This Man Confessed - JODI ELLEN MALPAS REVIEW

Ιουνίου 22, 2015


H αλήθεια είναι πως πάντα δυσκολεύομαι να γράψω για το τελευταίο βιβλίο μιας σειράς που μόλις έχω ολοκληρώσει. Η Jodi Ellen Malpas κατάφερε να δώσει το καλύτερο κλείσιμο για αυτήν την τριλογία ενώ ο επίλογος της ιστορίας ήταν ίσως το ομορφότερο κομμάτι του βιβλίου...

Η ιστορία μας συνεχίζεται ακριβώς εκεί που μας άφησε το "Beneath This Man" την Ava να δέχεται με το πολυπόθητη ναι και τον Jesse να προετοιμάζει τον γάμο τους. Όμως η Ava και ο Jesse εξακολουθούν να έχουν προβλήματα στην σχέση τους αλλά με πίστη και θέληση προσπαθούν να καταπολεμήσουν κάθε δυσλειτουργία.

Η Jodi Ellen Malpas αυτήν την φορά μας ταξιδεύει σε διαφορετικά τοπία, δεν μένουμε μόνο στο αρκετά αγχωτικό περιβάλλον του Λονδίνου. Μας πάει στο Paradise όπου εκεί η Ava και ο Jesse κάνουν ένα αυτοσχέδιο ταξίδι του μέλιτος. Η περιγραφές της Malpas γύρω από την Ισπανική χερσόνησο και τις μυρωδιές της Μεσογείου είναι πραγματικά πανέμορφες και δίνουν άλλη νότα και χρώμα στην ιστορία του βιβλίου. 

Ο τίτλος This Man Confessed δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστός γιατί επιτέλους ο Jesse μας εξομολογείτε ολόκληρη την ιστορία του και όλα του τα κρυφά μυστικά. Μερικές αποκαλύψεις είναι πραγματικά πολύ επώδυνες ακόμα και αν απλά τις διαβάζεις. Μέσα όμως από αυτήν του την κίνηση στα ματιά μας όπως και στης Ava ο Jesse γίνεται πιο κατανοητός χαρακτήρας.

Η Sarah πάλι ήταν ίσως ο πιο μισητός χαρακτήρας στα προηγούμενα δύο βιβλία. Και ποιος περίμενε πως στο τελευταίο βιβλίο θα διαβάζαμε όλες αυτές τις εξελίξεις για το υπόβαθρό της; Οι απόψεις μου έχουν αλλάξει τόσο πολύ για τον χαρακτήρα της. Δεν την συμπαθώ αλλά όπως με τον Jesse μπορώ πια να την κατανοήσω. 

Στην συνέχεια υπάρχει και ένα twist με έναν χαρακτήρα τον οποίο περίμενα πως κάτι δεν πάει καλά είδη από τα προηγούμενα βιβλία αλλά εδώ φάνηκε τουλάχιστον σε μένα πως τα υποκινούσε όλα αυτός/η. Το πιο σοκαριστικό όμως ήταν στο γιατί γίνεται όλο αυτό, γιατί τα έκανε όλα αυτά... 

Η Αva τώρα.... UGH! Πραγματικά νομίζω σε αυτό το βιβλίο με εκνεύρισε πιο πολύ και από το δεύτερο. Είναι τόσο μα τόσο εγωίστρια! Πραγματικά υπήρχαν σκηνές που με τσάντιζε τόσο πολύ. Στα θετικά το πως διαχειρίστηκε όλες τις αποκαλύψεις της ιστορίας του Jesse και πως ποτέ δεν παραιτήθηκε παρά τα όσα συνέβαιναν. 

Ο Jesse από την άλλη δεν χάνει ποτέ τον κτητικό του χαρακτήρα αλλά επιτέλους δίνει στην Ava τον χώρο και την υποστήριξη που χρειάζεται ενώ προσπαθεί να κοντρολάρει την μανία του για τον έλεγχο. Κοιτάζοντας τον Jesse Ward από το πρώτο βιβλίο μέχρι το τελευταίο υπάρχει σίγουρα τεράστιο Character development. 

Φυσικά όπως και στα προηγούμενα βιβλία ακόμα εξακολουθούν να υπάρχουν διάφορες χιουμοριστικές και πειραχτικές φράσεις ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό μας ζευγάρι. Όπως Lord of the Manor, Let’s make friends, Sleepy sex, your mouth, Sex God και λέξης που τελειώνουν σε ish ενώ πραγματικά δεν τελειώνουν. 

Η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας μας. Έχουμε τις αστείες κόντρες ανάμεσα στον Jesse και την μαμά Elizabeth. Μαθαίνουμε περισσότερα για τον αδερφό της Ava Dan και την σχέση του με την Kate. Αλλά ίσως το πιο σημαντικό γνωρίζουμε την οικογένεια του Jesse, το γιατί δεν έχει κρατήσει καμιά επαφή μαζί τους και όλα τα σκοτεινά μυστικά. 

Το σίγουρο είναι πως το This Μan έδωσε από τα ομορφότερα τέλη που έχω διαβάσει σε σειρά. Ο επίλογος ήταν υπέροχος και απόλαυσα πραγματικά την ανάγνωση για την συνέχεια της ζωής της Ava και του Jesse! 

Best Quotes: 

--> I don't demand to see her eyes anymore. I don't need to check she's real. As long as my heart keeps beating, I'll know she is.
--> You keep my heart beating, baby. And it will only ever beat for you.
--> My beautiful girl. My defiant temptress. My lady. My Angel. My Ava.
--> Today my heart started beating again. Today you become mine.
--> Three... Two... One... Zero, baby!

Βαθμολογία: 4/5 Αστέρια!








You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts