Αutumn Tv series Pile

Σεπτεμβρίου 17, 2015


Έχοντας μπει στα μέσα του Σεπτεμβρίου η καινούρια φθινοπωρινή τηλεοπτική σεζόν ξεκινά. Τι θα προσέξουμε και πότε είναι οι καινούριες πρεμιέρες;! 

Το Netflix μετά την μεγάλη επιτυχία της πετυχημένης του σειρά «Daredevil» φέρνει μια καινούρια προσθήκη από την Marvel Universe. Η Jessica Jones είναι ένας από τους πιο καινούριος και λιγότερο γνωστούς χαρακτήρες της Marvel. Δημιουργία των Brian Michael Bendis και Michael Gaydos και θα πρωταγωνιστεί η Krysten Ritter. 
Πρεμιέρα: 20 Νοεμβρίου Trailer

Οι δημιουργεί των «American Horror Story» και «Glee» φέρνουν την νέα τους σειρά με πρωταγωνίστρια την Emma Roberts. Με χρώμα από κλασσικές ταινίες τρόμου όπως "Friday the 13th" και "A Nightmare on Elm Street" και χιούμορ αλλά glee η ιστορία ακολουθάει μια ομάδα κοριτσιών αδελφότητας όταν μια σειρά δολοφονιών ξεκινάει στην πανεπιστημιούπολη
Πρεμιέρα: 22 Σεπτεμβρίου Trailer

H σεναριογράφος του «Breaking Bad» φέρνει στο starz μια μίνι σειρά θρίλερ για να μας δείξει τι κρύβετε πραγματικά πίσω από το μπαλέτο! Το τρέιλερ φαίνεται εξαιρετικό και το μεγάλο του υπέρ είναι πως αποτελείται μόνο από 8 χορταστικά επεισόδια. 
Πρεμιέρα: 8 Νοεμβρίου Trailer!

Με ατμόσφαιρα αλλά Christopher Nolan το NBC φέρνει μια καινούρια σειρά που ακολουθεί μια όμορφη γυναίκα όπου εμφανίζεται γυμνή, χωρίς καθόλου μνήμη και γεμάτη τατουάζ στην πλατεία Times Square μέσα σε μια βαλίτσα. Το FBI θα προσπαθήσει να αποκρυπτογραφήσει τα αινιγματικά αυτά τατουάζ όταν θα συνειδητοποιήσει πως είναι εγκλήματα που συμβαίνουν καθ οδόν αυτήν την στιγμή. 
Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου Trailer!

Με μίνι σειρά 13 επεισοδίων επιστρέφει η συνέχεια του Heroes. Να πω την αλήθεια δεν είχα σκοπό να το δω αλλά έλα που όταν είδα το τρέιλερ μου φάνηκε πολύ καλό ενώ με έπιασε ταυτόχρονα και μια νοσταλγία για τα παλιά. Πρεμιέρα: 24 Σεπτεμβρίου Trailer!

Μεταφορά της ομώνυμης ταινίας του Bradley Cooper όπου ένα ναρκωτικό αυξάνει το IQ του ανθρώπου.  Με μικρές παραλλαγές και ύφος CBS πρωταγωνιστή ο Jake McDorman με μερικά guest star του Bradley Cooper. Πρεμιέρα: 22 Σεπτεμβρίου Trailer!

H τηλεοπτική DC έχει αρχίσει να γίνεται αγαπημένη απόλαυση οπότε αναπόφευκτα δεν υπάρχει περίπτωση να μην δω και την τηλεοπτική Supergirl που φαίνεται να έχει το ίδιο χαλαρό και ευδιάθετο στυλ με το Flash (το οποίο είναι λατρεία!) ενώ η Melissa Benoist κλέβει την παράσταση! 
Πρεμιέρα: 24 Οκτωβρίου Trailer

Η μόνη φετινή κωμωδία που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Και μόνο που παίζει ο Rob Lowe εγώ θα το δω πάντως! Ελπίζω να είναι πραγματικά καλό. 
Πρεμιέρα: 29 Σεπτεμβρίου Trailer!

Αν ήσασταν φαν του Dexter σίγουρα εδώ θα βρείτε την νέα σας σειρά. Με πρωταγωνιστή των Ed Westwick η σειρά ακολουθεί έναν κατά συρροή δολοφόνο την δεκαετία του '80 όπου δελεάζει γυναίκες στο αυτοκίνητό του και τις δολοφονεί, Στο τέλος κάθε ημέρας αφιερώνει ένα διαφορετικό τραγούδι στα θύματα του στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Η παράσταση θα ακολουθεί διαφορετική ιστορία σε κάθε σεζόν.  
Πρεμιέρα: 27 Οκτωβρίου Trailer!

Το SyFy ξεκίνησε δύο αξιόλογες διαστημικές σειρές τα («Killjoys», «Dark Matter») οπότε περιμένουμε και από το The Expanse κάτι παρόμοιο αφού φαίνεται να είναι στο ίδιο μήκος κλίματος. 
Πρεμιέρα: 14 Δεκεμβρίου Trailer!

H σειρά βασίσετε στο κλασσικό βιβλίου του Robert Louis Stevenson. Η ιστορία εξελίσσεται στο Λονδίνο του 1930 όπου ο Robert Jekyll εγγονός του αρχικού Doctor Jekyll θα ανακαλύψει πως είναι καταραμένος όπως ο προγονός του. Με πρωταγωνιστές τους Tom Bateman και Richard E. Grant περιμένουμε πολλά. 
Πρεμιέρα: Οκτώβριο 2015 Trailer

Ο Ben Whishaw παίζει έναν αθώο άνδρα σε ένα όχι και τόσο αθώο κόσμο. Μαζί με τους Charlotte Rampling και Jim Broadbent υπόσχεται φανταστικές ερμηνείες. 
Πρεμιέρα: Οκτώβριο 2015 Trailer!

Ακόμη μια σειρά Βρετανικής παραγωγής! 9ος αιώνας Βίκινγκς εναντίον Σαξόνων στη Βρετανία. Βασιλιάδες, αιματηρές μάχες, ίντριγκες, σπαθιά με την υπογραφή του BBC μόνο εγγύηση μπορεί να αποδειχτεί! 
Πρεμιέρα: Οκτώβριο 2015 Trailer!






You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Ενημεροτικότατο post!! Το ανεβάζω και στη σελίδα του fb, ότι χρειάζεται να ξέρουμε για τις καινούριες φετινές σειρές, εσύ ποιά προτείνεις? Το blindspot φαίνεται ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω δει καμιά ακόμα για να έχω καλή άποψη αλλά τα Blindspot, Flesh and Bone και The Last Kingdom φαίνονται ενδιαφέροντα από το τρέιλερ. Και το Scream Queens θέλω να δω πως θα βγει. Η θα είναι μεγάλη πατάτα ή πολύ καλό!

      Διαγραφή
  2. Δηλώνω επίσης ενθουσιασμένη με το Blindspot!!!!! Φαίνεται πράγματι πάρα πολύ ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Και η Jaimie Alexander από όσο την έχω δει είναι καλή ηθοποιός!

      Διαγραφή

Popular Posts