TΑΙΝΙΕΣ & ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!

Φεβρουαρίου 11, 2019


MOVIES: 

IO
Yπόθεση: Η Sam, μια από τους τελευταίους επιζώντες σε μια μεταποκαλυπτική Γή, είναι μια νεαρή επιστήμονας που έχει αφοσιωθεί στην ανακάλυψη ενός τρόπου που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να προσαρμοστούν και να επιβιώσουν και όχι να εγκαταλείψουν τον κόσμο τους. Καθώς όμως το τελευταίο διαστημόπλοιο ετοιμάζεται να αναχωρήσει από τον πλανήτη προς μια μακρινή αποικία, η αποφασιστικότητα της να παραμείνει στη Γη, διαταράσσεται από την άφιξη ενός άλλου επιζώντα, του Micah. Τώρα πλέον θα πρέπει να αποφασίσει για το αν θα ταξιδέψει μαζί του και να ενωθεί με το υπόλοιπο της ανθρωπότητας, αρχίζοντας ξανά από την αρχή, ή να παραμείνει και να παλέψει για την επιβίωση της Γής.
Άποψη: Εαν ξεκινάς την σειρά περιμένοντας πολύ δράση ή κάποια σεναριακή πρωτοτυπία τότε απλά την πάτησες γιατί τίποτα απο αυτά δεν θα δεις! Εμένα η ταινία μ'άρεσε αρκετά πιστεύω είχε το ενδιαφέρον της, δεν προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον θεατή με Αμερικανιές και θεατρινισμούς ειχε πολύ όμορφη σκηνοθεσία και βατό σενάριο. Φυσικά δεν έλειπαν και τα μειονεκτήματα αλλά βλεπόταν ευχάριστα 
Βαθμολογία: 3/5 ♥♥♥
Hold the Dark
Υπόθεση: Στην σκοτεινή και παγωμένη Αλάσκα σκοτώνεται ένα παιδί και οι ντόπιοι πιστεύουν ότι συνέβη απο μια αγέλη λύκων τότε έρχεται στην περιοχή ένας φυσιοδίφης κυνηγός λύκων για να λύση το μυστήριο αλλά όσο προχωράν οι μέρες ολο και περισσότερο μπλέκεται στο μυστήριο του σκοτεινού αυτού τόπου. 
Άποψη: Όσο ωραίο φαινόταν το τρέιλερ τόσο πατάτα ήταν η ταινία τελικά. Πραγματικά απο τα χειρότερα που έχω δει. Ξεκινώντας η σειρά έχει ενα μυστήριο και ενδιαφέρον αλλά όσο προχωράει τόσο αρχίζεις να αναρωτιέσαι τι είχε καπνίσει ο σεναριογράφος την  ωρα που την έγραφε. Δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα! Ένα βαθμό μονο και μόνο για τα όμορφα τοπία. 
Βαθμολογία: 1/5 ♥

Roma
Yπόθεση: Σ' ένα μεσοαστικό σπίτι στην περιοχή Ρόμα του Μεξικό, τη νέα δεκαετία του '70, η ζωή κυλά με τη φούρια της καθημερινότητας. Ο γιατρός μπαμπάς και η (με σπουδές βιοχημείας) νοικοκυρά μαμά βιώνουν το χωρισμό τους, αλλά συγκαλυμμένα μυστικά. Τα τέσσερα παιδιά και η γιαγιά αναπληρώνουν το θόρυβο, τις ταραχές και τα παιχνίδια. Ολα περνούν από τα χέρια κι από τα μάτια της Κλέο, της μίας από τις δυο υπηρέτριες του σπιτιού.
Άποψη: Μ'άρεσε αυτήν η ταινία γιατί δεν το έπαιξε κουλτουριάρικη ήταν φοβερά ρεαλιστική και είχε κάτι το νοσταλγικό και τρυφερό. Πιστεύω δεν είναι για όλα τα γούστα ίσως κάποιους τους κουράσει ο αργός ρυθμός της. Αν θέλετε όμως να δείτε κάτι πιο ιδιαίτερο θα το πρότεινα σίγουρα!
Βαθμολογία: 3.7/5 ♥♥♥♥

Glass
Yπόθεση: O M. Night Shyamalan φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρισιμους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του – τον Άφθαρτο από το 2000 και τον Διχασμένο από το 2016 στο Glass, ένα εκρηκτικό, καινούργιο θρίλερ, που ακολουθεί κόμικ κανόνες.Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου (Split), ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο.
Άποψη: Η αλήθεια είναι πως απο την μια περίμενα αγωνιωδώς να δω την ταινία και απο την άλλη φοβόμουν ότι δεν θα είναι καλή, τελικά με εξέπληξε ευχάριστα. Ανώτερη από το Unbreakable και κατώτερη από το Split είχε φοβερές ερμηνείες ο McAvoy έδωσε για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ (και με έκανε να γελάσω άπειρες φορες!) ενώ ο Bruce Willis και ο Samuel Jackson ειναι σταθερές αξίες. Υπάρχουν πολλές ανατροπές ειδικά όσο η σειρα φτανει προς το τέλος! Αξιζε το σινεμά! 
Βαθμολογία: 3.6/5 ♥♥♥♥

A star is born
Υπόθεση: Σε αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Κούπερ ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνη Άλι . Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες.
Άποψη: Tην λάτρεψα! Πάει βουρ για τα βραβεία όσκαρ! Ο Κούπερ τα έδωσε ολα στην πρώτη του απόπειρα ως σκηνοθέτης. Η Gaga εξαιρετική ως ηθοποιος μεγάλη έκπληξη! Υπέροχη μουσική το soundrack το ακούω σχεδον καθημερινά! Να την δείτε!
Βαθμολογία: 4.5/5 ♥♥♥♥♥

Aquaman
Yπόθεση: O μισός Ατλάντειος Άρθουρ Κέρι ξεκινά για το υποθαλάσσιο ταξίδι της ζωής του- μία επική διαδρομή που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να πραγματοποιήσει αυτό για το οποίο ήταν προορισμένος από τότε που γεννήθηκε... Να γίνει ο άξιος βασιλιάς της Ατλαντίδας που θα σώσει τον λαό και θα γίνει ήρωας!
Άποψη: Καλή ταινία για DC! Ξεκινάει δυνατά κάπου στην μέση κάνει μια κοιλιά. O Jason Momoa πάρα πολύ καλός στο ρολο του (το σαρκαστικό στυλάκι υπέροχο) και έφερε μια νέα πνοή στο χαρακτήρα που υποδύθηκε. Ο Willem Dafoe επίσης εξαιρετικός ενώ η Nicole Kidman αδιάφορη! Καλό σενάριο, έντονη δράση πιστεύω στο σινεμά θα ήταν ακομα πιο εντυπωσιακό. 
Βαθμολογία: 3.5/5 ♥♥♥♥

Aόρατος επισκέπτης
Yπόθεση: Ένας νεαρός επιχειρηματίας, ο Αντριάν Ντόρια, ξυπνάει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, κλειδωμένο από μέσα, με το νεκρό σώμα της ερωμένης του στο πλάι του. Δηλώνοντας αθώος για τον φόνο, προσλαμβάνει μια αναγνωρισμένη δικηγόρο, με την οποία προετοιμάζουν την υπεράσπιση του. Τα πράγματα όμως θα ανατραπούν, με την εμφάνιση ενός απρόσμενου μάρτυρα για την εισαγγελία θα τους αναγκάσει να αλλάξουν τη στρατηγική της υπεράσπισης, σε μια φρενήρη μάχη με τον χρόνο.
Άποψη: Χμμ η αλήθεια ειναι πως είχα ακούσει τα καλύτερα για την συγκεκριμένη ταινία και ελαφρώς απογοητεύτηκα. Έχει ωραια στοιχεία αλλά κάπου το χάνει... Υπερβολικό απλά για να εντυπωσιάσει τον θεατή υπάρχουν αρκετές τρύπες σεναριακά και αληθοφάνιες. +Κάπου απο την μέση και προς το τέλος μάντεψα την λύση. 
Βαθμολογία: 2/5 ♥♥


TV SERIES: 

The sinner
Yπόθεση: Μια νεαρή μητέρα, η Κόρα Τανέτι, προσπαθεί να καταλάβει γιατί έχει ανεξέλεγκτες βίαιες αντιδράσεις οι οποίες την οδηγούν στην δολοφονία ενός άνδρα.. Ο ντετέκτιβ Χάρι Αμπρόζ αναλαμβάνει να την βοηθήσει να ανασύρει από το παρελθόν της βίαια μυστικά.
Άποψη: Πολύ ωραία σειρά θρίλερ μυστηρίου με 8 επεισόδια όπου και ολοκληρώνεται. Ανθολογική η επόμενη σεζόν καταπιάνεται με άλλη υπόθεση. Με έναν Bill Pullman πολύ ταιριαστού στο ρόλο του αστυνομικού. 
Βαθμολογία: 4/5 ♥♥♥♥

Seven Seconds
Yπόθεση: Ταραχές ξεσπούν στο Jersey όταν ένας μαύρος έφηβος τραυματίζεται πολύ σοβαρά από έναν λευκό αστυνομικό.
Άποψη: Aρκετά καλή σειρά. Με κούρασε κάπου στην μέση της σεζόν με εκνεύριζαν και οι μισοί ηθοποιοί άλλα είχε το ενδιαφέρον της. Στα πολύ θετικά πως έχει 10 επεισόδια και ολοκληρώνεται. 
Βαθμολογία: 2,5/5 ♥♥♥

Hakan: The Protector
Υπόθεση: Ο Χακάν είναι ενας νεαρός καταστηματάρχης που ανακαλύπτει το πεπρωμένο του, όταν μαθαίνει ότι συνδέεται με μία μυστική, αρχαία τάξη, που έχει αναλάβει την προστασία της Κωνσταντινούπολης.Πρέπει να μάθει επειγόντως πως η πατρίδα του απειλείται από τους μυστηριώδεις, μυστικούς Αθάνατους, και είναι χρέος του να τους σταματήσει. Πρόκειται για μια αποστολή για την οποία όχι μόνο είναι απροετοίμαστος, αλλά και διστακτικός. Θα εκπληρώσει τελικά το πεπρωμένο του ως ο τελευταίος προστάτης;
Άποψη: Εεε οτι θα έβλεπα και τούρκικη σειρά στο Netflix αυτο δεν το περίμενα. Έλα όμως που είδα και ήταν και πολύ καλή. Μ'άρεσε η σκηνοθεσία της (Οι Τούρκοι ξέρουν να δείχνουν με το καλύτερο τρόπο τα προτερήματα τους αυτο πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε) είχε ενδιαφέρον η ιστορία με τους Αθάνατους και τον προστάτη και καλούς ηθοποιούς. 
Βαθμολογία: 3,5/5 ♥♥♥♥

Deadly Class
Yπόθεση: Ένας νεαρός άστεγος γίνεται μέρος μιας ομάδας της επόμενης γενιάς εγκληματιών οι οποίοι εκπαιδεύονται σ' ένα ιδιωτικό σχολείο.
Άποψη: Περίεργο και άπειρα κουλ ακριβώς όπως και τα κόμιξ αν συνεχίσει με αυτο το ρυθμό η σειρά θα γίνει από τις αγαπημένες μου! 
Βαθμολογία: 4/5 ♥♥♥♥












You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts