Οι Καλυτερες Σειρες του 2013

Ιανουαρίου 06, 2014



To 2013 ήρθε στο τέλος του! Με αυτό το αφιέρωμα θα κάνουμε μια ανασκόπηση στην χρονιά που μας πέρασε και τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που είδαμε! 
Η λίστα δεν θα περιέχει σειρές που είδα μέσα στο 2013 αλλά δεν είχα πρωτοπεχτεί τότε... 

10.Broadchurch
Μια μίνι σειρά από την Βρετανία 8 επεισοδίων και την δικιά της μοναδική ατμόσφαιρα που σε βάζει από τα πρώτα λεπτά μέσα στο νόημα της ιστορίας. Με εκπληκτικό σενάριο και ερμηνείες άξιζε σίγουρα μια θέση στην δεκάδα. 

9. Les Revenants
Γαλλική σειρά φαντασίας. Τρομαχτική, με εξαιρετικές ερμηνείες και ευρωπαική ατμόσφαιρα αξίζει πραγματικά να την παρακολουθήσετε.

8. BATES MOTEL
Μια σειρά που την είδα εντελώς τυχαία και πραγματικά απόλαυσα κάθε της επεισόδιο! Με τέλεια ατμόσφαιρα και σκηνοθεσία που μαγεύει. Παράνοια, δολοφονίες και μυστήριο που κόβει την ανάσα! 

7. GAME OF THRONES
Έχω ακούσει από πολλούς να λένε ότι είχαν απογοητευτεί από την 3 σεζόν της σειράς! Προσωπικά δεν ένιωσα καθόλου κάτι τέτοιο. Ίσως φταίει ότι ήμουν από τους λίγους που δεν έφαγα spoilers, ίσως επειδή δεν περιμένω τις φοβερά τεράστιες μάχες. Απολαμβάνω φοβερά το κάθε επεισόδιο ενώ ποτέ δεν καταλαβαίνω πως περνάνε. Η Σεζόν κινήθηκε πάνω κάτω στα επίπεδα των προηγούμενων με ένα ακόμη συγκλονιστικό ένατο επεισόδιο.

6. ΝΙΚΙΤΑ
Μια σειρά χωρίς μεγάλη αναγνώριση αλλά που την αξίζει! Το μυστήριο και η δράση φτάνουν στην κορυφή μαζί με τις συνομωσίες και τα απρόβλεπτα γεγονότα! Με ένα τελικό φινάλε ακριβώς όπως της άξιζε!

5. Shameless US
Αγαπημένη σειρά όσο λίγες. Η τρίτη σεζόν πάει ένα βήμα παραπέρα και βάζει τις βάσεις για κάτι πραγματικά πολύ καλό. Η Emmy Rossum μας συνεπαίρνει με την καταπληκτική της ερμηνεία ενώ και το υπόλοιπο καστ παρά το νεαρό της ηλικίας του κλέβει τις εντυπώσεις. 

4.ARROW
Μια σειρά που έχει γίνει πια αγαπημένη! Δεν χρειάζεται να αγαπάς τις ιστορίες με σούπερ ήρωες, ούτε να έχεις διαβάσει τα comic για να την δεις. Η σειρά καταφέρνει και γράφει την δικιά της ιστορία. Γεμάτο απόλυτη δράση, αγωνία που χτυπάει το κόκκινο και μυστήριο φτιάχνει ένα υπέροχο συνδυασμό για να σε καθηλώσει! Με τα τελευταία επεισόδια της πρώτης σεζόν και μέχρι στιγμής με όλοι την δεύτερη οι απαιτήσεις ανεβαίνουν...

3.THE AMERICANS
Μια ακόμη σειρά που δεν την ήξερα καθόλου αλλά τελικά με τα την προτροπή ενός φίλου μου κάθισα να την δω αρκετά προκατειλημμένη. Ένα δυνατό Spy Δράμα που αξίζει! Με τέλεια ατμόσφαιρα της εποχής, γεμάτο πολιτικές δολοπλοκίες, προσωπικούς διχασμούς και τέλειες ερμηνείες! 

2. ORPHAN BLACK
Πραγματικά ίσως η καλύτερη νέα σειρά του 2013! Απολαυστικότατη και γεμάτη αγωνία για τα επόμενα επεισόδια! Μια σειρά sci-fi που δεν είναι μόνο για τους λάτρες του είδους. Το μεγάλο ατού της σειράς η Tatiana Maslany μια ανερχόμενη ηθοποιός με τεράστιο ταλέντο. Για μένα μια από τις καλύτερες ερμηνείες που έχω δει τα τελευταία χρόνια

1. Person of Interest
Πολύ αγαπημένη σειρά! Μια από τις καλύτερες που παίζονται αυτήν την στιγμή στην τηλεόραση. Επεισόδιο με επεισόδιο ξεπερνάει τον εαυτό της και φτάνει σε υψηλά στάνταρ! Το Person of Interest γενικά έχει καταφέρει να μας έχει δώσει φοβερές σκηνές, ατμόσφαιρα και ερμηνείες ενώ περιμένουμε ακόμα περισσότερα! 
















You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ καλό Top 10! Συμφωνώ πάνω κάτω σε όλα.
    Αν και όπως σου έχω πει πρέπει επιτέλους να δεις Breaking Bad.
    Δεν θα έμπαινε κανένα άλλο πρώτο αλλιώς :P
    Το Bates Motel δεν το έχω δει μέχρι τώρα... Είναι τόσο καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thnks! Θα το δω σίγουρα κάποια στιγμή...
      Δεν μου φτάνει ο χρόνος, το καλοκαίρι μάλλον!
      Το BM είναι πολύ καλό! Και μην το συγκρίνεις με AHS για μένα κλάσεις ανώτερο!

      Διαγραφή

Popular Posts