Book Haul #2

Νοεμβρίου 24, 2013

Καλησπέρα Αγαπημένη μου Αναγνώστες!
Έφτασε κιόλας Κυριακή και αύριο θα πρέπει να γυρίσουμε πάλι στην ρουτίνα της καθημερινότητας! Σήμερα όμως σας έχω ένα ακόμη Book Haul-November! Είχα και τα γενέθλια μου αυτήν την εβδομάδα έτσι πήρα και κάποια όμορφα δωράκια! Ελπίζω να το απολαύσετε! 


Για ακόμη μια φορά τις περισσότερες αγορές μου τις έκανα μέσου Internet. Tα πρώτα δύο βιβλία από το site Book Station.

   
Το πρώτο βιβλίο που πήρα ήταν το Vampire Academy: Υπόσχεση αίματος! 
Της Richelle Mead από εκδόσεις IntroBooks! Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη να το διαβάσω! Μετά το συγκλονιστικό τέλος του τρίτου βιβλίου ανυπομονώ με φοβερή αγωνία για την συνέχεια! Είδη έχω ξεκινήσει να το διαβάζω! 

Περίληψη: Η καρδιά του Ντιμίτρι τυλίχτηκε στο σκοτάδι... Τώρα η Ρόουζ πρέπει να ταξιδέψει στην άκρη της γης για να βρει -και να σκοτώσει- τον μοναδικό άντρα που αγάπησε πραγματικά. Ή μήπως ήρθε η ώρα να περάσει κι εκείνη στην άλλη πλευρά; Η πρόσφατη επίθεση στην Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ αποδεκάτισε τον κόσμο των Μορόι. Πολλοί είναι νεκροί. Και η μοίρα των λίγων θυμάτων που πήραν μαζί τους τα Στριγκόι είναι ακόμα χειρότερη. Αλλά μόνο ένα από τα θύματα αυτά έχει πραγματικά σημασία: ο Ντιμίτρι Μπελίκοφ. Η Ρόουζ έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο μονοπάτια: να τιμήσει τον όρκο της, προστατεύοντας τη Λίζα, την τελευταία πριγκίπισσα Ντραγκομίρ, ή να βρει τον Ντιμίτρι και να τηρήσει την υπόσχεση που ο ίδιος της ζήτησε να πάρει. Θα μπορέσει η Ρόουζ να βρει τη δύναμη να σκοτώσει τον Ντιμίτρι; Ή θα προτιμήσει να θυσιαστεί προκειμένου να κερδίσει την αιώνια αγάπη; Ο Θρύλος επέστρεψε!
Μπορείτε να το βρείτε: 

   
Το επόμενο βιβλίο είναι πάλι της σειράς Vampire Academy 5 Δεσμώτες Ψυχών. 
Αυτήν την φορά από της Εκδόσεις Διόπτρα! Όλοι μου έλεγαν πως αν διαβάσω το τέταρτο βιβλίο θα πρέπει να έχω είδη στα χέρια μου και το πέμπτο αλλιώς θα πεθάνω από αγωνία. Και φυσικά τους άκουσα και έτσι έκανα! Μετά το τέλος του 3ου βιβλίου δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα διαβάσω από την Richelle Mead.

Περίληψη: Τρέχει να ξεφύγει από το θάνατο από την εποχή του ατυχήματος, το οποίο τη συνέδεσε για πάντα με την καλύτερη φίλη της Λίζα την οποία ορκίστηκε να προστατεύει ό,τι κι αν συμβεί. Αλλά με τον Ντιμίτρι να την παραμονεύει, η Ρόουζ δεν μπορεί να τρέχει για πολύ ακόμη. Φάνηκε ότι ο Ντιμίτρι κουράστηκε να με περιμένει. Με άρπαξε από τον ώμο και με τράβηξε προς το μέρος του, με τα κόκκινα μάτια του να αστράφτουν θριαμβευτικά. Σε τόσο κοντινή απόσταση που βρισκόμασταν, αυτό ήταν μάλλον ό,τι χρειαζόταν για να με σκοτώσει. Tούτη τη φορά, είχε αυτό που ήθελε. Η Αγάπη και η Αφοσίωση Κυλάνε Βαθύτερα από το Αίμα. Συνολικά έχουν πουληθεί περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια βιβλία της σειράς και οι "Δεσμώτες ψυχών" κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την 1η θέση στη λίστα με τα bestseller των New York Times. Το "Vampire Academy" έχει μείνει στη συγκεκριμένη λίστα για 44 συνεχόμενες εβδομάδες!
Μπορείτε να το βρείτε:

Όποιος αγαπάει την κλασσική λογοτεχνία αγαπάει και την Jane Austen! Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία της που είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά εκτός από το Λογική και ευαισθησία. Όταν βρήκα το συγκεκριμένο βιβλίο μόλις με 3 euro. Απλά δεν μπορούσα να μην το πάρω! 

Περίληψη: Η 'Ελινορ και η Μαριάν Ντάσγουντ είναι στην ηλικία που τα κορίτσια ερωτεύονται και, αν σταθούν τυχερά, παντρεύονται. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι εύκολα για τις δυο αδελφές. Έχουν τα νιάτα, τη δροσιά και την καλή αγωγή τους, αλλά τους λείπουν η προίκα και η κοινωνική θέση που κάνουν μια νύφη περιζήτητη. Η 'Ελινορ, η φωνή της λογικής, το γνωρίζει καλά. Κι όταν ερωτεύεται τον Έντουαρντ Φέραρς φροντίζει να είναι πολύ προσεκτική στα όνειρα που κάνει και στον τρόπο που εκδηλώνεται. Ίσως περισσότερο προσεκτική απ' όσο θα 'πρεπε... Αντίθετα, η ρομαντική, ευαίσθητη Μαριάν δίνεται με όλη της την ψυχή όταν ο έρωτας χτυπήσει την πόρτα της. Κι αψηφώντας όλους τους κανόνες, χαρίζει την καρδιά της στον γοητευτικό αλλά άστατο Τζον Γουίλομπι... Και οι δύο θα περάσουν από το γλυκό σκίρτημα του φλερτ στο βαθύ πόνο της προδοσίας, από τον ενθουσιασμό στη ματαίωση και πάλι στην ελπίδα, πριν η ζωή τους χαρίσει την αγάπη που τους αξίζει. Μια αθάνατη ιστορία για τους πολλούς, διαφορετικούς δρόμους της καρδιάς. Και για το μυστικό της ευτυχίας -τη λεπτή εκείνη ισορροπία ανάμεσα στη συγκράτηση και το πάθος, τον έρωτα και τη στοργή, τη λογική και την ευαισθησία... 
Μπορείτε να το βρείτε:  

Αυτό είναι από το Βρετανικό Amazon! Όλα τα βιβλία της σειράς Gossip Girl! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχω αυτά τα βιβλία. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλά αλλά η τηλεοπτική  σειρά μου άρεσε πολύ! 

Περίληψη 1ου βιβλίου:  Καλώς ήρθες στο Άπερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης. Οι φίλοι μου κι εγώ μένουμε εδώ σε ρετιρέ και μεζονέτες, πηγαίνουμε στα πιο χάι σχολεία και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή από το παραμύθι που μόνο αυτή η πόλη μπορεί να μας χαρίσει. Κλέβουμε τις καρδιές των φίλων μας και ουσιαστικά καταστρέφουμε την ζωή μας. Μπες στον κόσμο του "Gossip Girl"· πρόσεξε πόσο επιρρεπείς είμαστε στη ζήλια και την προδοσία, πρώτες στα πιο άγρια πάρτι και στα καλύτερα κλαμπ. You know you love me xo xo gossip girl... 
Μπορείτε να το βρείτε: 

Τα Δώρα μου! 

Πήρα πολλά δώρα για τα γενέθλια μου. Μερικά από αυτά ήταν και βιβλία! 

Το πρώτο βιβλίο που μου έφεραν ήταν το The Physick Book of Deliverance Dane της Katherine Howe. Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το ήξερα καθόλου. Αλλά κατευθείαν με μάγεψε το όμορφο και λιτό εξώφυλλό του. Μόλις διάβασα και την περιγραφή είπα μάλιστα εδώ είμαστε. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ ενδιαφέρουσα! Ελπίζω να είναι όσο καλό φαίνεται! 

Περίληψη: A fresh present-day story infused with an original take on popular history. Forget broomsticks and pointy hats; here are witches that could well be walking among us today. This debut novel flows with poetic charm and eloquence that achieves high literary merit while concocting a gripping supernatural puzzler. Katherine Howe's talent is spellbinding." --Matthew Pearl, author of The Poe Shadow and The Dante ClubA spellbinding, beautifully written novel that moves between contemporary times and one of the most fascinating and disturbing periods in American history-the Salem witch trials. Harvard graduate student Connie Goodwin needs to spend her summer doing research for her doctoral dissertation. But when her mother asks her to handle the sale of Connie's grandmother's abandoned home near Salem, she can't refuse. As she is drawn deeper into the mysteries of the family house, Connie discovers an ancient key within a seventeenth-century Bible. The key contains a yellowing fragment of parchment with a name written upon it: Deliverance Dane. This discovery launches Connie on a quest--to find out who this woman was and to unearth a rare artifact of singular power: a physick book, its pages a secret repository for lost knowledge. As the pieces of Deliverance's harrowing story begin to fall into place, Connie is haunted by visions of the long-ago witch trials, and she begins to fear that she is more tied to Salem's dark past then she could have ever imagined. Written with astonishing conviction and grace, The Physick Book of Deliverance Dane travels seamlessly between the witch trials of the 1690s and a modern woman's story of mystery, intrigue, and revelation
Μπορείτε να το βρείτε:

Είμαι τόσο χαρούμενη για αυτό το δώρο. Το σκεφτόμουνα πολύ καιρό να το πάρω. Και ευτυχώς για εμένα μου το έφεραν δώρο! Είναι το Graphic Novel του πρώτου βιβλίου της σειράς Vampire Academy. Είναι πανέμορφο! Από τα ομορφότερα Graphic Novel βιβλίων του είδους! 

Περίληψη: After two years on the run, best friends Rose and Lissa are caught and returned to St. Vladimir’s Academy, a private high school for vampires and half-bloods. It’s filled with intrigue, danger—and even romance. Enter their dark, fascinating world through a new series of 144-page full-color graphic novels. The entire first Vampire Academy novel has been adapted for book one by Leigh Dragoon and overseen by Richelle Mead, while the beautiful art of acclaimed British illustrator Emma Vieceli brings the story to life.
Μπορείτε να το βρείτε:

Τελευταίο βιβλίο είναι το The Coldest Girl in Coldtown της Holly Black. Έχω ακούσει πάρα πάρα πολύ καλά λόγια για αυτό το βιβλίο και η Holly Black είναι μια ακόμη εγγύηση πάνω σε αυτό! Το ξεκίνησα χτες και μέχρι στιγμής φαίνεται πραγματικά καλό! Θα ανεβάσω σίγουρα και κριτική! 

Περίληψη: Tana lives in a world where walled cities called Coldtowns exist. In them, quarantined monsters and humans mingle in a decadently bloody mix of predator and prey. The only problem is, once you pass through Coldtown’s gates, you can never leave. One morning, after a perfectly ordinary party, Tana wakes up surrounded by corpses. The only other survivors of this massacre are her exasperatingly endearing ex-boyfriend, infected and on the edge, and a mysterious boy burdened with a terrible secret. Shaken and determined, Tana enters a race against the clock to save the three of them the only way she knows how: by going straight to the wicked, opulent heart of Coldtown itself. The Coldest Girl in Coldtown is a wholly original story of rage and revenge, of guilt and horror, and of love and loathing from bestselling and acclaimed author Holly Black.
Μπορείτε να το βρείτε: 

Επίσης έχω μερικά ακόμη δωράκια!
Ένα Άλμπουμ φωτογραφιών- I Know θα πείτε τι το χρειάζεσαι τώρα αυτό αφού όλα τα έχουμε ψηφιακά αλλά πραγματικά μ'αρέσει τις φωτογραφίες να της πιάνω να της νιώθω όπως και τα βιβλία, έχουν άλλη ομορφιά έτσι. Γιαυτό και όσες περισσότερες μπορώ φωτογραφίες τις εμφανίζω! 


Και τέλος ένα Τετραδιάκι για συνταγές!
Πραγματικά υπέροχο! Η Σελίδες μέσα είναι χρωματιστές και αρωματικές αναλόγως με τις συνταγές και το είδος του κάθε κεφαλαίου! 

Ελπίζω να το Απολαύσατε! Περιμένω τα σχόλια σας! 
Ενημέρωση: Σε λίγες μέρες θα έχω έτοιμο το mini bookshelf tour που σας υποσχέθηκα.
Το έχω έτοιμο εδώ και λίγες μέρες απλά πρέπει επεξεργαστώ κάποιες εικόνες! 
Μέχρι τότε να περνάτε καλά! Και να έχετε μια ήρεμη εβδομάδα! 















You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Γεια σου!!! Το Book Haul σου ειναι υπεροχο! Θα μου αρεσε αν εκανες και ενα Bookshelf tour <3 Eπισης ξερεις αν το βιβλιο της Holly Black θα εχει και συνεχεια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Σ'ευχαριστώ πολύ!!!
      Το Σαββατοκύριακο θα ανεβάσω ένα mini Bookshelf tour!
      Αν πάνε όλα καλά τα Χριστούγεννα θα σας έχω και ένα κανονικό μεγάλο!
      To The coldest girl in coldtown είναι ένα βιβλίο! Δεν έχει συνέχεια...

      Διαγραφή
  2. Σωστά, το Coldest Girl in Coldtown είναι αυτοτελές μυθιστόρημα. Στο site της συγγραφέως δεν υπονοείται κάτι διαφορετικό και, εξάλλου, απ' όσο γνωρίζω θα ξεκινήσουν όπου να'ναι μια νέα σειρά βιβλίων μαζί με την Cassandra Clare (με την οποία είναι και πολύ καλές φίλες). Από εκεί και πέρα, καλύτερα που δεν έχει συνέχεια γιατί δυστυχώς είναι εξαιρετικά μέτριο βιβλίο. Καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο έχει γράψει η -εξαιρετική, κατά τα άλλα- Holly Black. 'Ελενα, ελπίζω να μην απογοητευτείς όσο εγώ όταν το διάβασα. Τα συγχαρητήριά μου για το ιστολόγιό σου, πάντα είναι ωραίο να βλέπεις πως κι άλλος κόσμος ασχολείται με το να γράφει για τα βιβλία που διαβάζει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και εγώ έτσι γνωρίζω!
      Η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει μέτρια πράγματα για το βιβλίο και με στεναχωρεί αυτό. Θεωρώ πως η Holly Black είναι μια από τις καλύτερες συγγραφείς στο είδος αυτό. Οι σειρές βιβλίων της Curse Workers και Modern Faerie Tales ήταν απλά εξαιρετικές! Και έτσι είχα πολλές προσδοκίες και γιαυτό. Θα δούμε...! Σ'ευχαριστώ πολύ! Είναι ωραίο που αρχίζουμε να γινόμαστε και στην Ελλάδα πιο πολύ! Δεν έχει πολύ καιρό που ανακάλυψα το δικό σου ιστολόγιο. Και πραγματικά απολαμβάνω πάρα πολύ την ανάγνωσή του. Γράφεις Εξαιρετικά!

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αν σου άρεσαν αυτές οι σειρές της Holly Black, επέτρεψέ μου να σου προτείνω να διαβάσεις οπωσδήποτε Kendare Blake, τα βιβλία της "Anna Dressed in Blood" και "Girl of Nightmares" θέτουν τον πήχη σε άλλο επίπεδο, πραγματικά, και η νέα της σειρά Goddess Wars με πρώτο βιβλίο το "Antigoddess" ξεκίνησε επίσης πολύ δυνατά. Για μένα, μαζί με τη Holly Black έχουν γράψει ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει στο είδος του Supernatural YA fiction μετά τα Harry Potter.

      Διαγραφή
    3. Σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις. Για τα βιβλία της Kendare Blake έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. Θα τα έχω σίγουρα στα υπόψιν μου!

      Διαγραφή
  3. To Coldest girl in coldtown πρεπει να ειναι πολυ καλο απ' οτι εχω ακουσει! ελπιζω να σ αρεσει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ελπίζω και εγώ! Έχω πολλές προσδοκίες για αυτό το βιβλίο!

      Διαγραφή

Popular Posts