February Favourites!

Μαρτίου 09, 2015


Favorite Book: Διάβασα αρκετά βιβλία που μ'άρεσαν αυτό το μήνα αυτό όμως που σίγουρα ξεχώρισα παραπάνω ήταν το Ready Player One - Ernest Cline ένα δεσποτικό βιβλίο με επιρροές από την ποπ κουλτούρα και μυρωδιά 80s! 

Favorite Booktuber ή Video: Έχει σχεδόν δύο μήνες που ανακάλυψα το κανάλι της Grace (gracewithabookinherface). Μια γλυκιά και έξυπνη Booktuber που αξίζει να ρίξετε μια ματιά! 

Ντοκιμαντέρ: Πριν λίγες μέρες είδα το Virunga του Ορλάντο βον Έινσιντελ. Ένα πραγματικά συγκλονιστικό και συγκινητικό ντοκιμαντέρ. Πολιτικό θρίλερ που συνδυάζει και οικολογικά μηνύματα! Ετοιμάζω και ένα πιο αναλυτικό Review! 

Favorite Youtube Video: Ένα συγκινητικό βίντεο από την φοβερή AnneSoshi!

Favorite Song: Όπως είπα και παραπάνω προχτές είδα ένα ντοκιμαντέρ το Virunga! Στους τίτλους τέλους τους έπαιζε το υπέροχο κομμάτι του James Blunt Νο Bravery. Με συγκίνησε με τους στοίχους του και τις εικόνες που είχα από την πριν λίγο θέαση. 

Νέες σειρές: Μέσα σε αυτό το μήνα ξεκίνησα δύο σειρές. Την κωμωδία Happy Endings μια σειρά από αυτές που χαρακτηρίζω εγώ ήρεμη δύναμη βγάζει άπειρο γέλειο και είναι αυθεντική σε αυτό που κάνει. Στην συνέχεια το δραματικό House of cards μια φοβερή παραγωγή με τον υπέρτατο Kevin Spacey! 

You Might Also Like

6 σχόλια

Popular Posts