Top Ten Book Endings That Left Me With My Mouth Hanging Open

Αυγούστου 12, 2014


Πόσες φορές έχουμε διαβάσει ένα βιβλίο και το τέλος του ήταν τόσο σοκαριστικό και απρόσμενο που δεν είμαστε σίγουρη αν πραγματικά έχουν συμβεί όλα αυτά; Σίγουρα αρκετές φορές! Σήμερα θα δούμε τα 10 βιβλία που με άφησαν με το στόμα ανοιχτό με το τέλος τους....! 


Όποιος έχει διαβάσει τα βιβλία του (Η ακόμα και αν έχει δει μόνο την Τηλεοπτική σειρά) έχει καταλάβει πως ο George R. R. Martin δεν είναι και πολύ στα καλά του. Ποιος άλλος άνθρωπος σκοτώνει έτσι τους ήρωες του. Ακόμα και αν ξέρεις τι να περιμένεις ο τρόπος που το κάνει σε σοκάρει...


Το τέλος του συγκεκριμένου βιβλίου μερικές φορές δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Έκλαιγα, είχα νευριάσει!Δεν μπορούσα να το πιστεύσω-χωνέψω! 


Δεν θα ξεχάσω όταν τελείωσα και την τελευταία σελίδα του βιβλίου πόσο σοκαρισμένη ήμουν με το τέλος και με το cliffhanger που μας άφηνε! Ήθελα επειγόντως το δεύτερο βιβλίο! 


Όταν διάβασα το βιβλίο δεν ήταν ακριβώς πως έπαθα σοκ με το τέλος του όσο ένα μούδιασμα από το πολύ ξάφνιασμα μου γιατί δεν περίμενα με τίποτα την εξέλιξη αυτών των γεγονότων! 


Εντάξει την έχουμε μάθει πια την Richelle Mead έκτος από τα δύο πρώτα βιβλία του VA ότι άλλο έχει γράψει αυτήν η γυναίκα τελειώνει με cliffhanger, έτσι για να σε αφήσει εντελώς στήλη άλατος και να θες επειγόντως το επόμενο βιβλίο.


Δεν περίμενα με τίποτα το τέλος αυτό! Νομίζω επί μία ώρα προσπαθούσα να μαζέψω τις σκέψεις μου από το σοκ που έπαθα. 


Αυτό το βιβλίο μου έσπασε τόσο την καρδιά μου! Δηλαδή τι τέλος ήταν αυτό?  Αν δεν ήξερα ότι υπήρχε και συνέχεια (Γιατί προοριζόταν να ήταν το τελευταίο) θα ήμουν ακόμα πιο σοκαρισμένη! 


3. Shadow Kiss & Spirit Bound 
Όπως προείπα όλα τα βιβλία της Richelle Mead έχουν αναπάντεχο τέλος αλλά αυτά που με άφησαν εντελώς άφωνη ήταν το Shadow Kiss που αν δεν είχα είδη το επόμενο στα χέρια μου δεν ξέρω τι θα έκανα και το Spirit Bound που μόλις τελείωσα και την τελευταία σελίδα ήμουν WTF?! σοβαρολογεί, έτσι θα μας αφήσει; 

Άλλη μια σειρά γεμάτη cliffhanger. Η Cassandra Clare ξέρει πολύ καλά να μας βασανίζει όλους.... Γιατί πραγματικά κάθε φορά που τελειώνω ένα βιβλίο της, χρειάζομαι τουλάχιστον μια βδομάδα αποχή για να χωνέψω όλα αυτά που έχω διαβάσει... 


Όταν μιλάμε για σοκαριστικό τέλος γεμάτο cliffhanger τότε μιλάμε για αυτήν ακριβώς την σειρά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τέλος του Faefever που μου ήρθε τόσο απροετοίμαστα που ούτε να φωνάξω, ούτε να κλάψω ούτε τίποτα άλλο μπορούσα να κάνω απλά έμεινα ακριβώς με το στόμα ανοιχτό. H Karen Marie Moning κάνει σίγουρα παρέα με τον George R. R. Martin δεν εξηγείτε.... 















You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Αυτό το Daughter and Smoke, το έχω πόσα χρόνια στη βιβλιοθήκη μου κι ακόμη να το διαβάσω!! Όλοι μου λένε τα καλύτερα, αλλά δεν ξέρω, δεν έχει τύχει...Τι λες? Έχει βγει και το δεύτερο τώρα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τς, τς και ακόμα να το διαβάσεις? Ξεκίνα!!!!!!!!!
      Προσωπικά βρίσκεται μέσα στην πεντάδα με τα αγαπημένα μου!
      Μοναδικό και εξαιρετικά έξυπνο! Έχει μια εντελώς δικιά του ταυτότητα!
      Ίσως να μην είναι για όλα τα γούστα είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω θα σου αρέσει! (o)

      Διαγραφή

Popular Posts