ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ!

Σεπτεμβρίου 10, 2016


Περίληψη: Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο. Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος μαθαίνουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.
Εκδόσεις: Ψυχογιός Ημ. Έκδοσης: 29/09/2016

Περίληψη: Η πριγκίπισσα Ίντλιν μεγάλωσε ακούγοντας ατέλειωτες ιστορίες για το πώς συναντήθηκαν οι γονείς της. Πριν από είκοσι χρόνια η Αμέρικα Σίνγκερ μπήκε στην Επιλογή και κέρδισε την καρδιά του πρίγκιπα Μέιξον, και έζησαν εφεξής ευτυχισμένοι. Η Ίντλιν το βρίσκει όλο αυτό ρομαντικό, αλλά δεν έχει καμία διάθεση να το επαναλάβει. Αν ήταν στο χέρι της, θα ανέβαλλε τον γάμο επ’ αόριστον. Ωστόσο, η ζωή μιας πριγκίπισσας δεν της ανήκει εξ ολοκλήρου, και η Ίντλιν δεν μπορεί να ξεφύγει από τη δική της Επιλογή όσο έντονα κι αν διαμαρτύρεται. Δεν πιστεύει σε καμία ευτυχισμένη κατάληξη, όμως, καθώς αρχίζει ο διαγωνισμός, αυτό αλλάζει. Ένας υποψήφιος κερδίζει την καρδιά της και θα κάνει τα πάντα για να της αποδείξει ότι κάτι που αρχίζει δυσάρεστα μπορεί να τελειώσει με τον πιο υπέροχο τρόπο.
Εκδόσεις: Ψυχογιός Ημ. Έκδοσης: 10/11/2016

Περίληψη: Marrying him was a dream come true. Staying married to him is the fight of my life. Love transforms. Ours is both a refuge from the storm and the most violent of tempests. Two damaged souls entwined as one. We have bared our deepest, ugliest secrets to one another. Gideon is the mirror that reflects all my flaws ... and all the beauty I couldn't see. 
He has given me everything. Now, I must prove I can be the rock, the shelter for him that he is for me. Together, we could stand against those who work so viciously to come between us. But our greatest battle may lie within the very vows that give us strength. Committing to love was only the beginning. Fighting for it will either set us free ... or break us apart. Heartbreakingly and seductively poignant, One with You is the breathlessly awaited finale to the Crossfire saga, the searing love story that has captivated millions of readers worldwide.
Εκδόσεις: Toυλίπα Ημ. Έκδοσης: 20/10/2016

Περίληψη: Δύο εβδομάδες. Τόσο χρειάστηκε για να αλλάξει μια για πάντα η συνηθισμένη ζωή της Έιβερι Γουέστ. Μέσα σε δύο εβδομάδες ανακάλυψε ότι ήταν κληρονόμος της πιο ισχυρής οικογένειας μιας μυστικής κοινωνίας με το όνομα Κύκλος, έμαθε ότι η μητέρα της αιχμαλωτίστηκε από εχθρούς του Κύκλου και η ίδια η Έιβερι ερωτεύτηκε ένα αγόρι που δεν επιτρεπόταν να αγαπήσει, ενώ γνώρισε κι αυτόν που ήταν γραφτό να είναι το ταίρι της.
Τώρα η Έιβερι διασχίζει ωκεανούς, ψάχνοντας για στοιχεία που θα αποκαλύψουν την αλήθεια για τον Κύκλο και θα απελευθερώσουν την ίδια και τη μητέρα της προτού να είναι αργά. Στο πλευρό της στέκονται τα δύο αγόρια: ο Τζακ, πιστός και αποφασισμένος να τη βοηθήσει ακόμη και εις βάρος του καθήκοντός του, και ο Στέλαν, που μέρα με τη μέρα συνδέεται όλο και πιο στενά με την Έιβερι, κάνοντάς τη να αμφισβητεί τα πάντα.
Στο τέλος ενός ξέφρενου κυνηγητού, από τα νησιά της Ελλάδας μέχρι το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, οι τρεις νέοι έρχονται αντιμέτωποι με μια απίστευτη αποκάλυψη που θα μπορούσε να καταστρέψει τον κόσμο. Η Έιβερι πρέπει επιτέλους να δει κατάματα την αλήθεια: Στον κόσμο του Κύκλου κανείς δεν είναι ό,τι φαίνεται.
Εκδόσεις: Ψυχογιος Ημ. Έκδοσης: 20/10/2016

Περίληψη: Η Μέρικατ Μπλάκγουντ ζει με την αδελφή της Κόνστανς και τον θείο τους Τζούλιαν σε ένα απομονωμένο σπίτι. Το μόνο που θέλει είναι να διατηρήσει τον εύθραυστο τρόπο ζωής τους. Από τότε όμως που η Κόνστανς αθωώθηκε για τη δολοφονία της υπόλοιπης οικογένειάς τους, ο κόσμος δεν αφήνει σε ησυχία τους Μπλάκγουντ. Όταν ο ξάδερφος Τσαρλ τούς επισκέπτεται με εξαιρετικά φιλική διάθεση και επιμένει να δει τους τίτλους ιδιοκτησίας του σπιτιού τους, η Μέρικατ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να προστατέψει την εναπομείνασα οικογένειά της
Εκδόσεις: Μεταίχμιο Ημ. Έκδοσης: 3/10/2016

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Τελείωσα πριν λίγες μέρες το We Have Always Lived in the Castle και ήταν απίστευτο! Creepy και dark, στο προτείνω σίγουρα! Χάρηκα πολύ όταν είδα ότι μεταφράζεται στα ελληνικά γτ θέλω να το πάρω στη μαμά μου και κάποιους φίλους ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax θελω τοσο να το διαβάσω αυτο το βιβλίο! Εχω διαβάσει πολύ καλες κριτικές γενικα!
      Τωρα που θα βγει στα Ελληνικά ευκαιρία να το πάρουμε ;)

      Διαγραφή

Popular Posts