατά την απουσία του. Οι γονείς της Lily είναι στο νοσοκομείο και περιμένουν την ανάρρωση της. Οι 2 οικογένειες πρέπει να αποφασίσουν αν πρέπει να μιλήσουν στον τύπο ή όχι, καθώς περνάνε οι μέρες και δεν συλλαμβάνεται κανείς. Η αστυνομία έχει προς το παρόν 4 υπόπτους. Η υπόθεση στη συνέχεια παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις σε ένα φορτισμένο δράμα που βλέπουμε την ιστορία από την πλευρά των θυμάτων, των οικογενειών τους αλλά και των κατηγορούμενων!
Σχόλια: Από τις σειρές που όταν είδα το Trailer με εξέπληξαν πάρα πολύ θετικά. Νομίζω θα δούμε πραγματικά κάτι πολύ καλό εδώ! Η Ατμόσφαιρα αποπνέει και έναν πιο ευρωπαϊκό αέρα κάτι που μ'αρέσει... 

2.The Flash CW
Περίληψη: Ο επιστήμονας Barry Allen, μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα, έχει την ικανότητα να επιταχύνει πολύ γρήγορα, πράγμα που τον κάνει τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον πλανήτη. Ενώ αρχικά ο Barry ήταν ενθουσιασμένος με τις νέες δυνάμεις του, σοκάρεται όταν ανακαλύπτει ότι δεν είναι ο μόνος που λόγω του ατυχήματος απέκτησε υπεράνθρωπες δυνάμεις και δεν τις χρησιμοποιούν όλοι για καλό!
Σχόλιο: To trailer της σειράς ήταν πραγματικά εντυπωσιακό αφού με πώρωσε όσο κανένα. Δεν ξέρω πολλά για την ιστορία του Flash αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να τον ανακαλύψω καλύτερα. Έχω εμπιστοσύνη στους συγγραφείς και παραγωγούς αφού και με το Arrow έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά! 


1. Gotham FOX
 Περίληψη: Το Gotham ακολουθεί την ανύψωση ενός αστυνομικού μέσα σε μία επικίνδυνη και διεφθαρμένη πόλη που επικρατεί το κακό, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός εκ των πιο δημοφιλών ηρώων της εποχής μας. Μεγαλώνοντας στα προάστια της Gotham Ciry, ο JAMES GORDON θυμόταν την πόλη ως ένα φανταχτερό μέρος όπου κάποτε ο πατέρας του ήταν εισαγγελέας. Τώρα, 2 βδομάδες μετά την προαγωγή του σε Ντετέκτιβ και αρραβωνιασμένος ο Gordon ζει το όνειρο του, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να επαναφέρει την πόλη στην αγνή εκδοχή που θυμάται σαν παιδί. Γενναίος, ειλικρινής και έτοιμος να αποδείξει την αξία του, ο νεοφερμένος Ντετέκτιβ παίρνει ως πάρτνερ τον αυθάδη και επιτήδειο θρύλο της αστυνομίας, τον HARVEY BULLOCK καθώς θα έρθουν αντιμέτωποι με την πιο high-profile υπόθεση των τελευταίων χρόνων: τη δολοφονία των εκατομμυριούχων Thomas και Martha Wayne. Στη σκηνή του εγκλήματος, ο Gordon συναντάει τον μοναδικό επιζών: τον 12χρονο για των Wayne, τον Bruce για τον οποίο ο Ντετέκτιβ νιώθει μία ανεξήγητη συμπάθεια. Συγκινημένος από την απώλεια του αγοριού, ο Gordon αφοσιώνεται να πιάσει τον δολοφόνο. 
Σχόλια: Ίσως η πιο πολυ αναμενόμενη σειρά της επόμενης σεζόν. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει γιατί φαίνεται πραγματικά πολύ καλή. Σαν παιδί πάντα λάτρευα τον Batman και ακόμη περισσότερο τους Villains, είχα τόσο έμμονη ιδέα με τον joker και λάτρευα τον Penguin που η μαμά μου είχε αρχίσει να ανησυχεί για το μικρό της κοριτσάκι. Αναμένω με τρελή ανυπομονησία! 

  • Ενδιαφέροντα επίσης φαίνονται και τα State of Affairs και HIEROGLYPH
  • Υπάρχουν σειρές όπως τα Emerald City, Odyssey, The Messengers, Marvel's Agent Carter, CSI: Cyber, iZombie, The Club, Battle Creek, The Astronaut Wives Club & Allegiance που δεν υπάρχουν καθόλου trailer και έτσι δεν έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα! 
  • Η λίστα δεν περιλαμβάνει τις σειρές των Καλωδιακών καναλιών!


You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο Αφιέρωμα!!! Οι περισσότερες από τις σειρές φαίνονται πολύ καλές! Θα δω σίγουρα το Flash και το Gotham και μετά από τις υπόλοιπες όποια δεν κοπεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Ναι Θα περιμένουμε και τις δύο σειρές με ανυπομονησία ;)

      Διαγραφή

Popular Posts