Τα καλύτερα τηλεοπτικά ζευγάρια για το 2013

Σεπτεμβρίου 21, 2013

 
   
  


12.Rayna & Deacon (Nasville - ABC)
Ακόμα και μετά που η Rayna έστειλε τον Deacon σε κέντρο αποτοξίνωσης και παντρεύτηκε έναν άλλον άνδρα, η σχέση τους δεν βρήκε ποτέ το κλείσιμο. Έχουν μια τόσο μακρά ιστορία μαζί που κανείς δεν μπορεί να την σβήσει. 


11. Jaime & Brienne (Game of Thrones -HBO) 
Αγαπημένο ζευγάρι και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα storyline της σεζόν! Πραγματικά βλέποντας τους είμαι τόσο χαρούμενη γιατί πραγματικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερους ηθοποιούς για αυτούς τους ρόλους. Η Brienne είναι ο κύριος λόγος που είδαμε ένα εντελώς νέο Jaime είναι αυτήν που ουσιαστικά εξέλιξε τον χαρακτήρα του σε κάτι καλύτερο. Ανυπομονούμε για την συνέχεια! 


10. Sean & Alex (Nikita- CW) Μια πραγματικά περίεργη σχέση. Αφού ξεκίνησε από φοβερή αντιπάθεια και κατέληξε σε φλογερό έρωτα. Η Alex τον αντιπαθούσε επειδή εκείνος είχε εργαστεί για την Εποπτεία,ενώ ο Sean πάντα την υποπτευόταν επειδή είχε εργαστεί για την Nikita άρα ταυτόχρονα ήταν ο εχθρός, ένας προδότης. Δουλεύοντας όμως μαζί θα αναπτύξουν μια νέα σχέση και θα καταλάβουν πόσα κοινά έχουν και η σχέση τους θα πάει ένα βήμα παραπέρα. 


9. Nick and Jess (New Girl- Fox) Στην τρίτη σεζόν της σειράς είδαμε την Jess και τον Nick μαζί! Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και γλυκά καινούρια ζευγάρια! Μια απροσδόκητη σύνδεση ανάμεσα σε δύο γείτονες με φοβερή χημεία που μας χάρισαν πολύ όμορφες σκηνές αλλά και γέλιο!


8. Sherlock & Joan (Elementary - CBS)
Aρχικά να πω πόσο λατρεύω αυτό το Show. Δεν είναι σίγουρα η καλύτερη σειρά που παίζεται έξω αυτήν την στιγμή αλλά είναι τέρμα για τέρμα απολαυστική! Η σχέση τους είναι καθαρά πλατωνική στο ερωτικό κομμάτι αλλά θεέ μου η φιλία τους είναι τόσο καθαρή, γνήσια και όμορφη που δεν μπορείς να την προσπεράσεις!


7. Oliver & Felicity (Αrrow - CW) Αν και στο τέλος της σεζόν ο Oliver έμεινε με την Laurel εμείς δεν χάνουμε της ελπίδες μας και πιστεύουμε πως θα το πάρει το κοριτσάκι μας (Και θα αφήσει εκείνη την ξινή αγγούρο) στο τέλος. Είναι φίλη και συνεργάζονται και επαγγελματικά. Είναι η μόνη γυναίκα στην ζωή του που είναι δίπλα του ξέροντας όλα του τα μυστικά. Έχουν φοβερή χημεία και η ατάκες πάνε σύννεφο μεταξύ τους (Felicity: ''It feels really good having you inside me?and by you, I mean your voice. And by me, I mean my ear. I'm gonna stop talking right now.'' Oliver: ''That would be my preference.'')

  
                                                               
6.Vincent & Cat (Beauty and the Beast- CW) Μια σύγχρονη ιστορία αγάπης που βασίζεται στο κλασική σειράς της Πεντάμορφης και του Τέρας. Η Catherine θα βρεθεί μπροστά στην δολοφονία της μητέρας της και το ίδιο βράδυ θα την σώνει ένα τερατόμορφο τέρας. Εννέα χρόνια αργότερα, η υπόθεση την οδηγεί να ανακαλύψει ότι ο Vincent Keller, ένας πρώην στρατιώτης που σκοτώθηκε στην μάχη κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του, είναι πραγματικά ζωντανός. Η Cat θα τον γνωρίσει από κοντά θα μάθει ποιος και τι πραγματικά είναι και στο τέλος θα ερωτευτεί ο ένας τον άλλο! Μια πολύ γλυκιά ιστορία αγάπης!


5. Stiles & Lydia (Teen Wolf- MTV) Την αγαπάει από την Τρίτη δημοτικού είναι ο μόνος που καταλαβαίνει τι νιώθει πραγματικά μέσα της και είναι πάντα δίπλα της. Δυστυχώς, λόγω της κοινωνική του θέση, και την επιφανειακή επιθυμία της Lydia για την κοινωνική υπεροχή, πάντα αγνοούσε την ύπαρξή του. Για χρόνια ο Stiles αναγκάστηκε να την λατρεύει από μακριά, και χωρίς καμιά ελπίδα. Σε μια απροσδόκητη συστροφή της μοίρας, και για την ασφάλεια της θα έρθουν οι δυο τους πολύ κοντά. Και τελικά ο Stiles θα καταφέρει να πάρει το κορίτσι?! Περιμένουμε με αγωνία!


4. Ζοe & Wade (Hart Of Dixie- CW) To πιο αταίριαστο και ταυτόχρονα ταιριαστό ζευγάρι! Δύο γείτονες με φοβερή έλξη μεταξύ τους, που κανείς τους δεν το παραδέχεται. Η Νεοϋορκέζα Zoe δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να νιώθει κάτι για τον καμπόι χωριάτη στα μάτια της γειτονά της αλλά ούτε αυτός πως ερωτεύεται την ξινή Πρωτευουσιάνα! Μας χάρισαν στιγμές πολύ γέλιου αλλά και πάθους! Μετά από τόσα και τόσα περιστατικά και εξομολογήσεις τους είδαμε επιτέλους μαζί στην 2 σεζόν της σειράς!

                      

3. Caroline & Klaus (The vampire Diaries CW)  Ο Μεγάλος κακός της ιστορίας ερωτεύεται την γλυκιά και δυναμική Caroline! Όλα ξεκινάνε όταν ο Klaus σώζει την ζωή της. Είναι η μόνη που θα καταλάβει ότι κρύβει κάτι άλλο κάτω από το παγωμένο και σκληρό πρόσωπό του. Και είναι η μόνη που στο τέλος θα δει την γλυκιά και τρυφερή πλευρά του! Αυτός θα της δώσει όλοι την προσοχή και την στοργή που αυτήν έψαχνε εδώ και καιρό! Θα την ερωτευτεί και θα κάνει τα πάντα για αυτήν ενώ η Caroline νιώθοντας όλα αυτά προσπαθεί ταυτόχρονα να τον συγχωρέσει για όλα εκείνα που είχε κάνει στο παρελθόν. Μπορεί η Julia Plec να μας έστειλε τον Klaus σε δικιά του σειρά αλλά δεν απογοητεύομαι  πιστεύω πως στο τέλος θα τους δούμε πραγματικά μαζί!  

2. Kensi & Deeks (NCIS: Los Angeles-CBS) Από τις πιο όμορφες ερωτικές ιστορίες σε αστυνομική σειρά κατά την γνώμη μου. Συμπληρώνουν απόλυτα αρμονικά ο ένας τον άλλο! Ενώ δεν περιμέναμε 9 σεζόν για να δούμε ουσιαστικά πράγματα όπως γίνεται συνήθως σε αυτού του είδους τις σειρές. Δύο συνεργάτες όπου στην αρχή της ιστορίας τους δεν θα μπορούν με τίποτα να συνεργαστούν επειδή υποτιμάν και δεν εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο. Το φλερτ υπάρχει από την πρώτη γνωριμία τους και μέσα στην πορεία της ιστορίας θα γίνεται κάτι πιο δυνατό. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν θα παραδέχονται ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό πως είναι ερωτευμένη! Ένα αχτύπητο δίδυμο. Που μας έχει χάρισε απίστευτες ατάκες στιγμές γέλιου, συνεργασίας, φιλίας και αγάπης! 
                                 

1. Damon & Elena (The vampire Diaries-CW) Δεν μπορούσα να μην τους βάλω πρώτους! Τρεισήμισι σεζόν περιμέναμε να τους δούμε ζευγάρι και επιτέλους έγινε!!! Ο Damon έρχεται στο Mystic Falls για να πάρει εκδίκηση από τον αδερφό του και έτσι θα γνωρίσει την Elena που είναι και η κοπέλα του μικρού του αδερφού Stephan. Και κάπως έτσι θα ξεκινήσει η πολύπλοκη ιστορία τους! Μια ιστορία που ξεκίνησε με απόλυτο μίσος, στην συνέχεια βλέπουμε να δημιουργείτε  μια καταπληκτική φιλία ενώ δεν άργησαν να εμφανιστούν οι σπίθες του έρωτα. Το τέλος η 4η σεζόν μας επιφύλαξε ένα δυναμικό τέλος για το ζευγάρι αφού η Elena διαλέγει τον Damon και του λέει το περιβόητο σ'αγαπώ! 



                              





You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο θέμα!!! Μπράβο!
    Klaus & Caroline! Stiles & Lydia! Wade & Zoe! Damon & Elena! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο αφιέρωμα!
    Για το περιβόητο Olicity δεν το συζητώ καν (Αν κ δεν έχω δει την σειρά)
    με τόσα που έχω ακούσει & διαβάσει για αυτούς είναι σαν....
    Τους Sean-Alex και Joan-Sherlock δεν τους ήξερα αλλά φαίνονται πολύ ενδιαφέρον!
    Όλα τα υπόλοιπα τα αγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ φίλε Ανώνυμε!
      Χε Olicity παντού! Αγαπημένο ζευγάρι ειδικά φέτος!
      Πρέπει να τα γνωρίσεις παίζουν σε πολύ καλές σειρές! ;)

      Διαγραφή
  3. Τ υπέροχο Post πάλι....
    Εγώ ένα θα πω Stiles & Lydia Μεγάλη αγάπη! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts