Parenthood Review

Φεβρουαρίου 21, 2015


Μια δραματική-κωμική σειρά με κοινωνικές προεκτάσεις από τον δημιουργό Jason Katims (Friday Night Lights, The Wedding Bells). Έκανε πρεμιέρα το 2010 και ολοκληρώθηκε φέτος μετά από 6 σεζόν και 103 συνολικά επεισόδια. 

Είναι δύσκολο να είσαι γονιός, είναι δύσκολο να έχεις την δικιά σου οικογένεια. Αυτό ακριβώς είναι που θα μας διδάξει το Parenthood. Μια σειρά βασισμένη στην ταινία του Ron Howard με το ίδιο όνομα. Έτσι παίρνει την αρχική ιδέα και την ξανά διαμορφώνει σε κάτι νέο και πιο βαθύ όχι ένα απλό dramedy. 

Στην υπόθεση μας βλέπουμε την Kristina και τον Adam που προσπαθούν να βοηθήσουν ένα παιδί με σύνδρομο Άσπεργκερ και να προστατεύσουν την κόρη τους haddie όπου είναι ομοφυλόφιλη. Στην συνέχεια βλέπουμε την Sarah μια ανύπαντρη γυναίκα όπου προσπαθεί να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά Amber και Drew . Την Julia και τον Joel όπου είναι ένα νέο ζευγάρι που βρίσκονται στην αρχή του διαζυγίου τους, αν και ακόμα νοιάζονται ο ένας για τον άλλο. Τον Crosby που προσπαθεί να βρει τον εαυτό και να ωριμάσει. Τέλος τον Ζeek και την Camille όπου είναι οι πατριάρχες αυτής της μεγάλης οικογένειας και σαν γονείς και παππούδες προσπαθούν να πιλοτάρουν το πλοίο της οικογένειας τους όσο πιο σωστά και ήρεμα μπορούν κάτι που δεν καταφέρνουν πάντα. 

Μια υπέροχη σειρά που με κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο αλλά όσο προχωρούσε τόσο περισσότερο έπεφτα στην αγάπη της. Η γραφή είναι έξυπνη και απίστευτα γεμάτη βάθος ενώ οι χαρακτήρες αυτής της οικογένειας έχουν αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε ειλικρινά νιώθω σαν να τους γνωρίζω στην πραγματική ζωή μου. . . Ακόμα και η υποκριτική είναι απολύτως κορυφαία από όλα τα μέλη. Τα μεγάλα αδέρφια Peter Krause και Lauren Graham δίνουν μια ξεχωριστή νότα σε κάθε επεισόδιο ενώ οι πιο νεότερη Dax Shepard και Erika Christensen κατάφεραν να μας δώσουν μερικές από της πιο δραματικές αλλά και κωμικές στιγμές της σειράς. Φυσικά και το υπόλοιπο cast έχει την δικά του ξεχωριστή θέση. 

Το ωραιότερο κομμάτι της σειρά για μένα, είναι το πόσο όμορφα έχουν ισορροπήσει το δράμα με το χιούμορ θυμίζοντας ακριβώς την πραγματική ζωή. Καταπληκτική σκηνοθεσία, ανθρώπινο και αληθινό σενάριο με ένα γεμάτο cast να το απογειώνει. Μια σειρά που αξίζει να μάθουν και να την δουν περισσότεροι!
Trailer/Imdb

You Might Also Like

2 σχόλια

Popular Posts