Fallen Too Far - Abbi Glines

Φεβρουαρίου 23, 2015


Περίληψη: Η Μπλερ Γουίν είναι μόλις δεκαεννιά. Ζούσε στην επαρχία αλλά, όταν πέθανε η μητέρα της, αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της και να μετακομίσει με τον πατέρα της και την καινούργια του σύζυγο στο τεράστιο παραθαλάσσιο σπίτι τους, στη Φλόριντα. Όμως δεν είναι προετοιμασμένη γι' αυτή την αλλαγή και ξέρει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να κολλήσει σε αυτό το περιβάλλον. 

Κι επιπλέον, έχει και τον σέξι γιο της νέας συζύγου, με τον οποίο την αφήνει ο πατέρας της όλο το καλοκαίρι, ενώ εκείνος φεύγει με τη γυναίκα του για το Παρίσι. Ο Ρας Φίνλεϊ είναι κακομαθημένος αλλά και κούκλος και της παίρνει τα μυαλά. Η Μπλερ, ίσως ο μόνος απαγορευμένος καρπός στη ζωή του Ρας, ξέρει ότι δεν θα της βγει σε καλό αν μπλέξει μαζί του. Είναι περπατημένος κι έχει μυστικά που εκείνη ξέρει ότι μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να ξεσκεπάσει. Παρ' όλα αυτά αφήνεται...στα βαθιά.

Review: Η Abbi Glines θεωρείτε στο εξωτερικό ως μια από τις πιο δημοφιλής συγγραφείς στο είδος της, με εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό της. Αποφάσισα έτσι να την γνωρίσω μέσα από την σειρά της Too Far όπου κυκλοφορεί και στα Ελληνικά με το τίτλο Στα Βαθιά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. 

Αυτό που μ'άρεσε αρχικά στο βιβλίο είναι η ανάλαφρη, εύκολη και γρήγορη γραφή του. Ενώ έχει μια απλοϊκή ιστορία στο οικόπεδό του, κάτι που θα έπρεπε κανονικά να είναι μείον για το σύνολο του βιβλίου η σαγηνευτική χαρακτήρες, το ερωτικό κομμάτι και η λύση γύρω από το ένοχο μυστικό που προσπαθείς να ξεδιαλύνεις μέσα από τις σελίδες, δεν σου αφήνει περιφόρια να το σκεφτείς. 


Η πρωταγωνίστρια μας είναι η Blaire που αφού πρώτα έχασε την δίδυμη αδερφή της και στην συνέχεια πάλεψε 3 χρόνια δίπλα στην αγαπημένη της μητέρα για να την σώσει από τον καρκίνο - κάτι που δεν κατάφερε τελικά - αποφασίζει να πάει να ζήσει με τον απόντα για πολλά χρόνια από την ζωή της, πατέρα της. Η μόνη οικογένεια που την έχει απομείνει... 
Μου άρεσε πραγματικά ο χαρακτήρας της Blaire. Αν και αρχικά κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να φανούν στερεότυπα αγνό, ήσυχο κορίτσι από την επαρχία η Blaire έχει να μας δείξει πολλά παραπάνω. Η ψυχή της είναι γεμάτη δύναμη, πάρα το νεαρό της ηλικίας της έχει τσαγανό ενώ είναι φοβερά ώριμη και εξαιρετικά ανεξάρτητη. 



Ο Rush από την άλλη μπορεί να χαρακτηριστεί ένας σκληρός χαρακτήρας. Κρύος, αγενής πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις εύκολα τις αντιδράσεις του και την συμπεριφορά του. Το sexy κακό παιδί, ξέρετε, τα συνηθισμένα :P Αγαπάει την οικογένεια του και είναι προστατευτικός απέναντι της. 


Διαβάσετε πολύ γρήγορα και με εθιστικό ρυθμό. Έχει αρκετά καλογραμμένους χαρακτήρες αφού ακόμα και οι δευτερεύοντες, που δεν έχουν μεγάλο χώρο στο οικόπεδο της ιστορίας κλέβουν πολλές φορές την παράσταση. Δύο πρωταγωνιστές με φοβερή χημεία μεταξύ τους και ένα μυστήριο του οποίου την αποκάλυψη δεν περίμενα! 
Αν θέλετε μια γρήγορη ανάγνωση, με ανατροπές, πολλούς έρωτες και δράμα η σειρά αυτήν είναι ακριβώς ότι πρέπει! 

Quotes:
  • Blaire, I’m not a romantic guy. I don’t kiss and cuddle. It’s all about the sex for me. You deserve someone who kisses and cuddles. Not me. I just fuck, baby!
  • That first night I tried to get rid of you. Not because I disliked you.” He let out a hard bitter laugh. “But because I knew. I knew you’d get under my skin. I knew I wouldn’t be able to stay away. Maybe I hated you a little bit then because of the weakness you’d be able to find in me.
  • His eyes never left mine. I held his gaze. I could see the storm in his eyes. I knew he was confused. I could even see the fear. Then there was the love. I saw it. The fierceness in his eyes. I believed it. I could see it clearly. But it was too late now. The love wasn’t enough. Everyone always said that love was enough. It wasn’t. Not when your soul was shattered!
  • Talk. We are going to talk first. I want to see you smile and laugh. I want to know what your favorite show was when you were a kid and who made you cry at school and what boy band you hung posters of on your wall. 
  • Rush would be my first. It just felt right. Inside I knew he was meant to be the guy who taught me about life. Even if he broke my heart eventually!
  • "Τα αντίο είναι υπερεκτιμημένα.. Το ήξερα τώρα πια.." 

Βαθμολογία: 5/5 Αστέρια!

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Αγαπητή Elena ouz,
    Ακούγεται πολύ ωραίο!!! <3 Μου αρέσει που έβαλες και quotes!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Chryssa Tsantsaraki
    Είναι από τα ωραία του είδους του! Πολύ ευανάγνωστο και εθιστικό!
    Πάντα! Λατρεύω τα quotes <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Elena ouz,
    Τότε κάποια στιγμή στο μέλλον θα πρέπει να του δώσω μια ευκαιρία!!! ;) Και όντως... Δεν γίνεται κάποιος να μην τα λατρεύει αλλά εσύ είσαι σε άλλο επίπεδο!!! Χεχε <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Chryssa Tsantsaraki
    Πιστεύω θα σου αρέσει! Δοκιμασέ το ;)
    To 2ο βγαίνει Ιούνιο στα Ελληνικά!
    Χαχαχα! Ισχύει, μεγάλο κόλλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Elena ouz,
    Στο μέλλον θα διαβαστεί και αυτό λοιπόν... <3 Και χαίρομαι που έχεις ένα τόσο ωραίο κόλλημα!!! <3 Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts