Νεανικες σειρες (Part 1)

Σεπτεμβρίου 28, 2013


  • Καλημέρα! Σήμερα θα δούμε ένα θέμα πάνω στις νεανικές σειρές! Η Αλήθεια είναι πως πολλές από τις νεανικές σειρές μπορούν να τις δουν και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και όχι μόνο έφηβοι. Γενικά νομίζω πως το θέμα απευθύνεται πάντα σε νέους και μετά περισσότερο στο γυναικείο κοινό!
  • Αυτές είναι κάποιες teen σειρές που μπορείτε να επιλέξετε να δείτε...!
                                                      
To The Vampire Diaries είναι ένα υπερφυσικό δράμα.Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο CW στις 10 Σεπτεμβρίου του 2009.Έχει παιχτεί στην Αμερική μέχρι τον 4ο κύκλο. Ένω στην Ελλάδα ο τηλεοπτικό σταθμός Star,έχει παίξει μέχρι το τέλος του δευτέρου κύκλου.Ο κύριος στόχος της σειράς είναι το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της πρωταγωνίστριας Elena Gilbert και τα αδέρφια Stefan και Damon Salvatore. Η 17 χρονη Elena Gilbert μετά τον θάνατο των γονιών της γνωρίζει και ερωτεύεται τον Stefan Salvatore που είναι ένας βρικόλακας 160 χρονών. Η σχέση τους γίνεται όλο και πιο περίπλοκη,όταν επιστρέφει πίσω ο μεγάλος του αδερφός Damon,για να πάρει εκδίκησή από τον αδερφό του για όλα όσα του είχε κάνει στο παρελθόν. Και τα δύο αδέλφια αρχίζουν να δείχνουν την αγάπη τους προς την Elena, κυρίως λόγω της ομοιότητάς της με την μεγάλη αγάπη του παρελθόντος τους την Katherine Pierce. Έτσι θα ανακαλύψουν ότι η Έλενα είναι απόγονος της Katherine, η οποία θα επιστρέψει πίσω τελικά με μεγάλα σχέδια εναντίων και των τριών.Όλα αυτά διαδραματίζονται σε μια φανταστική πολή το Mystic Falls στην Virginia. Μια πόλη που απο τα αρχαία χρόνια κατοικήθηκε από βρικόλακες που ήρθαν το 17ου αιώνα από την Αγγλία. Διάφορες ιστορίες περιστρέφονται γύρω από τους άλλους κατοίκους της πόλης, οι κυρίως είναι ο μικρότερος αδερφός της Έλενας Jeremy Gilbert και οι φίλοι της  Bonnie Bennet,Caroline Forbes,Matt Donovan,klaus Mikaelson,Rebekah Mikaelson και  Tyler Lockwood. Εκτός όμως από βρικόλακες υπάρχουν και άλλες υπερφυσικές απειλές, όπως οι λυκάνθρωποι, μάγισσες, φαντάσματα, και τα υβρίδια. Έρωτας,πάθη,μίση όλα μαζί σε μια υπέροχη ιστορία που συνδυάζει όλα αυτά με την μυθοπλασία των βρικολάκων!Αγωνία και σασπένς δοκιμασίες ανάμεσα σε φιλίες, αγάπες και έρωτες... 

Το One Τree Ηill (ή Φίλοι για Πάντα όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα) είναι μια από τις πιο πετυχημένες νεανικές σειρές στην Αμερική.Έκανε πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 23 Σεπτεμβρίου του 2003 στο αμερικάνικο κανάλι WB και στην συνέχεια (απο τον τέταρτο κύκλο) στο CW. Στην Ελλάδα προβάλlεται από το κανάλι Star. H ιστορία διαδραματίζεται στο Τree Ηill μια φανταστική πόλη. H σειρά έχει 9 κύκλους. Ο Λούκας και ο Νέιθαν είναι δυο έφηβοι με πολύ λίγα κοινά, αλλά είναι δεμένοι με ένα μυστικό που τους ενώνει, έχουν τον ίδιο πατερά. Αλαζόνας και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ο Νέιθαν είναι το αστέρι στην ομάδα μπάσκετ του Λυκείου του και κατάγεται από μια πλούσια οικογένεια. Ήσυχος και προσγειωμένος ο Λούκας είναι το μοναδικό παιδί μιας ανύπαντρης εργαζόμενης μητέρας. Επίσης είναι πολύ καλός στο μπάσκετ παίζοντας ερασιτεχνικά σε ένα γήπεδο μιας από τις γειτονιές του Tree Hill. Μεγαλώνοντας σε δυο διαφορετικές οικογένειες στην μικρή πόλη το Tree Hill,οι δυο ζωές των αγοριών συγκρούονται όταν το καπρίτσιο της μοίρας φέρνει τον Λούκας στην σχολική ομάδα μπάσκετ του Νέιθαν και τα ετεροθαλή αδέρφια ανταγωνίζονται όχι μονό για τον έλεγχο στο γήπεδο αλλά και για την καρδιά της όμορφης κοπέλας του Νέιθαν, Πέιτον Σώγιερ. Η μετάβαση του Λουκάς στον κόσμο του Νέιθαν δημιουργεί στιγμιαία ένα ερωτικό τρίγωνο. Η Πέιτον είναι ένα έντονα κλειστό και ευαίσθητο άτομο. Είναι μια χαρισματική καλλιτέχνης. Παρόλο που είναι η κοπέλα του Νέιθαν, γρήγορα νιώθει μια έλξη για τον Λουκάς. Η Πέιτον έχασε την μητέρα της σε μικρή ηλικία και, όπως ο Λούκας, γνωρίζει τον πόνο του να μεγαλώνεις χωρίς γονιό. Και οι δύο, Λουκάς και Πειτον, βλέπουν τον κόσμο με την άποψη ενός τρίτου. Ο Νέιθαν είναι επώδυνα γνώστης της αμοιβαίας έλξης μεταξύ Πέιτον και Λούκας, και δεν του παίρνει και πολύ να προσέξει ότι η καλύτερη φίλη του Λούκας, η Χέιλι, είναι ένα ασυνήθιστο και ενδιαφέρον κορίτσι. Λόγω της στενής φιλίας της με τον Λούκας, η Χέιλι βρίσκει ξαφνικά τον εαυτό της υποχρεωμένο να αντιμετωπίσει τον καινούριο κόσμο του πλούτου και των προνομίων. Καθώς οι έφηβοι παλεύουν να βρουν τις θέσεις τους στον κόσμο, οι ενήλικοι στο Tree Hill αντιμετωπίζουν τα αποτελέσματα των αποφάσεων που πήραν χρόνια πριν. Νεανική σειρά με άφθονες ανατροπές. Υπάρχουν φιλίες της μιας μέρας, της μιας στιγμής. Και άλλες πιο ισχυρές, που αντέχουν μια ολόκληρη ζωή και ας δοκιμάζονται από τις δυσκολίες. Αξίζει πραγματικά! Ίσως η καλύτερη νεανική σειρά!
TRAILER

To Gossip Girl είναι ένα αμερικανικό τηλεοπτικό εφηβικό δράμα με βάση τη σειρά βιβλίων με το ίδιο όνομα γραμμένο από την Cecily von Ziegesar. Στην Ελληνική τηλεόραση το έχουμε δει από το τηλεοπτικό σταθμό Star. Η παράσταση έχει λάβει πολλές υποψηφιότητες για βραβεία κερδίζοντας 18 βραβεία επιλογής εφήβων. Η αφήγηση γίνεται από τον παντογνώστη blogger "Gossip Girl", που την κάνει η Kristen Bell , η σειρά περιστρέφεται γύρω από τις ζωές των προνομιούχων νέων ενηλίκων στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη. Η σειρά αρχίζει με την επιστροφή της Serena van der Woodsen από μια μυστηριώδη διαμονή σε ένα οικοτροφείο στην Κορνουάλη, Κονέκτικατ. Η Serena είχε ένα σκανδαλώδη παρελθόν που συνεχίζει να την στοιχειώσει σε όλη την παράσταση. Η Blair Waldorf  την οποία οι δημιουργοί την περιγράφουν ως η βασίλισσα στο κέντρο ενός παιχνιδιού σκακιού. Είναι η όμορφη βασίλισσα Bee της κοινωνικής σκηνής Constance Billard και παλιά κολλητή και περιστασιακή αντίπαλος της Serena. Η ιστορία ακολουθεί επίσης των Chuck Bass το κακό παιδί της ιστορίας τον Nate Archibald το ''χρυσό παιδί'' κολλητός του Τζακ και το αγόρι της Μπλέρ αλλά από τότε που η Serena έφυγε για το οικοτροφείο η σχέση τους δεν είναι όπως παλιά. Επίσης τον Νταν έναν ξένο που γίνεται μέρος της ταραχώδης σκηνής του Μανχάταν, ένας επίδοξος συγγραφέας και αρκετά απλός τύπος με καλή καρδιά και ήθος, ακόμα η καλύτερη φίλη του Νταν Vanessa Abrams και παλιός έρωτας του, η αδελφή του Jenny Humphrey η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει η επόμενη βασίλισσα, ένας στόχος που τελικά θα την κάνει να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές αξίες της ζωής. Η μητέρα της Serena και ο πατέρας του Dan και της Jenny,μοιράζονται ένα ρομαντικό παρελθόν που τους ακολουθεί σε όλη την παράσταση και τελικά τους οδηγεί στο γάμο. Κύριος στόχος της πρώτης σεζόν είναι η ξαφνική επιστροφή της Serena στο Upper East Side μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της. Αρχικά, μια καυτή νύχτα ανάμεσα σε Serena και τον Nate που είναι το αγόρι της κολλητής της Μπλέρ ήταν ο λόγος όπου η Serena έφυγε, στο τέλος όμως της season ανακαλύπτουμε ότι η Serena έχει πολύ πιο μεγάλα μυστικά που την έκαναν να φύγει. Η σεζόν περιστρέφεται επίσης γύρω από τη σχέση της Serena με το αουτσάιντερ φτωχό Dan Humphrey, την σχέση Blair με Nate αλλά και την σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Chuck και την Blair.Ακόμα την προστατευόμενη σχέση-μέντορα της Blair και της Jenny. Και την άφιξη της πρώην καλύτερης φίλης του Dan Vanessa Abrams. 
Σειρά σταθμός για τις νεανικές σειρές! 

To 90210 είναι μια αμερικάνικη  δράμα εφηβική τηλεοπτική σειρά. Η σειρά προβλήθηκε στο The CW από το Σεπτεμβρίου του 2008. Στην σειρά παίρνουν μέρος και πολλά γνωστά ονόματα που τα ξέρουμε και από την παλιά σειρά το ξακουστό Beverly Hills 90210 στο οποίο η σειρά βασίζεται τα ονόματα είναι τα εξής Jennie Garth,Shannen Doherty,Tori Spelling,Ann Gillespie, και Joe E. Tata. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από πολλούς μαθητές στο φανταστικό West Beverly Hills High School, συμπεριλαμβανομένων των νέων κατοίκων Annie Wilson και Dixon Wilson. Ο πατέρας τους, Harry Wilson , έχει επιστρέψει από το Κάνσας στο σπίτι του Beverly Hills με την οικογένειά του για να φροντίσει τη μητέρα του,πρώην διάσημη ηθοποιός Tabitha Wilson , η οποία έχει ένα πρόβλημα με το ποτό. Η Annie και ο Dixon αγωνίζονται να προσαρμοστούν στην νέα τους ζωή κάνοντας πολλούς φίλου αλλά και εχθρούς. Η Tracy Clark έχει μια κόρη την Naomi Clark μια πλούσια,σκληρή και όμορφη νεαρή που έχει σχέση με τον Ethan Ward. Στην πορεία θα δούμε όμως να αναπτύσσεται μια σχέση ανάμεσα στην Annie και τον Ethan και έτσι θα ξεκινήσει μια ανελέητη κόντρα ανάμεσα στα δύο κορίτσια. Μετά γνωρίζουμε τον Liam έναν ελκυστικό μπάρμαν που είναι όμως και μαθητής στο σχολείο West Beverly Hills High School. Ένας ακόμη χαρακτήρας είναι η Erin Silver καλλιτεχνική φιλόδοξη και με τρέλα είναι η ετεροθαλής αδελφή της ξακουστής Kelly Taylor και πρώην καλύτερη φίλη της Naomi. Γίνεται κολλητή με την Annie ενώ δημιουργεί  και μια σχέση με τον Dixon. Στην συνέχεια βλέπουμε και την  Adrianna Tate-Duncan κολλητή φίλη της Naomi που δίνει μάχη με τον εθισμό της στα ναρκωτικά με πολλά ψυχολογικά προβλήματα αλλά με ένα τεράστιο ταλέντο στην ηθοποιία. Η Kelly Taylor είναι τώρα ένας σύμβουλος καθοδήγησης στο West Beverly και έχει ένα γιο από τον Ντίλαν που ονομάζεται Σάμι. Η Kelly παίρνει επι την προστασία της και την αδερφή της Silver αφού η μητέρα τους δεν μπορεί να την μεγαλώσει και προστατεύσει, λόγω του αλκοολισμού της. Επίσης βλέπουμε την Μπρέντα να γυρνάει πίσω για να βοηθήσει την Kelly στην ζωή της. Έτσι στην σειρά βλέπουμε τις ιστορίες και τα προβλήματα μιας παρέας εφήβων και όσοι ήταν φαν της παλιάς σειράς  Beverly Hills 90210 αξίζει να της δώσουν και αυτής μια ευκαιρία.

The Lying Game είναι ένα αμερικανικό εφηβικό δράμα απο το ABC Family κανάλι.Βασίζεται σε μια σειρά μυθιστορημάτων του ίδιου ονόματος από την Sara Shepard. Το The Lying Game ακολουθεί την Emma, ​ένα καλόκαρδο παιδί που ζει όλη της την ζωή με ανάδoχες οικογένειες η οποία μαθαίνει ότι έχει μια ίδια δίδυμη αδελφή, την Sutton. Η Sutton, σε αντίθεση με Emma, ​​εγκρίθηκε από πλούσιους γονείς και ζει μια φαινομενικά ιδανική ζωή.Μετά την αρχική τους συνάντηση, Sutton μιλά στην Emma και θα την πείσει να πάρει την θέση της για μερικές ημέρες, ενώ η ίδια θα πάει στο L.A για να ψάξει για τη μυστηριώδη ταυτότητα της μητέρα τους. Όμως η Sutton δεν γυρίζει τελικά όπως είχαν αποφασίσει. Έτσι η Emma πρέπει να αποφασίσει αν θα ομολογήσει για την ταυτότητά της και να διακινδυνεύσει την ασφάλειά της, με την ελπίδα όμως να αποκαλύψει τα ίχνη της δίδυμης αδερφής της και μαζί και την αλήθεια σχετικά με το γιατί χωρίστηκαν στην υιοθεσία. Άλλοι χαρακτήρες στην σειρά είναι η  Laurel Mercer βιολογική κόρη του Ted και της Krista ετεροθαλής αδελφή της Sutton απο την στιγμή που η emma γυρνάει στο σπίτι υποδύοντας την Sutton η σχέση τον δύο αδερφών αλλάζει και δένονται πολύ. Ο Whitehorse Ethan που είναι αρχικά ο μυστικός φίλος της Sutton, κρύβοντας τη σχέση τους εξαιτίας της κοινωνικής του θέσης σύντομα όμως αρχίζει να ερωτεύεται την Emma αφού τελικά συνειδητοποιούν ότι η Sutton μόνο ντρεπόταν για την σχέσης τους. Η Madeline Rybak γνωστή ως  Mads είναι η κόρη του Alec και αρχικά ένας από τους καλύτερους φίλους Sutton, αλλά τελειώνει τη φιλία τους, αφού διαπίστωσε ότι η Sutton κοιμήθηκε με τον φίλο της. Εκείνη τότε γίνεται φίλος με Emma μετά την εκμάθηση της αλήθειας για τα δίδυμα και ότι έχουν αλλάξει θέσεις.O Ted Mercer πατέρας των τριών κοριτσιών θα ξέρει για την παράνομη υιοθεσία αλλά και πολλά άλλα μυστικά. Η Kristin Mercer είναι η θετή μητέρα της Sutton και η βιολογική μητέρα της Laurel είναι μια γλυκιά και αγαθή γυναίκα που αγνοεί την ιστορία για την Sutton και τις δίδυμες. Ο Thayer,γιος του Alec και ετεροθαλής αδελφός της Mads. Είχε συναισθήματα για την Sutton από την παιδική του ηλικία, και εμπλέκεται μαζί της στο LA όταν αυτήν μένει μαζί του. Και τέλος ένας ακόμη χαρακτήρας που βλέπουμε ο Alec Rybak, ο πατέρας της Mads και πατριός της Thayer. Αυτός είναι ο καλύτερος φίλος του Τεντ. Ξέρει όλα τα μυστικά και είναι και αυτός που επιδιορθώνει κάθε πρόβλημα με κάθε κόστο.   Μια ακόμη ωραία νεανική σειρά που αξίζει να δείτε!

                             
















You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts