THE FILMS THAT I SAW - Movies Reviews #5

Αυγούστου 05, 2016


Deadpool
Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό αντί-ήρωα της Marvel Comics, το Deadpool ακολουθάει τον Wade Wilson, ενα πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool. 
Με φοβερα καυστικό χιουμορ σε σημείο παρωδίας, ατελείωτη δράση, καταπληκτικό ρομάντζο και απόλυτη πίστη στα κόμιξ το deadpool θα προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση.

My Golden Days
Ο Πολ Ντενταλύς κάνει μια αναδρομη στο παρελθον του και θυμάται τα παιδικα του χρονια στο Ρουμπαί, την σχεση του με τα αδερφια του, θυμάται την εφηβεία του, το ταξίδι του στην Σοβιετική ένωση, φιλίες, πάρτι, διασκέδαση, προδοσίες, την αγαπη του για την ανθρωπολογια αλλα και την μεγαλύτερή του αγαπη την Έστερ τον έρωτα της ζωης του. 
Λατρευω το γαλλικό σινεμά και για ακομη μια φορα δεν με απογοητεύει. Ενα φοβερα νοσταλγικο φιλμ! Με υπέροχη φωτογραφια και σκηνοθεσία. Που ισως σε κανει να θυμηθείς και τα δικα σου παιδικά χρονια, τις ανόητες σκανταλιές, τις αθώες φιλίες, τους πρωτους ερωτες, τα όνειρα σου.... 

X-men apocalypse
Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Apocalypse, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men της Marvel, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος. Ο Apocalypse αποδεσμεύεται από τα δεσμά που τον κρατούσαν για αιώνες παγιδευμένο και βρίσκεται στην Αίγυπτο του 1983. απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. Απέναντί του όμως θα βρει την Raven, τον Charles Xavier (James McAvoy) και μια αποφασισμένη ομάδα μεταλλαγμένων.
Η νεα ταινια των X-men ηταν χορταστική ενώ η δράση και η εξέλιξη της πλοκής βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία, παλιοί και νέοι χαρακτήρες πολλοί καλοί όλοι στους ρόλους τους! Το X-Men: Apocalypse μπορεί να μην έχει ενα καθηλωτικό φινάλε άλλα ειναι μια τίμια ταινία που δένει την ιστορία με τις υπόλοιπες ενω αφήνει πραγματα και για το μελλον. 





You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts