My top 10 Favorite Booktubers

Απριλίου 28, 2014


Πριν δύο χρόνια σχεδόν, ανακάλυψα τον κόσμο των booktubers εντελώς τυχαία. Ψάχνοντας διάφορα πράγματα στο youtube έπεσα πάνω σε μια κοπέλα την Katytastic η οποία μιλούσε για κάποιο YA βιβλίο. Και αυτό ήταν αρχή για να αγαπήσω αυτήν την υπέροχη κοινότητα μέσα στο youtube. Με πολύ εύκολο, διασκεδαστικό και γρήγορο τρόπο μπορείς να ενημερώνεσαι και να βρίσκεις ότι θες και έχεις ανάγκη πάνω στα βιβλία. Οι Booktubers όπου βρίσκονται και είναι από όλο τον κόσμο (Αμερική,Ευρώπη,Αυστραλία,Ασία) έχουν καταφέρει να δώσουν μια εντελώς άλλη διάσταση στην κριτική βιβλίων ενώ χρόνο με το χρόνο και καθαρά με το δικό τους μεράκι έχουν καταφέρει να γίνονται όλο και πιο δημοφιλής ακόμα και στην προσοχή των εκδοτών. Παρακάτω θα σας παραθέσω τους 10 καλύτερους μου booktubers!

Αγαπημένη για την απλότητα της και την χαρούμενη διάθεση που την περιβάλει! Η όμορφη Αυστραλέζα πάντα χαμογελαστή και με καλή διάθεση δεν μπορείς από το να μην απολαύσεις τα βίντεο της.


Η Sanne καταφέρνει να φτιάξει τα πιο διορατικά βίντεο γεμάτα με την  δικιά της μοναδική προσωπικότητα. Πολυάσχολη και διαβασμένη καταφέρνει με της πανέξυπνες ιδέες της να κάνει υπέροχα και δημιουργικά τα βίντεο της.  


Αγαπημένοι! Απολαμβάνω αφάνταστα τα βίντεο τους. Γεμάτη χιούμορ και ζωντάνια αλληλεπιδρούν υπέροχα μεταξύ τους φτιάχνοντας ένα αχτύπητο δίδυμο! Μπορείτε να βρείτε πολλά τους βίντεο επίσης στο πρώην τους κανάλι 

Πάντα με πολύ όμορφα και δημιουργικά βιντεάκια! Καταφέρνει πάντα να σε απορροφήσει μέχρι το τέλος. Τα αγαπημένα μου βίντεο της είναι τα tag video αφού καταφέρνει πάντα να τα κάνει πολύ ευχάριστα!!! 


Ειλικρινά την πρώτη φορά που είδα βίντεο της Cristine's είπα γιατί είναι έτσι χαζοχαρούμενο αυτό το κορίτσι?! Είναι από τους booktubers που μπορεί να αργήσεις να συνηθίσεις αλλά αξίζει το κόπο, πραγματικά πια είναι μια από της αγαπημένες μου. Τα βίντεο της είναι αυτά που με κάνουν να γελάσω περισσότερα από το καθένα. Γεμάτα με το ιδιαίτερο χιούμορ της, τον ενθουσιασμό της και την τρέλα της. 


Είναι γλυκιά είναι αυθόρμητη και γεμάτη ενθουσιασμό μια  εντελώς τρελή Καναδέζα! Απολαμβάνω απίστευτα τα βίντεο της. Δεν αναλώνεται στα ίδια πράγματα ενώ καταφέρνει να κάνει για μένα προσωπικά τα καλύτερα BOOKS AND SONGS βίντεο. 


Η Kassidy είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι που δεν μπορείς να μην το λατρέψεις!Αγαπώ να βλέπω τα bookhaul και τα Review της αφού καταφέρνει μέσα από αυτά να σου πει αυτά ακριβώς που πρέπει χωρίς να γίνεται καθόλου βαρετή. Έχει συνέχεια νέα βίντεο και ιδέες. Και πραγματικά την ζηλεύω για την βιβλιοθήκη της όπου είναι ΓΙΓΑΝΤΙΑ!  



Η Kat είναι η πρώτη μου booktuber και αυτήν που με έκανε πραγματικά να εθιστώ στον κόσμο αυτό! Φοβερά ενεργητική και έξυπνη, γεμάτη πάντα από όμορφες ιδέες σχετικά με τα βιβλία τους εκδότες και την κοινότητα της.  


Υπέροχη! Είναι από τα άτομα που ευχαριστιέμαι πραγματικά όλα τα Βίντεο της! Η April με την  βαριά αυστραλέζικη προφορά της και την μοναδική δικιά της ταυτότητα στα βίντεο της είναι αυτό ακριβώς που την κάνει ξεχωριστεί! Δεν έχει πολύ καιρό που την ανακάλυψα αλλά έχω λατρέψει πραγματικά τις εκφράσεις της και τις αντιδράσεις της στα πάντα. Ενώ τα αναλύει όλα γεμάτη μεράκι και ζωντάνια. 


Την αγαπώ! Είναι από τα άτομα που δεν χρειάζεσαι καθόλου χρόνο για να προσαρμοστείς μαζί της. Παθιασμένη με αυτό που κάνει ξεχειλίζει από αγάπη και ενθουσιασμό. Όταν τελειώνεις ένα βίντεο της, έχει καταφέρει να σου μεταδώσει κάθε στιγμή της και συναίσθηματα και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό! 




You Might Also Like

9 σχόλια

  1. κ εγω τους λατρευω ολους οσους ανεφερες!! Αγαπημενη μ νομιζω οτι ειναι η Κριστιν! Κ εγω στην αρχη νόμιζα οτι ειναι χαζοχαρουμενη, αλλα τλκ τη συνηθισα κ τωρα μ αρεσουν πολυ τα βιντεο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όλοι λατρεμένοι και πολλοί ακόμα που μείναν εκτός δυστυχώς!
      Η Κριστίν είναι πολύ ιδιαίτερη αλλά αν προσαρμοστείς στον τρόπο της μετά δεν γίνεται να μην την λατρέψεις (o)

      Διαγραφή
  2. γεια σου ελενα πολυ ωραιιο αφιερωμα!!!!! παρακολουθω τους περισσοτερους απο αυτους που ανεφερες ..αυτη η αμεση επαφη με τον κοσμο ειναι απιστευτη και πραγματικα πιστευω οτι λειπει ενας ελληνας booktuber ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χριστίνα μ! Σ'ευχαριστώ πολύ! Συμφωνώ απόλυτα με ότι είπες! Δυστυχώς ναι λείπει, στην Ελλάδα όμως τα πράγματα σε όλους τους τομείς έρχονται πάντα αργοπορημένα. Θα ήταν υπέροχο και πολύ ελπιδοφόρο να ξεκινούσε και εδώ κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
  3. Όταν πρωτογνώρισα τους booktubers αγάπησα την έμπνευση και τη ιδιαιτερότητα τους! Πολύ ωραίο post, είδα κάποια ονόματα που δεν γνώριζα, θα πάω τώρα να τα ψάξω:) Αν θες τσέκαρε και αυτές τις δύο, κάθε βδομάδα περιμένω πως και πως τα βίντεο τους :D
    The Readables: https://www.youtube.com/user/thereadables
    TimeLordsandWizards: https://www.youtube.com/user/timelordsandwizards

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! Να τους τσεκάρεις αξίζουν όλοι!!!
      Την δεύτερη κοπέλα δεν την ήξερα καθόλου φαίνεται πολύ καλή, θα δω σίγουρα και άλλα βίντεο της (o)

      Διαγραφή
    2. Ναι η Gabriella είναι απίστευτη! Η προφορά της, τα θεματικά των βίντεο, τα βιβλία που διαβάζει, μ'αρέσει πολύ! Χάριν σ'αυτή διάβασα το "It's Kind of a Funny Story", από ένα review που είχε κάνει, πολύ ωραίο βιβλίο, στο προτείνω:)

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ, τα βίντεο της είναι πολύ ενδιαφέροντα! Έχει μπει είδη στην Λίστα με αυτούς που βλέπω! Το It's Kind of a Funny Story το είχα δει στο goodreads αλλά δεν με τράβηξε ποτέ για να το διαβάσω. Θα το κοιτάξω όμως αφού λες ότι είναι καλό!

      Διαγραφή
  4. ΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! Έκανα και εγώ μια παρόμοια ανάρτηση. Αν θες δες την εδώ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/08/my-favorite-booktubers.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts