Beneath This Man - Jodi Ellen Malpas Review

Ιουνίου 19, 2015


Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του "This Man" αφήσαμε την Ava και τον Jesse σπασμένους να προσπαθούν να ξανά σταθούν στα πόδια τους. Έχει χάσει ο ένας τον άλλο και ο πόνος κατακλύζει κάθε κύτταρο του κορμιού της Ava ενώ ο Jesse οδηγείτε σε αυτοκαταστροφικά μονοπάτια... 

H Ava παραμένει ένας μέτριος χαρακτήρας αλλά σε αντίθεση με το πρώτο βιβλίο μπορείς επιτέλους να καταλάβεις την λογική της και να συνδεθείς με τις σκέψεις και τα συναισθήματα της. Δυνατή και ανεξάρτητη προσπαθεί να δώσει τις δικές της μάχες και να δείξει στον Jesse τον δρόμο για μια καλύτερη και πιο υγιή σχέση. 

It’s been five days since I have seen Jesse Ward. Five days of agony, five days of emptiness and five days of sobbing. There is nothing left in me. No emotion, no soul and no tears – nothing. 

Ο Jesse είναι χαμένος στο δικό του σκοτεινό μονοπάτι αλλά δεν σταματά να προσπαθεί από την πρώτη σελίδα του βιβλίου να γίνει καλύτερος να αποδείξει στην Ava πόσο την αγαπάει. Ο αλαζονικός, κυρίαρχος άντρας δεν φεύγει ποτέ αλλά πολλές φορές αντικαθιστάτε από έναν φοβισμένο και απελπισμένο άνθρωπο. Πάντως υπήρχαν φορές που θεώρησα τον Jesse Ward εντελώς απροκάλυπτα τρελό!!! 

Three.. Two... One... Zero. 

Υπήρχαν μερικές πολύ συναισθηματικές και έντονες σκηνές ενώ η ευκολοδιάβαστη γραφή έκανε τις σελίδες να φεύγουν πραγματικά γρήγορα. Σίγουρα το βρήκα πολύ καλύτερο από το πρώτο κομμάτι της τριλογίας και για όσους αναρωτιέστε, Ναι μας αποκαλύπτει την ηλικία του! 

To ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο ήρωες είναι πολύ καλύτερα δουλεμένο. Είναι και οι δύο απόλυτα πεισματάρηδες και κτητική κάτι που δυσκολεύει την σχέση τους ακόμη περισσότερο. Πολλές φορές οι σκηνές τους σε συνεπαίρνουν τόσο πολύ που ξεθωριάζουν όλα τα υπόλοιπα στο παρασκήνιο. Αυτό που λάτρεψα περισσότερο ήταν πως παρά το μικρό χρονικό διάστημα της σχέσης τους σου δίνεται η αίσθηση ότι αυτό το δίδυμο γνωρίζεται εδώ και χρόνια. Υπάρχει απόλυτη άνεση ανάμεσα τους. Εκτός από εραστές είναι και φίλοι! 

Στο Beneath This Man γνωρίζουμε καλύτερα και τους υπόλοιπους δευτερεύοντες χαρακτήρες της σειράς. Οι ευδιάθετοι Kate και Sam, τον κακομοίρη Clive, τον σοβαρό John και όλοι την οικογένεια της Ava. 

Στα αρνητικά τώρα το υπερβολικά πολύ σεξ. Τόνους στην κυριολεξία από σεξ που με κούρασαν. Γιατί για να μην ξεχνιόμαστε έχουμε το Retribution, Sleepy, Sense, Truth, Apology και celebration σεξ


Επίσης οι εξωφρενικές αντιδράσεις και τα ξεσπάσματα του Jesse πολλές φορές δεν είχαν νόημα και πραγματικά αν στο επόμενο βιβλίο διαβάσω έστω και μια πρόταση με την Ava να ψάχνει που σκατά έχωσε τα αντισυλληπτικά της και τον Jesse να λέει το περιβόητο "Watch your fucking mouth" δεν θα το αντέξω...

Συνολικά ήταν μια πολύ ευχάριστη ανάγνωση και η Jodi Ellen Malpas είναι μια πραγματικά ταλαντούχα συγγραφέας. Ακόμα και αν απογοητευτήκαμε από το πρώτο μέρος το Beneath This Man είναι σίγουρο πως θα σας αλλάξει την γνώμη. 

Best Quotes: 

--> "What was the first thing you thought when you saw me?" I ask. He's silent for a few moments. "Mine," he growls and bites my ear.
--> "You brought me back to life, Ava."
--> I love this man, in all of his perfection and in all of his challenging, unreasonable ways. He took me hard and fast. He made me fall in love with him. He made me need him.
--> "You're mine, and mine alone, baby. Just for my eyes, just for my touch and just for my pleasure. Just mine. Do you understand me?"
--> I finally understand him. I've finally got beneath this man... 

Βαθμολογία: 4/5 Αστέρια!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts