Book Haul Part ~2~

Ιουνίου 03, 2014



    • Επιτέλους μετά από τόσο καιρό που έχω έτοιμη αυτήν την ανάρτηση και δεν ξέρω γιατί την άργησα τόσο την ολοκλήρωσα και την ανέβασα! Τα βιβλία είναι από την Περίοδο Απριλίου-Μαίου! Αλλά δεν βαριέσαι... Πάμε να τα δούμε!
    Ένα βιβλίο νεανικής φαντασίας από Ελληνίδα συγγραφέα! Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη και περίεργη να διαβάσω ένα βιβλίο αυτού του είδος από Ελληνίδα! 

    Ένα άκρος καλοκαιρινό βιβλίο ακριβώς ότι πρέπει για να το διαβάσετε αυτόν τον καιρό. Μόλις το τελείωσα και με άφησε με μια πολύ γλυκιά αίσθηση! 

    Επιτέλους έχω στα χέρια μου το προτελευταίο βιβλίο της αγαπημένης σειράς του Stephne King Μαύρος Πύργος! (Το βιβλίο μου ήρθε λίγο τσαλακωμένο!) Αλλά θα κάνω τα στραβά τα μάτια μόνο και μόνο γιατί ανυπομονώ πολύ να το διαβάσω!!! 

    Ένα βιβλίο γεμάτο με πιο φιλοσοφικές και ποιητικές ανησυχίες! Έχοντας διαβάσει αρκετά βιβλία της κυρίας Βαμβουνάκη πιστεύω ότι στο είδος της είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες συγγραφείς που έχουμε και ελπίζω και αυτό της το βιβλίο να είναι εξίσου καλό! 

    Να πω την αλήθεια δεν ξέρω τίποτα συγκεκριμένο για αυτό το βιβλίο μου το έφεραν δώρο. Από το λίγο που έψαξα είναι σειρά με συνέχειες που βασίζεται στις ιστορίες του Σέρλοκ Χόλμς ενώ στο goodreads έχουν πολύ καλές βαθμολογίες όλα. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον ελπίζω και να είναι! 








    You Might Also Like

    4 σχόλια

    1. Πολύ ωραία φαίνονται όλα!!! Γράψε μας πώς σου φάνηκαν όταν τα διαβάσεις :)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Σε ελληνικό young adult έχω διαβάσει τα Μελίνα: η αρχή και Μελίνα: ο κόσμος των σκιών (έχει βγει και τρίτο που δεν έχω διαβάσει ακόμα) της Σοφίας Αποστολίδη και Υπό το Φως της Πανσελήνου της Μαρίας Δανιήλ. Αξιοπρεπείς προσπάθειες και τα τρία, όχι κάτι φοβερά πρωτότυπο ή με την τρομερή και συναρπαστική γραφή, αλλά αξιοπρεπέστα αναγνώσματα, ειδικά για καλοκαιράκι!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Δεν το γνωρίζω είναι η αλήθεια αλλά θα το κοιτάξω, πάντα τα απόφευγα αυτά τα βιβλία των Ελλήνων συγγραφών μέχρι που διάβασα το ΜΥΘΟΣ από την Φόρτη Βίβιαν και εξεπλάγην πάρα πολύ θετικά ήταν πολύ καλό βιβλίο! Έτσι άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει να δώσουμε ευκαιρία σε όλους αυτούς τους νέους Έλληνες συγγραφείς και στο είδος που αρχίζει να κάνει κάποια βήματα στην χώρα μας....

        Διαγραφή

    Popular Posts