ΝΕΑ: BOOK NEWS & TV SHOWS & MOVIES

Απριλίου 27, 2020


Καλημέρα βιβλιόφιλοι! Σήμερα σας έχω μια από τις αγαπημένες μου στήλες στο μπλόγκ, νέα από το κόσμο του βιβλίου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Παρακάτω έχουμε συλλέξει ότι βρήκαμε τον τελευταίο καιρό και σας το παρουσιάζουμε. 

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Rainbow Rowell το γνωστό της Contemporary βιβλίο Fangirl γίνεται manga και θα κυκλοφορήσει το πρώτο volume τον Οκτώβριο του 2020. Η πλοκή θα βασίζεται στο βιβλίο αλλά με πολλές έξτρα ιστορίες. 

Έπειτα έχουμε τις κυκλοφορίες του Μαίου, με πρώτη και καλύτερη το prequel του Hunger Game (Που αναμένεται και στα ελληνικά από τις εκδόσεις ψυχογιός). Η Kiera Cass έρχεται με ολοκαίνουργια νεανική σειρά, ενώ τέλος έχουμε το δεύτερο βιβλίο από το Aurora Rising με ένα υπέροχο εξώφυλλο. 

Στην συνέχεια για τον μήνα Ιούνιο έχουμε άλλες τρεις γνωστές και αγαπημένες σειρές να κυκλοφορούν τα νέα τους βιβλία. Πρώτο το My Calamity Jane της τριλογίας "My lady Jane" όπου η αναμονή τριών χρόνων για τους φανς φτάνει στο τέρμα της. Έπειτα αυτό που περιμένω περισσότερο το Boοkish and the beast από την contemporary σειρά της Ashley Poston. Έπειτα έρχεται το The Empire of Gold της ιστορικής σειράς φαντασίας The Daevabad. 

Έχουμε δυο νέες κυκλοφορίες εξώφυλλων. Πρώτα βλέπουμε το δεύτερο βιβλίο της Cassandra Clare όπου ακολουθεί την ιστορία του Magnus και του Alex (Η αλήθεια είναι πως δεν ταιριάζει με το πρώτο οπότε ίσως έχουμε καμία αλλαγή και εκεί) Έπειτα βλέπουμε το τρίτο βιβλίο από το Poppy War, όπου έχει κρατήσει την όμορφη ασπρόμαυρη αισθητική των προηγούμενων δυο. 

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο αισθηματικό δράμα Normal People που αντλεί υλικό από το ομώνυμο βιβλίο της Sally Rooney η οποία λειτουργεί εδώ και ως συνδημιουργός. 

Από το Disney Plus έρχεται μια σειρά που θα ονομάζεται The Queen's Couneil και θα ακολουθεί τις αγαπημένες μας πριγκίπισσες. Στην πρώτη σεζόν θα δούμε την  Μπελ στο Παρίσι. Όμως δεν τελειώνουν εκεί οι εκπλήξεις μιας και θα έχει μέσα πολλά ιστορικά στοιχεία αφού θα δούμε την Γαλλική επανάσταση και πολλά ακόμη. 

Στο Netflix έρχονται αρκετές νεανικές σειρές με καλοκαιρινό vibe όπως το Ιταλικό Summertime, το τούρκικο love 101 που διαδραματίζεται στα θρανία της δεκαετίας του 90'. Αλλά και το The Eddy που μας ταξιδεύει στο κοσμοπολίτικο Παρίσι με μουσικές επιρροές από Jazz. Ένα μεγάλο συν ότι έχει τον σκηνοθέτη του La La Land. 

Τώρα σας έχω μερικές σειρές που βγαίνουν τον Μάιο και ίσως σας ενδιαφέρουν. Πρώτο και υψηλότερο στην προσωπική μας λίστα το I Know This Much True με τον αγαπημένο Mark Ruffalo, όπου ακολουθεί τις παράλληλες ζωές δυο πανομοιότυπων δίδυμων αδελφών. Μετά έχουμε το Upload από τον  δημιουργό των ("The Office", "Parks and Recreation"). Στην συνέχεια το Snowpiercer μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που λαμβάνει χώρα στο μέλλον, με πρωταγωνιστές τους Jennifer Connelly και Layton Well.

Μετά από άπειρες προσπάθειες να γίνει τηλεοπτική σειρά τελικά το επιτυχημένο νεανικό μυθιστόρημα της Kiera Cass θα γίνει ταινία στο Netfix. Ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το cast και το πότε θα κυκλοφορήσει οπότε αναμένουμε για νέες πληροφορίες. 

Συνεχίζοντας με τις ταινίες έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από την μεταφορά του Dune στις οθόνες μας. Ο Denis Villeneuve είναι και πίσω από το σενάριο μαζί με τον Eric Roth (The Curious Case of Benjamin Button) και τον Jon Spaihts (Passengers), ενώ ο συγγραφέας των prequel μυθιστορημάτων της ανθολογίας αυτής, Kevin J. Anderson, διαδραματίζει ρόλο συμβούλου και μέλους της δημιουργικής ομάδας. Τα εντυπωσιακά σκηνικά με κάνουν ακόμα περισσότερο να θέλω να ξεκινήσω τα βιβλία !!! 

Πολλές φωτογραφίες έχουμε και από σίκουελ της ταινίας που έσπασε τα ταμία το 2019 -- και δεν είναι άλλη από το Τζόκερ. Κάνοντας μας να ανυπομονούμε για την συνέχεια όσο τίποτα! 

Για όλους τους φανς κυκλοφόρησε το καινούργιο trailer για το After We Collided, sequel του αισθηματικού δράματος “After”. Η πλοκή ακολουθεί την δραματική σχέση του Hardin και της Tessa. 

Τέλος λόγο όσο συμβαίνουν με τον κορωνοϊό οι κινηματογραφικές πρεμιέρες τις Marvel πάγωσαν για μεγάλο διάστημα με αποτέλεσμα να ανακοινωθούν νέες. 

  • 6 Νοεμβρίου 2020 – Black Widow
  • 5 Νοεμβρίου 2021 - Spider-Man: Far From Home
  • 11 Φεβρουαρίου 2022 - Thor: Love and Thunder
  • 25 Μαρτίου 2022 - Doctor Strange: In The Multiverse of Madness

END!









  





You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts