● ΝΕΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ - ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Νοεμβρίου 04, 2015


To Scream Queens είναι η απόλυτη κωμική ανθολογία τρόμου. Βλέποντας αρχικά το πρώτο διπλό πιλοτικό επεισόδιο δεν ήξερα αν πραγματικά μου άρεσε η σειρά η όχι. Ήταν σίγουρα κάτι διαφορετικό. Ένας συνδυασμός Glee και American Horror Stroy σε παρωδία φάση. 

To Blood & Oil δεν κρύβει από την πρώτη στιγμή τι είναι. Ένα δράμα σαπούνι. Το "αναζωογονητικό" για την σειρά είναι πως δεν βλέπουμε και πάλι μια ιστορία με γιατρούς, μπάτσους, δικηγόρους, υπερήρωες. Είναι ένα καθαρό μελόδραμα, αρκετά απλό μάλιστα. O Don Johnson είναι απολαυστικός και δεν θα πω ψέματα το να χαζεύω 40 λεπτά τον Chace Crawford μόνο κακό δεν είναι :D

Συμπαθητικός ο πιλότος, μου άρεσε που υπήρχε γρήγορη πλοκή και εξέλιξη ενώ η πρωταγωνίστρια ταίριαξε απόλυτα στο ρόλο της. Σίγουρα βλέποντας το ίσως αρχικά να νομίζεις ότι βλέπεις σειρά του CW και όχι CBS αλλά αυτό δεν είναι απόλυτα κάτι κακό. Στα αρνητικά οι ερμηνείες που τις βρήκα αρκετά κακές (Να φανταστείς το Blood & Oil έχει καλύτερες) αλλά πιστεύω ότι θα εξελιχθούν και τέλος ότι δεν μου πολύ άρεσε το υποτιθέμενο love interest αλλά αυτό μπορώ να το αντέξω! 

Μια σειρά που αποπνέει σε όλα του αέρα ABC! Μια ομάδα νεαρών νεοσύλλεκτων που σπουδάσουν στην ακαδημία FBI Quantico Base. Οι εξελίξεις πολύ γρήγορες, με μπόλικη δράση, γεμάτο cliffhanger ενώ μ'άρεσε ο τρόπος που παρουσιάζεται η όλη κατάσταση. Θυμίζει το περσινό πολύ επιτυχημένο How to Get Away With Murder. Αν και περιέχει πολλά κλισέ έχει τον τρόπο του να σε κάνει να κολλήσεις. 

Αρκετά καλός ο πιλότος, με πολύ όμορφη σκηνοθεσία και εφέ ενώ έχοντας δει και τα παρακάτω επεισόδια μπορώ να πω πως ο πρωταγωνιστής κρατάει πραγματικά όλοι την σειρά πάνω του. Πιστεύω πως οι φανς των procedural σίγουρα αξίζει να της ρίξουν μια ματιά. 

Ήθελα να μου αρέσει αυτήν η σειρά..... αλλά ήταν σαν να βλέπω τον Chuck Bass να του έχει στρίψει λίγο παραπάνω και να έχει γίνει κατά συρροήν δολοφόνος στις γειτονίες της δεκαετίας του '80. 

Ίσως η καλύτερη φετινή κωμωδία. Δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά πραγματικά διασκεδάζω αυτά τα 20 λεπτά. Ενώ Rob Lowe και Savage κάνουν φοβερό δίδυμο. 

Μου άρεσε ο πιλότος αν και ίσως είχα λίγο παρά πάνω υψηλές προσδοκίες τελικά. Φοβερά ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά δυστυχώς στην πράξη βγαίνει πολύ αμερικανιά για τα γούστα μου. Ενώ θυμίζει τρομερά το The Blacklist. Οι πρωταγωνιστές όμως πολύ καλοί και με χημεία. Θα δω μερικά επεισόδια ακόμα και ελπίζω να αναπτύξει κάποια κεντρική ιστορία πέρα του ποια είναι τελικά η πρωταγωνίστρια και τι έγιναν οι αναμνήσεις της. 






You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Συμφωνώ σε όλα (και σκέψου ότι τώρα έγραφα posts για τους καινούριους πιλότους της φετινής σεζόν! -περιμένω ακόμη Flesh and Bone και το Marvel's Jessica Jones φυσικά). Ρε συ είναι ιδέα μου ή η φετινή σεζόν πάτωσε? Δεν βλέπεται σχεδόν τίποτα! Wicked City και Blood and Oil απλά για κάψιμο, πως συμφώνησαν αυτοί οι ηθοποιοί να παίζουν εκεί?! (ειδικά η Taissa Farmiga!) χαχαχα έλιωσα με το reference στον Chuck Bass που έκανες! Το Blindspot απλά άνοστο, δεν έχω δει ακόμη Supergirl αλλά απ'ότι διάβασα θα με χαλάσουν οι ερμηνείες ε? Πωπω χάλια φέτος και δεν είμαι γκρινιάρα συνήθως!:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιι και εγώ αυτά περιμένω!!! Και στο Heroes Reborn θέλω να ρίξω μια ματιά...
      Πολύ πολύ μέτρια πράγματα δυστυχώς. Το Wicked City είναι απαισιότατο! Στο Blindspot είδα και το δεύτερο επ. και δεν υπάρχει περίπτωση να το συνεχίσω. Για τον απλό λόγο ότι θεωρώ κοροϊδία να βλέπω 40 λεπτά procedurals με χιλιοεπαναλαμβανόμενα σενάρια... και στο τελευταίο λεπτό να μας δίνουνε μερικά ψίχουλα απ'το main story.
      Το Limitless ίσως είναι η πιο άρτια φετινή σειρά αλλά είναι procedural τα επεισόδια:'( Τουλάχιστον όμως σου λέει από την αρχή τι είναι. Το Supergirl μου θύμισε πολύ Flash (με κακή ηθοποιία όμως) Η πρωταγωνίστρια μ'άρεσε πάντως. Αυτό και το Quantico θα συνεχίσω μάλλον μόνο... Περιμένω και τις δικές σου εντυπώσεις ;)

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ μόνο Quantico θα συνεχίσω, αν και αυτό μου φαίνεται λίγο υπερβολικό και φορτωμένο, και το Life in Pieces που είναι χαριτωμένο, αλλά μη φανταστείς τίποτα φοβερό:p Θα δω κι άλλα και θα σου πω :D

      Διαγραφή
    3. Ισχύει και τώρα που του έδωσαν φουλ σεζόν φοβάμαι πως θα κάνει κοιλιά. To Life in Pieces μου θύμισε λίγο Parenthood...!

      Διαγραφή
    4. Ναι και κάτι από Modern Family! Πολύ γλυκό :)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είδα πάντως και να ξεχώρισες κάποιο ιδιαίτερα!
    Με τον σύζυγο μας αρέσει πολύ να βλέπουμε σειρές,βέβεαια προτιμάμε να έχουν τρέξει λίγο γιατί έτσι όπως τις βλέπουμε αν έχουν λίγα επεισόδεια δεν μας βγάζει πουθενά!

    καλησπέρα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα :D Σίγουρα δεν ξεχώρισα ιδιαίτερα κάποια. Δυστυχώς πολύ πολύ μέτρια πράγματα φέτος..... Περιμένω από τα καλωδιακά κανάλια τα Flesh and Bone και Marvel's Jessica Jones που πιστεύω θα αξίζουν. Χεχε! Σας καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!

      Διαγραφή

Popular Posts