10 + 1 Random Facts About Me

Αυγούστου 28, 2015


Διαβάζοντας το πολύ όμορφο και έξυπνο post της Ελένης από το overtheplace για τα 10 + 1 Random Facts About Me, ακολούθησα την προτροπή της και έκανα και την δική μου λίστα:

1. Μπορώ να τρέφομαι μόνο με γλυκά! (Μέχρι την ημέρα που θα πάθω ζάχαρο!)

2. Λατρεύω τον ύπνο.... ΠΟΛΥ!  Και σιχαίνομαι την γυμναστική. Στο σχολείο πάντα έβρισκα τρόπους να την σκαπουλάρω.

3. Όταν ήμουν μικρή χόρευα συνεχώς και έκανα την τραγουδίστρια φορώντας τα ρούχα της αδερφής μου (...Τόσο ψώνιο ήμουν...) 

4. Έχω τρία αδέρφια που ο καθένας βρίσκετε σε διαφορετικό γεωγραφικό διαμέρισμα! 

5. Όνειρο μου είναι να ταξιδεύψω όσο περισσότερο μπορώ στον κόσμο. Να γνωρίσω νέα πρόσωπο, διαφορετικές κουλτούρες και προσωπικότητες. 

6. Μ'αρέσει να περπατώ ξυπόλητη! 

7. Αγαπώ τον ήλιο... το χιόνι και την βροχή! 

8. Προτιμώ να ακούω, να αφουγκράζομαι, να παρατηρώ όταν βρίσκομαι σε μια παρέα από το να μιλάω. 

9. Ενώ όλα τα παιδάκια πριν κοιμηθούν οι γονείς τους, τους διαβάζουν παραμύθια ο δικός μου μπαμπάς μου έλεγε την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και διάφορους γνωστούς κ άγνωστους αρχαίους μύθους. 

10. Νιώθω τυχερή και ευτυχισμένη που έχω δίπλα μου (λίγους) αλλά αρκετούς για την καρδιά μου ανθρώπου που με νοιάζονται και με αγαπούν όσο και εγώ! 

11. Τον επόμενο μήνα μετακομίζω στην Κομοτηνή και είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το νέο βήμα στην ζωή μου! 

You Might Also Like

9 σχόλια

  1. Θα μετακομίσεις στην Κομοτηνή; Καλή αρχή! Πως το αποφάσισες...; Το πιστεύεις ότι σχεδόν όσα έγραψες τα κάνω κι εγώ; Που μένουν τα αδέρφια σου; Εγώ ευτυχώς/δυστυχώς τον έχω στο ίδιο δωμάτιο τον αδερφό μου!:p (Όσο για το δικό σου 1, η κολλητή μου είναι ζαχαροπλάστισσα και το εκμεταλλεύομαι στο έπακρο, αυτό σου λέω μόνο:p) Χαίρομαι πολύ που απάντησες, κι έμαθα κι άλλα πράγματα για σένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ευχαριστώ πολύ! Έπρεπε να κάνω κάποιες κινήσεις και αλλαγές στην ζωή μου. Και αφού η αδερφούλα μου με θέλει κοντά της θα πάω να της μπαστακοθώ :D Η αδερφή μου όπως είπα Κομοτηνή, o μεγάλος μου ο αδερφός Ρόδο και ο μικρούλης Κοζάνη. Είμαστε διασκορπισμένοι σε όλοι την Ελλάδα!
    Χεχε! Ο δικός μου πάλι πετάει στα σύννεφα για τι πια το δωμάτιο μου θα γίνει δικό του :/
    Τι τυχερή!!! Εγώ το έχω πει, θα παντρευτώ ζαχαροπλάστη (μικρή προξενευα μόνη μου τον Παρλιάρο) και θα είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα! Προτιμώ τον Σκαρμούτσο κι ας φτιάχνει μόνο φαγητά και όχι γλυκά:p Πωπω μένετε πραγματικά σε διαφορετικά σημεία όλοι! Σου εύχομαι καλή μετακόμιση να έχεις, θα έχεις παρέα και την αδερφή σου τώρα ;)

      Διαγραφή
  3. Με βρίσκεις σύμφωνη 100% με το 2. Απεχθάνομαι τη γυμναστική, όπως και εκείνη απεχθάνεται και μένα! Κι όσο για το 8, το πιστεύεις ότι κάπου πρόσφατα διάβασα ότι το πρόβλημα στην επικοινωνία των ανθρώπων έγκειται στο ότι σχεδόν κανείς δεν ακούει τον άλλον, μόνο κάθονται όλοι και μιλούν για τον εαυτό τους; Συνεπώς, νομίζω ότι είσαι πολύ σωστή σε αυτό που κάνεις.

    Να σου ευχηθώ με τη σειρά μου καλή αρχή να έχεις στην Κομοτηνή!!!

    Φιλικά,
    Μαριάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαρίνα! Χεχε χαίρομαι που δεν είμαι μόνο εγώ! Καμιά επικοινωνία μαζί της!
      Πολλοί το παρεξηγούν που μένω έτσι ήσυχη και παρακολουθώ τις συζητήσεις αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι έτσι...!

      Διαγραφή
  4. Νομίζω πως το 2 και το 8 με εκφραζουν απόλυτα!
    Να φανταστώ ότι αλλάζεις σχολή γι αυτό και η μετακόμιση;Όπως και να έχει καλή αρχή στην καινούργια σου ζωή στην Κομοτηνή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν εχω αδερφια,ειμαι μοναχοπαιδι.Δεν εχω παει ποτε τοσο ψηλα στην Ελλαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts