Νέες Κυκλοφορίες

Μαΐου 02, 2014



  • Καλό Μήνα σε όλους! Αν και ο Μάιος μας μπήκε με βροχές, ας ελπίζουμε πως επιτέλους θα δούμε το καλοκαίρι! Σας έχω κάποια νέα  σήμερα έρχονται πολλά νέα βιβλία στις επόμενες μέρες. Κάποια από αυτά είναι.... 
Η σκακιέρα των θεών-Richelle Mead
Περίληψη: Ο Τζάστιν και η Μέι γνωρίζονται σε έναν κόσμο που έχει απαλλαγεί από κάθε θρησκεία. Οι θεοί όμως ετοιμάζονται να τον ανακαταλάβουν εκμεταλλευόμενοι το πιο δυνατό πιόνι στη σκακιέρα της ζωής: τον έρωτά τους. 
Η αλήθεια είναι ότι όταν εξοστρακίσεις τους θεούς από τον κόσμο τελικά θα επιστρέψουν για να πάρουν εκδίκηση. Σε έναν φουτουριστικό κόσμο, που παραλίγο να καταστραφεί από φανατισμένους θρησκόληπτους, ο Τζάστιν Μαρτς, πρώην ερευνητής θρησκευτικών ομάδων, καταλήγει στην εξορία μετά από μια αποτυχημένη αποστολή. Η μοίρα αυτή αφήνει τον ευφυή ακόλουθο γεμάτο πικρία και ελεύθερο να ενδώσει στις καταχρήσεις. Ξαφνικά, ο Τζάστιν καλείται ξανά στη ΔΕΒΑ (Δημοκρατία Ενωμένης Βόρειας Αμερικής) για μια περίεργη αποστολή – να διαλευκάνει μια σειρά τελετουργικών φόνων που βρίθουν από φαινομενικά ανεξήγητα γεγονότα. Η απροσδόκητη επιστροφή του Τζάστιν σημαδεύεται από ένα ακόμη μεγαλύτερο σοκ: η νέα συνάδελφος και σωματοφύλακάς του, η Μέι, είναι πραιτοριανή, μία από τους επίλεκτους και φονικότερους υπερστρατιώτες της ΔΕΒΑ. Η ανεξήγητη τελειότητα της ομορφιάς της και η αριστοκρατική ανατροφή της εξάπτουν την αχόρταγη περιέργεια του Τζάστιν –και την επιθυμία του– μολονότι η αληθινή φύση της κρύβει περισσότερο κίνδυνο απ’ όσο μπορεί να φανταστεί κανείς. Καθώς εξελίσσεται η έρευνά τους, ο Τζάστιν και η Μέι βρίσκονται μπροστά σε έναν τρομερό κίνδυνο. Μυστηριώδεις εχθροί και δυνάμεις, μεγαλύτερες απ’ ό,τι θα μπορούσαν να φανταστούν, αρχίζουν να συγκεντρώνονται στις σκιές και προετοιμάζονται να επανακτήσουν έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι απλώς πιόνια στη σκακιέρα τους. Η Σκακιέρα των Θεών είναι το πρώτο μυθιστόρημα της σειράς Εποχή Χ της Richelle Mead και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που οδήγησαν στην τεράστια επιτυχία της best seller σειράς Vampire Academy: είναι αισθησιακό, ρομαντικό, με ακαταμάχητους χαρακτήρες και μυθολογικές ίντριγκες· επίσης, διαθέτει δράση και σασπένς που κόβουν την ανάσα.
Ημερομηνία έκδοσης: 07/05/2014  Εκδόσεις:Διόπτρα  Τιμή:13.95

Περίληψη: Από τη μέρα που έκλεισε τα δεκαεπτά της χρόνια, η Σκάι είναι διχασμένη ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, στην Τάξη και στην Επανάσταση, στον Ντέβιν και στον Άσερ. Η απόφασή της να μην επιλέξει τίποτε από τα δύο ήταν μια έκπληξη και για τις δύο πλευρές. Με τη βοήθεια των φίλων της, η Σκάι χαράσσει τη δική της πορεία και επιδιώκει να συμμαχήσει με τους εξεγερμένους. Η αποστολή αυτή, όμως, είναι πιο δύσκολη απ’ ό,τι φανταζόταν. Και ο μεγάλος της έρωτας μπορεί να είναι ο πλέον θανάσιμος εχθρός της. Για να επιβιώσει, η Σκάι θα πρέπει να βασιστεί στις δυνάμεις της και στη θέλησή της. Γιατί έχει ένα μέλλον αλλά και μια αγάπη για τα οποία αξίζει να πολεμήσει. Το εντυπωσιακό φινάλε μιας συναρπαστικής τριλογίας.
Ημερομηνία έκδοσης: 22/05/2014  Εκδόσεις: Ψυχογιός 

Περίληψη: ΠΟΤΕ MA ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ... Η μητέρα της Γιουρίκα δίδαξε στην κόρη της αυτό τον κανόνα πριν από πολλά χρόνια. Όμως, τώρα έχει φύγει από τη ζωή και όπου πάει η Γιουρίκα βρίσκεται κι εκείνος: ο Άντερ, το ψηλό, ξανθό, χλωμό αγόρι που γνωρίζει πράγματα που δε θα ’πρεπε, που την προειδοποιεί ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο, που τη φέρνει στα πρόθυρα των δακρύων, έτσι όπως δεν την έχει φέρει ποτέ κανείς. Ωστόσο, ο Άντερ δε γνωρίζει το σκοτεινότερο μυστικό της: από τότε που πνίγηκε η μητέρα της σε ένα περίεργο δυστύχημα, η Γιουρίκα εύχεται να ήταν κι αυτή νεκρή. Για ελάχιστα πράγματα νοιάζεται στη ζωή: για τον κολλητό της, τον Μπρουκς, και για μια αλλόκοτη κληρονομιά – ένα γράμμα, ένα μενταγιόν, ένα μυστηριώδες πέτρωμα κι ένα παμπάλαιο, ακατανόητο βιβλίο που μιλάει για μια κοπέλα η οποία πληγώθηκε στον έρωτα και τα αστείρευτα δάκρυά της βύθισαν μια ολόκληρη ήπειρο. Η Γιουρίκα θα ανακαλύψει ότι δεν πρόκειται για μύθο, ότι ο Άντερ μπορεί να λέει την αλήθεια και… ότι η ζωή της κρύβει πολύ πιο σκοτεινά, υποθαλάσσια ρεύματα απ’ ό,τι είχε φανταστεί ποτέ. Το πρώτο μέρος μιας συναρπαστικής τριλογίας που τα έχει όλα: απόλυτο έρωτα, εφιαλτικά μυστικά και σκοτεινή μαγεία… ένα σύμπαν όπου όλα όσα αγαπάς μπορεί να παρασυρθούν στον βυθό του ωκεανού.
Ημερομηνία έκδοσης: 22/05/2014  Εκδόσεις: Ψυχογιός 


You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Ωχ δεν ήξερα ότι μετέφρασαν κιόλας το Gameboard of Gods της Richelle Mead! Πως σου φαίνεται η σειρά Bloodlines? Μ'αρέσουν τόσο πολύ αυτά τα βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κυκλοφόρησε και αυτό της το βιβλίο και ευτυχώς σε προσιτή τιμή! Η Αλήθεια είναι πως δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι αλλά είναι της αγαπημένης Mead άρα σίγουρα θα το διαβάσω.
      Όσο για τα Bloodlines αγαπημένη πραγματικά σειρά!!! Μόνο που πρωταγωνιστεί ο Άντριαν δεν θα γινόταν να μην την λατρέψει κάποιος x-) Έχω διαβάσει τα 3 πρώτα μέχρι στιγμής και πραγματικά το ένα γίνεται καλύτερο από το άλλο! Έχει ωριμάσει καθ η γραφεί της πια και φαίνεται πως ξέρει ακριβώς τι έχει στο μυαλό της και τι θέλει να μας δώσει!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ! Το Bloodlines είναι καλύτερα γραμμένο απ'ότι το VA! Έχω διαβάσει μέχρι και το τέταρτο που ίσως ήταν και το αγαπημένο μου όλης της σειράς, γενικά εξελίσσεται πολύ όμορφα...Όσο για το Gameboard, όσοι φίλοι μου το έχουν διαβάσει λένε ότι είναι πολύ καλό και βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα, give it a go;)

      Διαγραφή
  2. Μήπως ξέρεις αν θα βγάλουν τις συνέχειες από τις σειρές EVERNEATH 2 της Brodi Ashton και το 4ο βιβλίο από την Aprilynne Pike? Σ'ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι εκδόσεις Λιβάνη! Να ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάλαβα πια βιβλία λες! Δεν ξέρω κάτι αυτήν την στιγμή αλλά θα το κοιτάξω και θα σου πω σίγουρα! Γενικά πάντως ο Λιβάνης έχεις ξεκινήσει πάνω από 30 σειρές και δεν έχει ολοκληρώσει καμιά. Βγάζει και βγάζει άλλες. Μετά απορεί γιατί δεν πάει καμιά από τις σειρές του καλά [-(

      Διαγραφή

Popular Posts