Top Love Triangles Part 2

Οκτωβρίου 28, 2014

  • Καλησπέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα σας έχω επιτέλους (Μετά από ένα χρόνο καθυστέρηση :P ) Το δεύτερο μέρος με τα αφιερώματα πάνω στα ερωτικά Τρίγωνα! Ελπίζω να το απολαύσετε! Εδώ μπορείτε να βρείτε και το Part 1. Προσοχή το κείμενο εμπεριέχει μικρά Spoiler! 


Fallen - Lauren Kate
H Luce από την πρώτη στιγμή που βλέπει τον Daniel ξέρει πως και από κάπου αλλού τον γνωρίζει ενώ δεν μπορεί με τίποτα να σταματήσει να έλκετε από τον ίδιο. Αντίθετα ο Cam είναι ένας αλήτης που με την Luce αποδεικνύεται όχι και τόσο κακός αφού τελικά ανταποκρίνεται σε κάθε της κίνηση. Η ιστορία κατά βάση είναι για τον έρωτα ανάμεσα στην Luce και τον Daniel και από την αρχή ξέρεις πως αυτοί οι δύο είναι και πρέπει να καταλήξουν μαζί, ο Daniel θυσίασε τα πάντα και πόνεσε όσο τίποτα για την Luce αλλά προσωπικά πάντα έβρισκα κάτι πολύ ενδιαφέρον στον Cam μπορεί να είχε κάνει και κακές επιλογές αλλά έχει μια τόσο ανιδιοτελή αφοσίωση που είναι μαγική και κάποιες σκηνές από το παρελθόν τους, όπως και σχόλια χαρακτήρων με έκαναν να πιστεύω πως τελικά ο Cam ήταν εκείνη η ξεχασμένη πραγματική αγάπη του παρελθόντος. Τελικά ήμουν λάθος και ποτέ δεν μας εξηγήθηκε τι ήταν ακριβώς αυτό που υπήρχε ανάμεσα στον Cam και την Luce, κυρίως για το παρελθόν. H Luce έπρεπε να καταλήξει με τον Daniel μετά από όλα αυτά αλλά πιστεύω πως πάντα κατά βάθος ήμουν πιο πολύ φαν του Cam! 

Από τα αγαπημένα ερωτικά τρίγωνα! Από αυτά που αγαπάς κάθε χαρακτήρα και τους θέλεις όλους  ευτυχισμένους. Ash - Meghan - Puck! O Puck είναι ο καλύτερος φίλος της Meghan πάντα εκεί για αυτήν, χαμογελαστός και ευδιάθετος ένα φωτεινό κομμάτι στην ζωή της που δεν μπορεί να φανταστεί χωρίς αυτόν. O Ash είναι μυστηριώδης μελαγχολικός ένα ιδιότροπος χαρακτήρας γεμάτος ερωτισμό που δεν μπορείς να μην λατρέψει να μην τον θέλει δίπλα της. Αγαπώ πραγματικά και τους δύο χαρακτήρες, δεν θα ήθελα να ήμουν σε θέση να επιλέξω. H τελική επιλογή της Meghan (έχω διαβάσει τα 4 πρώτα βιβλία αλλά νομίζω είναι τελική) ήταν αρκετά λογική -Μόνο με τα λόγια του ο Ash σε έκανε να λιώνεις- αλλά αξίζει και ο Puck ένα ευτυχισμένο τέλος.


Αγαπώ όπως γνωρίζετε αυτήν την σειρά και ειδικά τους χαρακτήρες της. Το όμορφο σ'αυτό το ερωτικό τρίγωνο είναι πως θα μπορούσαν πραγματικά να καταλήξουν και οι δύο Conrad και Jeremiah με την πρωταγωνίστρια μας Belly. Ο καθένας συμπληρώνει τόσο όμορφα διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητα της. Ήμουν Team Conrad από το πρώτο βιβλίο αλλά μπορούσα να καταλάβω και να νιώσω κάθε πτυχή της σχέσης με τον Jeremiah. Πιστεύω το τέλος δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, για αυτήν την σειρά!

Ένα ακόμη εξαιρετικό ερωτικό τρίγωνο! Η Κάλα ζει μια είδη προκαθορισμένη ζωή που η ίδια δεν επέλεξε και εκεί ακριβώς εμφανίζεται στον δρόμο της ο όμορφος μελαχρινός Σέι για να αλλάξει της ισορροπίες της. Ο Σέι είναι γλυκός μυστηριώδης ένας άνθρωπος που χάρης αυτόν η Κάλα θα αψηφίσει τα πιστεύω που της έχουν υποβάλει και θα χαράξει ένα δικό της δρόμο.Είναι ο άνθρωπος που της βγάζει τον καλός της εαυτό. Αλλά υπάρχει και ο Ρεν, η λέξη που θα τον χαρακτήριζε είναι κακό παιδί! Όπως πάντα γίνεται, ο Ρεν έχει κατά βάθος μια μεγάλη και πληγωμένη καρδιά και είναι ζεστός, σέξι και πνευματώδης, πάντα πρόθυμος να ανοίξει την ζεστή αγκαλιά του και να προστατεύσει μέσα σε αυτήν την αγαπημένη του Κάλα. Έχοντας διαβάσει και το τελευταίο βιβλίο μπορώ να πω, πως ξεκάθαρα είμαι Team Ρέν. Η θυσία του Ρέν θα μου μείνει χαραγμένη ήταν απλά συγκινητική! 

Μπορεί πολύ να μην λένε και τα καλύτερα για την συγκεκριμένη σειρά αν και προσωπικά την θεωρώ πολύ ανάλαφρη και όμορφη! Όπως μας έχουν συνηθίσει αυτά τα βιβλία ένα ακόμη ερωτικό τρίγωνο έρχεται στο προσκήνιο America, Aspen και Maxon. Ποιος θα κατακτήσει τελικά την καρδιά της όμορφης κοκκινομάλλας!? Από την μια υπάρχει ο Aspen η μακροχρόνια απαγορευμένη αγάπη της America και από την άλλη ο Maxon ο μελλοντικός Βασιλιάς αλλά και ο άνθρωπος που θα την πιστέψει και θα μείνει δίπλα της! Για μένα με μεγάλη διαφορά Team Maxon!!!  

Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα πολύ για να βάλω αυτήν την τριάδα στην λίστα. Όχι γιατί δεν μ'άρεσαν αλλά επειδή εγώ προσωπικά δεν το θεωρούσα ακριβώς ένα ερωτικό τρίγωνα. Ο Περισσότερος κόσμος όμως τους θεωρούσε άρα να 'μαστε Simon-Clary-Jace! Η Clary με τον Simon γνωρίζονται από τότε που θυμούνται τον ίδιο τους τον εαυτό, παντοτινοί φίλοι. Το πρόβλημα όμως είναι πως ο Simon αγαπάει την Clary πολύ περισσότερο από κολλητή του ενώ η Clary αντίθετα ερωτεύεται τον Jace τον ξανθό σαρκαστικό κυνηγό των σκιών, είναι όμως ένας εντελώς απαγορευμένο έρωτα που δεν μπορούν αν τον ζήσουν και κάπως έτσι μέσα από χιλιάδες καταστάσεις οι σχέσεις αυτών των τριών ατόμων θα περιπλεχθούν. Όπως είπα και πιο πάνω δεν το θεωρώ εγώ προσωπικά ''ερωτικό τρίγωνο'' γιατί η Clary αγαπούσε πολύ τον Simon, γι αυτήν ήταν ο αδερφός που ήθελε να έχει, το στήριγμά της, ο φίλος της, δεν τον βλέπει ποτέ ερωτικά και ας αποφασίζει να ζήσει μαζί του σε μια σχέση όταν έχασε και ήξερε πως δεν θα μπορούσε να έχει τον Jace τον μόνο άνθρωπο που ερωτεύτηκε ποτέ! 

Νομίζω αν θέλουμε να μιλήσουμε για περίπλοκο ερωτικό τρίγωνο οι ian melanie/Wanda και jared παίρνουν επάξια το βραβείο! Είναι πραγματικά σαν ένα τετράπλευρο τρίγωνο. Η Melanie συνυπάρχει μέσα στο σώμα της Wanda δυο ψυχές ένα σώμα. H Wanda αγαπούσε τον Ian ενώ η Melanie εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τον Jared και κάπως έτσι ξεκινάει η πιο περίπλοκη ιστορία που μπορείτε να φανταστείτε! Προσωπικά δεν υποστηρίζω κανένα συγκεκριμένο στρατόπεδο εδώ! 

Cristian, Clara και Tucker! Μπορεί η καταλήξει του τελευταίου βιβλίου να μην είναι η αγαπημένη μου αλλά αυτό το ερωτικό τρίγωνο ήταν σίγουρα από τα καλύτερα γιατί μέσα και από τα τρία βιβλία καταλάβαινες ακριβώς το λόγο ύπαρξής του. Ο Tucker σκληρός, γοητευτικός ένας νότιος καουμπόης που νοιάζεται πραγματικά για την Clara ενώ μπορεί αρχικά η γνωριμία τους να μην ήταν και η καλύτερη αλλά μέσα από τις ατέλειωτες ώρες που περάσαν μαζί ρίζωσε κάτι βαθύ μέσα τους. Ενώ δεν έλειπαν τα υπέροχα λόγια και οι χιλιάδες ατάκες! Στην συνέχεια ο Cristian μελαχρινός, σέξι, απόλυτα όμορφος. Ένας άνδρας που ξέρει την ομορφιά του και πως να την χειρίζεται. Αφοσιωμένος πάντα δίπλα στην Clara δίνοντας της ταυτόχρονα όμως την ελευθερία της. Σύντροφός της, η ομάδα της, ο φίλος της. 

Τελευταίο ζευγάρι κράτησα τους Lucas, Kylie και Derek! O Lucas είναι ένας Λυκάνθρωπος και ο προστατευτικός φύλακας άγγελος της Kylie ακόμα και αν το ''μισεί'' είδη προτού τον γνωρίσει μόνο και μόνο για αυτό που είναι. Μεταξύ τους υπάρχει χημεία και απέραντο πάθος. Ο Derek από την άλλη είναι ήρεμος και γλυκός μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα των ανθρώπων και να διαγράφει τις αναμνήσεις τους. Την φροντίζει και καταλαβαίνει πάντα τι νιώθει, είναι η τέλεια επιλογή! Έχοντας τελειώσει πια όλοι την σειρά μπορώ να πω με σιγουριά πως είμαι Tema Lucas! Μέχρι τα πρώτα δύο βιβλία μπορεί να έλεγα Derek αλλά σύμφωνα με όλα όσα έχουν συμβεί σίγουρα Lucas!!! 

THE END! 
























You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Επιτέλους και το δεύτερο μέρος Υπέροχο Αφιέρωμα για ακόμη μια φορά! Το Host είχε στ'αλήθεια ένα από τα πιο περίπλοκα τρίγωνα. Εγώ είμαι Team Jared πάντως! Και στην Επιλογή σίγουρα Team Maxon! Όσο για το Άγγελοι και την τριλογία το καλοκαίρι, είμαι team Daniel και Jeremiah!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμε! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!
    Χε, ναι το Σώμα ήταν το κάτι άλλο! Maxon και τα μυαλά στα κάγκελα ;)
    Για τα άλλα δύο καταλαβαίνω απόλυτα και ας μην υποστηρίζω πλήρως εκείνους τους δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts