Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

10 TV Shows That Started Off Great And Then Went Bad

Όσοι έχουν παρακολουθήσει πολλές τηλεοπτικές σειρές θα γνωρίζουν ότι είναι πολύ εύκολα πολλές από αυτές στην πορεία τους να αποτύχουν, πολλές σεζόν, επαναλαμβανόμενο story, κακή μεταχείριση χαρακτήρων, μη ρεαλιστικότητα είναι κάποια από τα στοιχεία που τους οδηγούν στην αποτυχία... 
Πόσοι έχουμε ξεκινήσει μια σειρά και ενώ μπορεί στις πρώτες σεζόν να την λατρέψαμε στην συνέχεια να φτάσαμε σε σημείο να μην μπορούμε να βλέπουμε άλλο... Είμαι σίγουρη πολλοί! 
Έτσι εδώ θα δούμε τις 10 τηλεοπτικές σειρές που ενώ ξεκίνησα δυναμικά στην συνέχεια κάπου έχασαν το παιχνίδι! 

10. The Vampire Diaries 
Ήμουν πολύ φαν της σειράς!Οι πρώτες 3 σεζόν ήταν πραγματικά εξαιρετικές, γεμάτες ενδιαφέρον ιστορίες, αγωνία και συνέχεια ανάπτυξη των χαρακτήρων. Η τέταρτη σεζόν αρκετά κατώτερη των προηγούμενων βλεπόταν ακόμα ευχάριστα, αν και ήταν αυτοί που μας έδειξε τα πρώτα στοιχεία φθοράς. Η Πέμπτη ήταν ότι χειρότερο έχουμε δει.Πραγματικά σκέτη βαρεμάρα και επανάληψη. Πως μπορεί ένας άνθρωπος  να καταστρέψει έτσι όλους τους χαρακτήρες σε μια σεζόν εεε τότε ρωτήστε την Julia Plec. Η Elena ήταν πάντα χαζή και εγωίστρια αλλά τώρα έγινε και τρελή σεξομανής!Ο Damon ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς κατάντησε βαρετός και να τρέχει μόνο πίσω από την Elena.Ο Jeremy, Matt, Tyler δεν είχαν λόγο ύπαρξης. Ενώ όλοι οι υπόλοιπoi βρισκόντουσταν στον δικό τους χαβά. Όλοι η μυθοπλασία έγινε ένα κουβάρι, όλα ανακατεύτηκαν σαν μια σαλάτα χωρίς νόημα ενώ πραγματικός κακός δεν υπήρχε. Αν την κόβει την Julia Plec μπορεί να σώσει ακόμα την κατάσταση αν και δεν το πιστεύω, η έκτη σεζόν για πολλούς χαρακτήρες/ηθοποιούς θα είναι η τελευταία όπως έχουν δηλώσει ας ελπίζουμε πως θα δώσει σε αυτούς ένα ωραίο τέλος και θα επαναφέρει την σειρά σε καλύτερα επεισόδια! 

9. Revenge

Την πρώτη σεζόν την λάτρεψα! Είχε αγωνία, σασπένς, δράση! Όταν ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν τα πράγματα άρχισα να πηγαίνουν πολύ πολύ πιο αργά η εκδίκηση δεν προχωρούσε πουθενά και το σαπούνι έρεε από παντού. Υπήρχαν όμως πράγματα που με κρατούσαν και τα τελευταία επεισόδια ήταν αρκετά συνταρακτικά. Μετά έρχεται η τρίτη σεζόν που μου φάνηκε απάλευτη. Η ιστορία δεν τραβούσε άλλο, οι σεναριογράφοι δεν ξέρουν τι άλλο να γράψουν οι χαρακτήρες είχαν γίνει σκιά του εαυτό τους. Λίγα πολύ λίγα μόνο καλά επεισόδια ενώ υπήρχαν φορές που ένιωθα πως βλέπω Τόλμη και Γοητεία. Εύχομαι η Τέταρτη σεζόν να είναι καλύτερη και η τελευταία!  

8. True Blood 
Με στεναχωρεί που το βλέπω έτσι πια το True Blood. Με στεναχωρεί που με το ζόρι προσπαθώ να δω μια τελευταία του σεζόν! Στις πρώτες σεζόν είχα πραγματικά γαντζωθεί και ανυπομονούσα για τις επόμενες σεζόν οι οποίες όμως τελικά στο τέλος δεν μας αποζημίωσαν! Οι χαρακτήρες είχαν καταντήσει κάτι παραπάνω από κουραστικοί ενώ ο κόσμος που είχαν δημιουργήσει τόσο όμορφα στις πρώτες σεζόν είχε χάσει την μαγεία του!

7. Gossip Girl 
Oι δύο πρώτες σεζόν μ'άρεσαν πολύ! Την απολάμβανα πραγματικά αυτοί την σειρά αλλά κάπου από την τρίτη σεζόν και μετά έχασαν το μπούσουλα οι σεναριογράφοι. Όλοι είχαν κοιμηθεί με όλους στην κυριολεξία, την Serena ήθελα να την πιάσω από το μαλλί και να την δείρω και γενικά ότι κουλό, τρελό και γελοίο μπορούσαν να φανταστούν μας το έδειχνα... Την είδα μέχρι το τέλος αλλά θα μπορούσαν να την έχουν συμπεριφερθεί τόσο καλύτερα, μπορούσε να δώσει πράγματα... 

6. Heroes
Η πρώτη σεζόν ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλή και ενδιαφέρουσα αντίθετα με τις επόμενες που ήρθαν. Δεν ξέρω τι ακριβώς είχα στο μυαλό τους οι σεναριογράφοι χαραμίζοντας την σειρά με άσχετες ιστορίες και χαρακτήρες αλλά όσο και να προσπάθησαν να σώσουν την κατάσταση στην συνέχεια δεν τα κατάφεραν αφού οι φανς έκλεισαν την πόρτα τους για πάντα! 


5. 90210
Ποτέ δεν είχε την χάρη του παλιού Beverly Hills αλλά τις δύο πρώτες σεζόν της έβλεπα πραγματικά πολύ ευχάριστα. Και σαν τις περισσότερες σεζόν και αυτό κάπου έχασε το πράγμα.... Υπερβολικό δράμα για το τίποτα, χαρακτήρες που ενώ μέχρι τα μέσα της σεζόν είχαν ανάπτυξη καταστράφηκαν έτσι απλά. Κάπου το παράτησα γιατί με κούρασε... Ακόμα δεν έχω δει την τελευταία σεζόν... Κάποια στιγμή ίσως.... 


4. The Simpsons
Μικρή λάτρευα να βλέπω The Simpsons! Δυστυχώς κάποτε ήταν από τις ωραιότερες και πιο έξυπνες κωμωδίες που έπαιζαν στην τηλεόραση όμως όχι πια αφού έχει πάνω από μια δεκαετία που τα επεισόδια της σειράς έχουν το ίδιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο, δεν είναι καν αστείο. Πραγματικά πιστεύω ότι όσοι παρακολουθούν ακόμη την σειρά είναι λόγο νοσταλγίας και τίποτα άλλο... 

3. 2 broke girl
Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι τεράστιος φαν της Κωμωδίας. Δύσκολα μ'αρέσει μια κωμική σειρά! Η πρώτη σεζόν του 2 Broke Girl με έκανε πραγματικά να γελάσω και να διασκεδάζω με κάθε επεισόδιο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο... Πραγματικά άρχισα να αντιπαθώ όλους τους χαρακτήρες, να με κουράζουν οι ιστορίες, να μην γελάω ποτέ αφού τα αστεία ήταν όλα ακριβώς τα ίδια... Κάπου εκεί ήρθε το τέλος της σειρά για εμένα! 

2. Glee 
Την είδα την σειρά ένα καλοκαίρι στην τηλεόραση και μετά κόλλησα. Τις δύο πρώτες σεζόν της λάτρεψα, υπέροχα τραγούδια, ιστορίες, ήρωες και έρχεται η τρίτη να τα διαλύσει όλα.... Δεν υπήρχε πια βάθος στους χαρακτήρες, τους ενδιέφερε πια πιο πολύ ποιος guest star θα κάνει προβολή στο επεισόδιο παρά όλα τα υπόλοιπα, τα τραγούδια δεν ήταν πια το ίδιο, άρχισα να νιώθω πως τα πάντα περιστρέφονται μόνο γύρο από τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων (Και ναι καλό είναι αυτό) αλλά για πόσο να τραβάς αυτό το θέμα και να ρίχνεις όλους τους χαρακτήρες μέσα σε αυτό... Μεγάλη απογοήτευση, δεν την συνέχισα ποτέ ξανά παρακάτω! 


1. Criminal Minds
Γενικά είμαι μεγάλη φαν των αστυνομικών σειρών. Το Criminal Minds στην πρώτη του σεζόν ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά ειδικά για το είδος της, είχε άκρος πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες ιδέες. Αλλά πάρα πολύ γρήγορα πήρε την κάτω βόλτα. Πάντα αυτές οι σειρές λόγο των πολλών σεζόν τους, έχουν πολλές επαναλαμβανόμενες ιστορίες αλλά το criminal minds είχε είδη από την δεύτερη σεζόν του. Οι χαρακτήρες ενώ περίμενες να αναπτυχθούν παράμειναν όλοι ακριβώς οι ίδιοι πολλές φορές ακόμα πιο ρηχή και κακογραμμένoι. Δυστυχώς πολύ γρήγορα έγινε μια απογοήτευση.... 

Σχόλια

 1. Οι τελευταίες σεζόν του GG είχαν καταντήσει αηδία το μόνο που με κρατούσε ήταν το Dan/Blair.....
  To TVD πρέπει να το τελειώσουν! Ελπίζω πραγματικά η 6 σεζόν να είναι η τελευταία!
  Glee και 90210 δεν έχω δει... Ευτυχώς από ότι φαίνεται :P
  Το True Blood το παράτησα στην 4 σεζόν (Χάλι μαύρο!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν και ήμουν Chair φαν η σχέση Dan-Brair μ'άρεσε. Και ναι ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της σειράς στις τελευταίες του σεζόν! Me too!!!!
   Η Αλήθεια είναι πως η 4 και 5 σεζόν του True Blood ήταν χάλια! (Η πέμπτη ειδικά εντελώς απάλευτη...) αλλά τελικά την ολοκλήρωσα :D

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα κινουμενα σχεδια των παιδικων μας χρονων!

Όλοι μας κατά καιρούς θυμόμαστε τα αγαπημένα μας παιδικά κινούμενα σχέδια. Cartoon και anime που μας έκαναν να σηκωνόμαστε τα ξημερώματα του Σαββατοκύριακου και να μην ξεκολλάμε μπροστά από την τηλεόραση. Παρακάτω σύλλεξα μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά! 
Pokémon Ποιος μπορεί να ξεχάσει το περιβόητο Πόκεμον; Ένα από τα πιο αγαπημένα anime της παιδική μου ηλικίας. Το κόλλημα που είχε ξεκινήσει πριν περίπου 15 χρόνια, μια σειρά με πάνω από 800 επεισόδια! Η σειρά ξεκινάει με τον Ash και την Misty που μέσα από ένα περιπετειώδης ταξίδι προσπαθούν να συλλέξουν τα καλύτερα Pokemon για να γίνουν οι μεγαλύτεροι εκπαιδευτές. 
Recess (Tο Διάλειμμα) Μια σχετικά πιο πρόσφατη σειρά. Γυρισμένη το 1997 της Disney που προβαλλόταν καθημερινά από την κρατική τηλεόραση! Ξεχωριστή, έξυπνη που κάθε παιδί θα ταυτιζόταν και θα αγαπούσε. Η σειρά περιστρεφόταν γύρω από τις σχολικές περιπέτειες μίας παρέας μαθητών, του Τι Τζέι και των φίλων του Βινς, Σπινέλι, Γκρέτσεν, Μάικυ και Γκας.
Candy Candy Ιαπωνικό Manga κινο…

Ευρωπαϊκες Σειρες Part 1

Σε μια εποχή που η Αμερικάνικη τηλεόραση διανύει την καλύτερη εποχή της και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως συναγωνίζεται τον ίδιο της τον Κινηματογράφο μερικές φορές ξεπερνώντας τον, υπάρχει και η δική μας ξεχασμένη ήπειρος που μας έχει δώσει και εξακολουθεί να μας δίνει μερικά πολύ όμορφα και αξιόλογα διαμαντάκια, πολλά από τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ πιο ποιοτικά και γνήσια από πολλά αντίθετα εμπορικά Αμερικάνικα. Παρακάτω θα δούμε μερικές από τις καλύτερες σειρές που έχουν αναδείξει πολλές από τις χώρες τις Ευρώπης. 

Σκανδιναβικές:  Αυτές οι κρύες, βόρειες χώρες τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει τα πρωτεία σε ότι έχει σχέση με τις αστυνομικές ιστορίες. Αν αυτό θα είναι ταινία, ένα ακόμη πολύ επιτυχημένο βιβλίο ή μια τηλεοπτική σειρά δεν έχει σημασία, σημασία έχει πως οι άνθρωποι ξέρουν πραγματικά τι κάνουν πάνω σ'αυτό τον τομέα! 
Forbrydelsen Μια δανέζικη παραγωγή που μεταδίδεται σε πολλές χώρες έκανε ρεκόρ τηλεθέση με πάνω από 70% και έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές …

Νεες Κυκλοφοριες Ιουλιου!

Από τις εκδόσεις Μάτι έρχεται η συνέχεια της πετυχημένης σειράς Ο οίκος των Κομαρρέ- Σάρκα και Αίμα της Kristen Painter. 

Η περίληψη του βιβλίου: Με το δαχτυλίδι των οδυνών να παραμένει χαμένο και τη Συνθήκη μεταξύ αλλόκοσμων και ανθρώπων να έχει καταλυθεί, τα προβλήματα της Κρίσαμπελ και του Μάλκολμ μόλις αρχίζουν. Η Κρίσαμπελ χρωστάει ακόμα χάρη στον Μάλκολμ για τη βοήθειά του, αλλά θα χρειαστεί να επιστρέψουν στο Κορβινέστρι για να την εκπληρώσει, στη μυστική πόλη των βαμπίρ, εκεί που κανείς από τους δυο τους δεν είναι ευπρόσδεκτος. Η ανακάλυψη ότι η Κρίσαμπελ έχει αδερφό, όμως, ίσως την αναγκάσει να αθετήσει την υπόσχεσή της στον Μάλκολμ, κάτι που μπορεί να τον εξοργίσει και να ξυπνήσει το κτήνος μέσα του. Από την άλλη, η εκπλήρωση του όρκου μπορεί να καταστρέψει την Κρίσαμπελ, ειδικά τώρα που στο προσκήνιο έρχονται φιλόδοξες μάγισσες, νεκροί περιθωριακοί βρικόλακες και η αδελφότητα των Κουμπάι Μάτα. Η ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ! 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΤΙ!


Ελληνικό Εξώφυλλ…