● THE FILMS THAT I SAW - MOVIES REVIEWS #3

Ιουνίου 20, 2015

Η απόλυτη ομάδα των μεταλλαγμένων ηρώων ξεκινά ένα πόλεμο για την επιβίωσή τους, και μάλιστα σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οι X-Men θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους νεότερους εαυτούς τους σε μια επική μάχη που πρέπει να αλλάξει το παρελθόν - για να σώσει το μέλλον μας. 
Σίγουρα από τις καλύτερες ταινίες στην σειρά X-men αρκετά συγκρατημένη ως προς το θέαμα και χωρίς τους χαρακτήρες ή το συναισθηματικό βάθος που είχαν οι προηγούμενες, σκοτεινή και ώριμη. Μια ταινία που απευθύνεται πιο άμεσα στους φανς των κόμικ. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν όσοι την δουν είναι να έχουν ρίξει μια ματιά στις προηγούμενες τέσσερις ταινίες γιατί υπήρχαν πολλές αναφορές στα τότε γεγονότα και σε πολλούς χαρακτήρες που αν είχες πολύ καιρό που τα είχες δει το σίγουρο ήταν πως τα περισσότερα δεν θα τα θυμώσουν με αποτέλεσμα να μπερδευτείς. Στα αρνητικά οι κάποιες σεναριακές τρύπες που υπήρχαν. 

Οταν ο νεαρός μουσικός Henry, τραυματίζεται σε ένα τροχαίο δυστύχημα και πέφτει σε κώμα, η αδελφή του Franny επιστρέφει σπίτι και ξεκινά να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του σε μια προσπάθεια να μάθει το πως εξελίχθηκε η ζωή του κατά την διάρκεια της απουσίας της. Η Franny αναζητά τους μουσικούς και καλλιτέχνες που ο Henry θαύμαζε και μέσα απο αυτή τη διαδικασία θα γνωρίσει τον James Forester, το μουσικό είδωλο του Henry, η επιτυχία και η φήμη του οποίου κρύβουν το πόσο ντροπαλός και απόμακρος είναι. Καθώς μια έντονη ρομαντική σχέση αναπτύσσεται μεταξύ τους, το ερώτημα που προκύπτει είναι: μπορεί η αγάπη να ανθίσει κάτω απο τις πιο αντίξοες συνθήκες;
Λίγο από το παλιό Once και το πιο πρόσφατο Beign Again το Song One είναι μια Indie ρομαντική ταινία με πολύ μουσική. Ίσως για λίγο πιο περιορισμένο κοινό αφού η μουσικές του επιλογές και το ύφος είναι επηρεασμένο από το χιπστερισμός κάτι που δύσκολα μπορεί να αγγίξει το μέσο κοινό τηλεθεατή. Εγώ την απόλαυσε ενώ είχε μερικές πανέμορφες βουβές σκηνές όπου η μουσική τυλίγει όλο το πλάνο και σε ταξιδεύει σε άλλα μονοπάτια... 

Καλωσορίσατε στο Xquisite club, το ναό του ανδρικού στριπτίζ. Ο σέξι χορευτής Mike βάζει φωτιά στην πίστα εδώ και χρόνια. Όσο περισσότερο λατρεύουν τον "Magic Mike" οι γυναίκες, τόσο περισσότερα δολάρια ρέουν στις τσέπες του. 
O Steven Soderbergh αναλαμβάνει να μας εισάγει στον άγνωστο κόσμο του ανδρικού στριπτίζ με έναν πολύ cool και διασκεδαστικό τρόπο. Η αίσθηση που κυριαρχεί σε ολόκληρη την ταινία είναι η ακομπλεξάριστη διασκέδαση ενώ η χορογραφίες της Alison Faulk ήταν καταπληκτικές. 

Με τη S.H.I.E.L.D. καταστραμμένη, οι Εκδικητές χρειάζονται ένα διάλειμμα από τη δράση. Ο Τόνι Σταρκ κατασκευάζει τον Ούλτρον, ένα αυτο-αναπτυσσόμενο πλάσμα τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο σκοπός είναι να υπερασπίζεται τους Εκδικητές. Όμως, η νοημοσύνη του Ούλτρον αποφασίζει ότι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι η μεγάλη απειλή και ετοιμάζεται να τους αφανίσει από τη Γη. Hulk, Thor, Iron Man, Captain America, Black Widow και Hawkeye θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον πλανήτη.
Ωραία ταινία. Με γέλιο, δράση και φοβερά χορταστική. Μου άρεσε το ότι έδωσε χρόνο και ανέπτυξε χαρακτήρες που δεν έχουν τις δικές τους σολο ταινίες ενώ χάρηκα πολύ τους νέους χαρακτήρες. 





You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts