Teen wolf

Νοεμβρίου 27, 2015


Υπόθεση: O μαθητής Scott McCall με τον κολλητό του φίλο Stiles Stilinski θα ανακαλύψουν ένα βράδυ στο δάσος το πτώμα ενός άγνωστου, που είναι κομματιασμένο. Τότε είναι που θα επιτεθεί ένας λύκος στον Scott, θα τον δαγκώσει και η ζωή του θα αλλάξει. Θα δει αλλαγές στο σώμα του και θα αποκτήσει δυνάμεις που θα τον μεταμορφώσουν σε λυκάνθρωπο. Θα ερωτευτεί μια συμμαθήτρια του, θα βρει έναν προστάτη- μεγαλύτερο λυκάνθρωπο και μαζί με τον κολλητό του φίλο Stiles θα προσπαθήσουν να μάθουν γιατί ένας μεγαλύτερος λυκάνθρωπος ο Άλφα, που τον δάγκωσε και τον μεταμόρφωσε στο δάσος, τώρα τον κυνηγά.

Γιατί πρέπει να τo δείτε: 

Eye Candy: Δεν νομίζω πως υπάρχει έστω και κάποιος μέτριος ηθοποιός στο cast αυτής της σειράς. Μπορείς να χαζεύεις με τις ώρες.... 


Derek Hale: Και ειδικά το μουτράκι και το σώμα του Derek (Tyler Hoechlin)


Η Μυθολογία του: Ένα πράγμα που θα απολαύσεις πραγματικά βλέποντας το Teen Wolf είναι η μυθολογία του. Ο Jeff Davis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα κόσμο διαφορετικό και μοναδικό. Δεν μενει στην τυπική ιστορία των Λυκανθρώπων αλλά περιπλέκει την Ελληνική, την Σέλτικη, την Ιαπωνική και Αμερικάνικη λαογραφία και μυθολογία και φτιάχνει κάτι το ξεχωριστό. 


Γυναικείοι χαρακτήρες: To Τeen wolf είναι από τις σειρές που έχει κάνει τρομερή δουλειά με τους γυναικείους χαρακτήρες του. Δεν βρίσκονται εκεί για να είναι απλά το ερωτικό ενδιαφέρον αλλά έχουν ανάπτυξη. Είναι δυναμικές και ο συνδετικός κρίκος για τα πάντα. Ειδικά στις τελευταίες δύο σεζόν οι σεναριογράφοι έχουν ρίξει το επίκεντρο πάνω τους. 


Για τον Stiles Stilinski: Ο Dylan O'Brien ειναι ένας από τους καλύτερους ανερχόμενος ηθοποιός αυτήν την στιγμή στο Hollywood. Και χάρις στον χαρακτήρα του Stiles μας έχει δώσει μερικές από τις πιο δυνατές και χιουμοριστικές ερμηνείες στην σειρά. 


Bromance και φιλίες: Ίσως το μεγαλύτερο ατού της σειράς είναι οι φοβερή χημεία που έχουν αναπτύξει οι ηθοποιοί μεταξύ τους. Λατρεύεις να βλέπεις τις αλληλεπιδράσεις τους, και οι σεναριογράφοι ξέρουν να το εκμεταλλεύονται αυτό. Οι φιλίες είναι δυνατές και βαθιά ανθρώπινες. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πια αγαπάς περισσότερο. 

 

Λυκάνθρωποι: Μας έκανε να τους δούμε άλλο μάτι, να τους αγαπήσουμε. Ενώ χάρις στο Teen Wolf οι λυκάνθρωποι έγιναν πιο δημοφιλής! 


 

Χιούμορ: Φοβερές ατάκες και ερμηνείες που θα ζήλευαν πολλές κωμωδίες.

 

Οικογένεια: Η σχέση της Melissa με τον Scott είναι μια από τις ομορφότερες μητέρα-γιου που έχουμε δει στην οθόνη. Τον συμβουλεύει και είναι πάντα δίπλα του. Ενώ και ο Stiles με τον σερίφη Stilinski έχουν μια ιδιαίτερη σχέση πατέρα γιου που μόνο την καρδιά σας μπορεί να κλέψει. Αλλά και η Allison με τον πατέρα της Chris έχουν κάτι μοναδικό. Ενώ οι ενήλικη είναι πάντα παρόν και αυτό την κάνει διαφορετική από άλλες "εφηβικές" σειρές. 



Romance και Ships: Είναι από τις σειρές που θες όλοι να καταλήξουν με όλους. Έχει πανέμορφες ερωτικές ιστορίες, με αργή καύση, χωρίς να τρώνε χρόνο από την πλοκή της σειράς δίνουν μια ελαφριά και γλυκιά νότα. 

 

Αγωνία, δράση και δράμα: Σκηνές που δεν τις περιμένεις, καλοί που γίνονται κακοί και το αντίστροφο το Teen Wolf είναι γεμάτο ανατροπές. Ενώ μας έχει δώσει πολλές συναισθηματικές σκηνές γεμάτες κλάματα και συγκινήσεις. 

 

Τhe end



















You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Υπέροχο αφιέρωμα! Αγαπημένη μου σειρά!!!!!! Ανυπομονώ για την συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts