Books for valentine's day!

Φεβρουαρίου 13, 2015



Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και σίγουρα όλοι ψάχνετε το κατάλληλο δώρο για τον σύντροφο ή την σύντροφο σας. Η αν ακόμα κάποιοι από εσάς είστε μόνη παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα καλύτερα βιβλία για να διαβάσετε ή να προσφέρετε ως δώρο το Σαββατοκύριακο των ερωτευμένων! 

Fantasy/Historical Fiction: Σάσεναχ, η ξένη - Diana Gabaldon
1946, Έρωτας, B' Παγκόσμιος Πόλεμος, Σκωτία! 4 λέξεις που αντιπροσωπεύουν απόλυτα το βιβλίο! Ένα ταξίδι χωρίς γυρισμός στα μαγευτικά πράσινα τοπία της Βορείου Ευρώπης με φόντο τον πόλεμο και έναν ανεκπλήρωτο έρωτα! 

Ότι πρέπει αν ο φίλος σας είναι λάτρης του Φανταστικού! Σωστή γραφή, καλή πλοκή εξαιρετικά γρήγορη και γεμάτη ανατροπές ένα χαλαρό και ευδιάθετο ανάγνωσμα για αυτές τις μέρες!  


Αν ψάχνετε κάτι απόλυτα ρομαντικό η σκοτεινή αγάπη είναι το απόλυτο βιβλίο. Η Collen Hoover είναι μια γυναίκα που ξέρει τι και πως να το γράψει! Από τα μυθιστορήματα που θα σας κατακλύσουν όλων των ειδών τα συναισθήματα και δεν θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας! 

Ένα βιβλίο κλασικό, σταθερή αξία του ρομαντικού που σίγουρα λατρεύουν όλοι. Μια πνευματώδης και έξυπνη ιστορία που θα αγαπήσετε ακόμα περισσότερο αυτές τις μέρες! 



Young Adult Romance: Fangirl - Rainbow Rowell
Χιουμοριστικό, γλυκό, ευδιάθετο! Ένα βιβλίο για να σας φτιάξει την μέρα! 

Humor/Cultural Novel: Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε ένα κρουασάν - Pablo Tusset Ένα από τα πιο επιτυχημένα ευρωπαϊκά Best Seller. Ένα βιβλίο που θα λατρέψει απόλυτα ο σύντροφο σας. Με ξέφρενη γλώσσα, στοιχεία κόμικς, ανατρεπτικό χιούμορ και μικρές μυρωδιές κινηματογράφου και αγαπημένων ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι ένα βιβλίο γραμμένο για αυτούς! 

Αναλόγως με τα ενδιαφέροντα του φίλου/φίλη σας. Μπορείτε να του προσφέρετε ένα βιβλίο καθαρά για το χόμπι του! Όπως ένα βιβλίο μαγειρικής ή ακόμα κάποια βιογραφία, ή κάποιο βιβλίο πάνω στην τέχνη και τον αθλητισμό! 










You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Εγώ πάντως τη σήμερον, Αγίου Βαλεντίνου, διαβάζω το Cherry Bomb της Caitlin R. Kiernan, κάφρικο urban fantasy :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @elgalla
    Αχα ακουστά το έχω σαν βιβλίο! Καλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ Αγίου Βαλεντίνου διαβάζω Herman Melville κ Honoré de Balzac.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμος
    Οο Κλασσικούς Νοβελίστες βλέπω! Δεν έχω διαβάσει κανέναν να πω την αλήθεια! Από τον Balzac ξέρω πάντως κάποια θεατρικά του έργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς με τη Siobhan Quinn, είναι πολύ καλό μέχρι στιγμής, αν και θα έλεγα ότι μάλλον το δεύτερο είναι το αγαπημένο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts