5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ How to get away with Murder

Νοεμβρίου 18, 2015



Πότε δεν ξέρεις τι πραγματικά θα συμβεί: 
Αν σου αρέσουν τα σκάνδαλα, οι σοκαρίστηκες εκπλήξεις, οι φόνοι και τα μυστικά τότε αυτήν είναι η σειρά σας. Σε κάθε επεισόδιο καταλήγεις με την φράση "Τι συνέβη μόλις τώρα;". 

Έχει τόνους δράματος και δεν φοβάται να θίξει θέματα:
Όπως έχουμε δει και σε άλλες σειρές της Shonda Rhimes έτσι και εδώ υπάρχει μια μικρή ομάδα γύρω από τον χαρακτήρα της Viola Davis που όταν δεν λύνουν υποθέσεις έχουν τα δικά τους προσωπικά δράματα να σκεφτούν. Ενώ μέσα από τις υποθέσεις αλλά και τις προσωπικές ιστορίες κάθε ήρωα η σειρά δεν φοβάται να θίξει κοινωνικά και σεξουαλικά θέματα που πολλά ακόμα στις μέρες μας θεωρούνται απαγορευμένα και ταμπού. 
 

To Cast: 
Η παράσταση είναι γεμάτη από ένα ισχυρό cast. Δεν υπάρχει καλός ή κακός. Όλοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους χωρίς να γίνονται στερεότυποι και "bitch". Υπάρχει αυτοπεποίθηση και όχι φόβος. Επίσης ως Αμερικάνικη σειρά που σέβεται τον εαυτό της, το cast είναι πανέμορφο! 

Οι υποθέσεις: 
Το ωραίο σε αυτήν την υπόθεση είναι πως ως θεατής δεν προσπαθείς μόνο να λύσεις το μυστήριο αλλά να βρει και τις επόμενες κινήσεις της Annalise για να βοηθήσει τους πελάτες της.  

Η Viola Davis ως Annalise: 
Το κυριότερο στοιχείο όμως που κρατάει την σειρά είναι η καταπληκτική Viola Davis με τις ερμηνείες της. Είναι ο τροχός που γυρνάει τους πάντες. Δεν ξέρεις πότε την συμπαθείς και πότε την αντιπαθείς, πότε την θαυμάζεις και πότε την σιχαίνεσαι το σίγουρο είναι πως κλέβει όλοι την παράσταση. 










You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts