Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Promised (One Night 1) - Jodi Ellen Malpas


"This beautiful, pure girl has fallen in love with the big bad wolf."

H Livy είναι μια νεαρή κοπέλα που κρατάει τον εαυτό της πίσω. Εργάζεται σε μια τοπική καφετέρια και φροντίζει την γιαγιά της. Το μόνο άνθρωπο που έχει αυτήν την στιγμή στην ζωή της. Δεν πίνει, δεν καπνίζει και δεν της αρέσει να βγαίνει έξω σε διάφορα πάρτι. Φοβάται ότι μπορεί να χάσει τον έλεγχο και να δημιουργήσει ξανά έναν εντελώς διαφορετικό της εαυτό. Αλλά αυτό που φοβάται πιο πολύ είναι να γίνει σαν την μητέρα της.

Έτσι μια καθημερινή μέρα στην καφετέρια όπως όλες τις άλλες η Livy θα γνωρίσει έναν υπεροπτικό αλλά θανάσιμα σέξι κύριο που υπογράφει με το αρχικό Μ. Υπάρχει όμως κάτι σε αυτόν τον αλαζονικό άνθρωπο που την συνεπαίρνει. Υπάρχει μια φλογερή σπίθα που κανένας από τους δύο δεν μπορεί να την αρνηθεί.


24 ώρες είναι το μόνο που της προσφέρει. 24 ώρες μόνο δικές τους, γεμάτες πάθος και το καλύτερο σεξ που θα έχει κάνει ποτέ στην ζωή της. Και η Livy μπαίνει σε ένα δίλημμα. Να ζήσει αυτό που το κορμί και η καρδιά της ζητάει τόσο ή να φύγει μακριά γιατί αυτήν η πρόταση θα την κάνει ένα πρόσωπο σαν την μητέρα της. Αλλά δεν θα μπορέσει να μείνει μακρυά και 24 ώρες δεν θα είναι ποτέ αρκετές για κανέναν από τους δύο τους...

Η ιστορία αυτόν τον δύο ηρώων είναι ταραχώδεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Livy και ο Miller δεν μπορούν να εργαστούν η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή του Miller και η εμμονή της Livy να μην γίνει σαν την μητέρα της δεν τους αφήνει περιθώρια να προχωρήσουν. Αλλά υπάρχει κάτι μεταξύ τους, μια σύνδεση που δεν μπορείς να την αγνοήσεις. Ο πρόλογος ήταν ένας από τους ωραιότερους που έχω διαβάσει, σε έβαζε κατευθείαν στο ψητό της ιστορίας κρατώντας πάντα το μυστήριο αναμένω ενώ η γράφει Jodi Ellen Malpas είναι απλά λυρική και πανέμορφη.


Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι πως σε πολλά σημεία που θύμισε άλλα βιβλία του είδους χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Jodi Ellen Malpas έχει αντιγράψει κάτι. Kαι πως από πολύ νωρίς είχα υποψιαστεί το μυστικό του κύριου Μ. Η Livy ήταν μια φρέσκια ηρωίδα ο Miller φοβερά γοητευτικός και η Nan η πιο ξεκαρδιστική γιαγιά στον κόσμο. Η υπόθεση έχει πολύ ζουμί ακόμα και οι πρωταγωνιστές μας φοβερή χημεία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το δεύτερο....

Best quotes: 

"Probably the worst Americano that I’ve ever insulted my mouth with. M."

"I’ll never be a drunken fumble, Olivia. Every time I take you, you’ll remember it. Each and every moment will be etched on that beautiful mind of yours for ever." He gently taps my temple. "Every kiss. Every touch. Every word."

"Because you seem like a sweet girl who should get more from a man than the best fuck of your life."

"Because you seem like a sweet girl who should get more from a man than the best fuck of your life."

"Don't deprive me of your eyes, Livy."

Βαθμολογία: 4/5 αστέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2014 Life is Art!

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi