Βιβλία που περιμένουμε να κυκλοφορήσουν

Σεπτεμβρίου 16, 2013

              

                                                          Κινούμενη Καταστροφή
                                               

Στις 20 Νοεμβρίου του 2013 θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της Jamie McGuire. Το δεύτερο κομμάτι της σειράς Γλυκιά Καταστροφή
Περίληψη: Ο Τράβις έχασε τη μητέρα του σε πολύ τρυφερή ηλικία, αλλά πριν πεθάνει τον δίδαξε δύο πολύ σημαντικούς κανόνες: να αγαπά με πάθος και να αγωνίζεται με πάθος. Μεγαλωμένος σε μια ανδροκρατούμενη οικογένεια, ο Τράβις θα γίνει ένα σκληρό αγόρι: καρδιοκατακτητής με τρομερό ταλέντο στην πάλη. Τα κορίτσια τον θέλουν, ενώ τα αγόρια θέλουν να του μοιάσουν… Η Άμπι Αμπερνάθι είναι το πρώτο κορίτσι που θα του συμπεριφερθεί όπως πιστεύει ότι πρέπει να του συμπεριφέρονται, με αδιαφορία και απαξίωση. Μήπως αυτή η αδιαφορία είναι ο λόγος που αποφασίζει να την κερδίσει; Θα αφήσει ο Τράβις ένα κορίτσι να του κλέψει την καρδιά;

                                                       Η ΕΠΙΛΟΓΗ

                                       


          To Βιβλίο Η Επιλογή της ΚΙΡΑ ΚΑΣ έρχεται από της Εκδόσεις ψυχογιός σε 30 ημέρες.
Περίληψη: Για τριάντα πέντε κορίτσια, η Επιλογή αποτελεί την ευκαιρία της ζωής τους. Την ευκαιρία να μπουν σ’ έναν κόσμο γεμάτο λαμπερά φορέματα και ανεκτίμητα κοσμήματα. Να ζήσουν σ’ ένα παλάτι και να προσπαθήσουν να κερδίσουν την καρδιά του γοητευτικού πρίγκιπα Μέιξον.Για την Αμέρικα Σίνγκερ, η πιθανότητα να Επιλεγεί είναι εφιάλτης. Γιατί σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να απαρνηθεί τον κρυφό έρωτά της για τον Άσπεν, να αφήσει το σπίτι της για να συμμετάσχει σε ένα σκληρό διαγωνισμό για ένα στέμμα που δε θέλει και να ζήσει σ’ ένα παλάτι που απειλείται από επιθέσεις επαναστατών.
Και τότε η Αμέρικα συναντά τον πρίγκιπα Μέιξον. Σταδιακά αρχίζει να αμφισβητεί όλα όσα σχεδίαζε για τον εαυτό της και να συνειδητοποιεί ότι η ζωή που είχε ονειρευτεί δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα μέλλον που δεν είχε ποτέ φανταστεί.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts