December - January Wrap-Up & February TBR

Φεβρουαρίου 04, 2015


Δεκέμβριος: 


Ένα βιβλίο που μου δόθηκε η ευκαιρία να το διαβάσω λόγου ενός μαθήματος και είμαι πραγματικά ευτυχής για αυτό. Ένα βιβλίο σταθμός για την δύναμη της ανθρώπινης ζωή, τον έρωτα και την αγνότητα που πρέπει να διαβαστεί από κάθε Έλληνα και μη. Ίσως ότι πιο αντιπολεμικό έχει γραφτεί ποτέ! 
Η βαθμολογία μου: 5/5 αστέρια.

Από τα πιο γλυκά αναγνώσματα! Μια ερωτική ιστορία με φόντο το πανέμορφο Λονδίνο, αστείοι χαρακτήρες και γλώσσα. Μια ευχάριστη ανάγνωση! 
Η βαθμολογία μου: 4/5 αστέρια. 

Ένα παιδί μετράει τ' άστρα - Mενέλαος Λουντέμης
Ένα υπέροχο μυθιστόρημα που μιλάει για την αγάπη και την γνώση. Με λυρική γραφεί σε βάζει εντελώς μέσα στο κόσμο των ηρώων και ψυχογραφεί όλες τις καταστάσεις και τα δύσκολα βιώματα ενός μικρού παιδιού. Ένας ύμνος ανθρωπιάς!  
Η βαθμολογία μου: 5/5 αστέρια. 

Να είναι καλά η βιβλιοθήκη στην Κοζάνη που με έκανε να ανακαλύψω το βιβλίο αυτό! Το είχα πρώτο και στα καλύτερα του 2014. Το An Unseemly είναι από αυτά τα μυθιστορήματα που μπορείς να πει με σιγουριά πως ήταν ΚΑΛΟ! Από τα καλύτερα ιστορικά μυθιστορήματα που έχω διαβάσει ποτέ ενώ καταπιάνεται με ένα κομμάτι της Αμερικάνικης ιστορίας που δεν το βλέπουμε καθόλου συχνά. Μια ιστορία για την οικογένεια και την γυναικεία δύναμη... Από τα βιβλία που θα σε κάνουν μετά το τέλος τους να τα σκεφτείς και να τα ξανά σκεφτείς! 
Η βαθμολογία μου: 5/5 Αστέρια 

Ένα Χριστουγεννιάτικο βιβλίο με φόντο την χιονισμένη Νέα Υόρκη! Γλυκό, ευχάριστο, ρομαντικό και τρελό. Ότι πρέπει για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό Review εδώ
Η βαθμολογία μου: 4/5 αστέρια. 

Αν και τα πρώτα κεφάλαια ήταν αρκετά αργά ήταν ένα πάρα πολύ ευχάριστο ανάγνωσμα. Ωραία γραφή, χαρακτήρες, δράση και πλοκή. Νομίζω δεν είναι ένα βιβλίο που θα λατρέψουν πολλοί αλλά προσωπικά μου έδωσε μια ευχάριστη νότα. 
Η βαθμολογία μου: 4.5/5 αστέρια.

Ιανουάριος: 

Πραγματικά απλά το λάτρεψα! H Αλήθεια είναι πως δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τoν Bryan Lee O'Malley. Με φοβερή αίσθηση του χιούμορ, χαρακτήρες, σκοτεινή διάθεση και γρήγορη πλοκή νομίζω είναι αδύνατον να μην το αγαπήσεις. 
Η βαθμολογία μου: 5/5 αστέρια.

Αν και είχα κάποια θέματα με την γραφή του βιβλίου στο σύνολό του μ'άρεσε και ειδικά το τέλος του. Ένα καλό δείγμα του σύγχρονού Horror μυθιστορήματος. Έξυπνη υπόθεση, απόλυτα ανατριχιαστικό ενώ η αμετάκλητη και ανιδιοτελής αγάπη των ηρώων μας ήταν ακόμη και συγκινητική! 
Η βαθμολογία μου: 4/5 αστέρια. 

Είχα ξεχάσει πόσο πολύ μ'άρεσε αυτήν η σειρά! Ένταση, πάθος, πόνος, δράμα, ευτυχία! Η Lauren Blakely καταφέρνει να τα συνδυάσει όλα τόσα άρτια και υπέροχα και να σε συνεπάρει με την ιστορία της. 
Η βαθμολογία μου: 5/5 αστέρια.

Αγαπώ Trey και Harley και χαίρομαι που η Blakely αποφάσισε να γράψει μια Νουβέλα για το παρελθόν αυτών των χαρακτήρων. Αξιολάτρευτο! 
Η βαθμολογία μου: 3.5/5 αστέρια.

12 διαφορετικές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες από 12 αγαπημένους μας συγγραφείς. Πόσο γλυκό ήταν αυτό το μυθιστόρημα; Νοσταλγικό, ευχάριστο, πρωτότυπο! Νομίζω έχει γίνει είδη το βιβλίο των Χριστουγέννων μου. 
Διαβάστε αναλυτικό Review εδώ!
Η βαθμολογία μου: 4.5/5 αστέρια.

Εξαιρετική γραφή και υπόθεση ένα πραγματικά πολύ δυνατό βιβλίο! Γεμάτο εικόνες, παραστατικότητα σκληρό και βίαιο που καταπιάνεται με ένα βαθύ πρόβλημα της κοινωνίας που πρέπει όλους να μας προβληματίσει.... 
Η βαθμολογία μου: 4/5 αστέρια


--> Θαύματα του Διαβόλου Γρηγόριος Ξενόπουλος
--> Cafe Occult 10, 11, 12 chapter. 
--> Και ότι άλλο προκύψει! :D 









You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Αγαπητή Elena ouz,
    Το Meant to Be της Lauren Morrill φαίνεται πάρα πολύ ωραίο!!! Μπήκε στην λίστα μου!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Chryssa Tsantsaraki
    Είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει! Πολύ γλυκό και ρομαντικό ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Elena ouz,
    Ότι ακριβώς μου χρειάζεται αυτήν την περίοδο!!! Με σώζεις!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts