Νεοι Πιλοτοι + Καινουρια επεισοδια αγαπημενων σειρων

Δεκεμβρίου 01, 2013

Αρκετά αργοπορημένη φέτος, λόγου φόρτου εργασίας τελικά πρόλαβα να δω κάποιες σειρές!
Νέοι πιλότοι και καινούρια επεισόδια αγαπημένων σειρών!
Την φετινή σεζόν της Τηλεόραση θα την αποκαλούσα σταθερή. Λίγα καινούρια προγράμματα βλέπω να μένουν ενώ αυτά που χρόνια τώρα κάνουν επιτυχία την συνεχίζουν!

ΠΕΡΙΕΧΕΙ SPOILER!                                                  
                                                      

                            1. THE VAMPIRE DIARIES                       

ΣΧΟΛΙΑ: Ο νέος κύκλος του Vampire Diarie ξεκίνησε, Το καλοκαίρι έχει περάσει και έτσι βλέπουμε την Elena να αφήνει για λίγο την παθιασμένη σχέση της με τον Damon και το μικρό της αδερφό και να πηγαίνει με την Caroline στο κοντινό College Whitmore. Εκεί θα γνωρίσουν και την νέα τους συγκάτοικο Megan. Ο Matt και η Rebekah επιστρέφουν στο Mystic Falls έχοντας περάσει ένα καυτό καλοκαίρι στην Ευρώπη.Η Katherine εμφανίσετε στον Damon θέλοντας να την βοηθήσει τώρα που είναι θνητή. Ενώ ο Stefan βρίσκετε ακόμη στο πάτο της Θάλασσας παίρνοντας δύναμη από την σκέψη της Elena. Kαι τέλος ο Σάιλας κάνει την εμφάνιση του έχοντας πολύ άγριες διαθέσεις! Πρώτα από όλα θα πω πως μου έλειψε πάρα πολύ ο Damon!!! Αχ παιδί μου εσύ! To πρώτο επεισόδιο ήταν καλούτσικο. Έχει ανοίξει διάφορα ενδιαφέρον θέματα. Ο Σάιλας δεν χαμπαριάζει πραγματικά τίποτα και θα φτάσει μέχρι τα άκρα. Το πιο ενδιαφέρον κρύβεται στον Mat και τι στο καλό ήταν αυτό που συνέβη. Η Elena πιο χαρούμενη και ανάλαφρη από ποτέ! Η Caroline ξεκινάει την φοιτητική της ζωή χωρίς αγόρι (Μα καλά τόσο καιρό που είχε τον Klaus δίπλα της γιατί δεν ξαποστέλναν τον Tyler να χαρούμε λιγάκι τώρα βρήκαν και αυτοί; Pff!) Ο κακομοίρης Stefan κλαίει την μοίρα του εκεί που βρίσκεται. Και τέλος οι σκηνές Damon-Elena ήταν πολύ πολύ καυτές! Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Ελπίζω να είναι καλή αυτήν η σεζόν, καλύτερη από την περσινή και να μην απογοητευτούμε πάλι.

2. ARROW
ΣΧΟΛΙΑ: Μετά το σοκαριστικό φινάλε η σειρά ξεκινάει λίγο καιρό με τα τελευταία γεγονότα. Ο Όλιβερ βρίσκεται στο νησί απομονωμένος από τα πάντα. Ο Ντιγκλ και η Φελίσιτι προσπαθούν να τον πείσουν να επιστρέψει πίσω στην Στέρλινγκ. Να σώσει την εταιρία της οικογένειάς του και να είναι δίπλα στην μητέρα του στην δίκη που έρχεται. Έτσι ο Όλιβερ μετά από σκέψη αποφασίζει τελικά να γυρίσει πίσω, αλλά δεν θέλει να έχει καμιά σχέση πια με τον Εκδικητή. Όταν όμως δημιουργείται μια ομάδα που θέλει να πάρει εκδίκηση για τον χαμό των ανθρώπων τους μετά τα τελευταία γεγονότα και αντιγράφουν όλες τις κινήσεις του εκδικητή ενώ ταυτόχρονα απαγάγουν και την αδερφή του Thea, ο Όλιβερ θα αναγκαστεί να πάρει στα χέρια του όλοι την κατάσταση. Θα πρέπει να ξαναβάλει την κουκούλα και να γίνει αυτός που ήταν. Όχι όμως ακριβώς! Μπορεί να κάνει μια νέα αρχή! Πολύ καλή πρεμιέρα, ενώ πήραμε μια πρώτη γεύση για το πως θα κυλήσει η σεζόν! Όλες οι σκηνές της Φελίσιτι απολαυστικότατες! Οι κοπέλες τις σειρές όλες πιο όμορφες από ποτέ! Οι σκηνές από το νησί όπως πάντα πώρωση! Πολύ ωραία και η μίνι εμφάνιση από Black Canary. Τέλος βλέπω σε λίγα επεισόδια των μικρό Roy να γίνεται o Robin του Arrow! 

3. Hart Of Dixie 
ΣΧΟΛΙΑ: Έχουν περάσει 6 μήνες μετά τα γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου. Η Zoe Hart ζει μια ευτυχισμένη ζωή στην Νέα Υόρκη μαζί με τον νέο της σύντροφο. Όλους αυτούς τους μήνες έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα από το Bluebell εκτός από μερικά e-mail. Έτσι αποφασίζει να γυρίσει πίσω για κάποιες μέρες και να φτιάξεις τις εκκρεμότητες που έχει αφήσει. Όταν φτάσει όμως στο Bluebell τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου όπως τα άφησε. Όλοκληρη η πόλη θα την μισή θανάσιμα. Ο Lavon συνεχίζει να ζει την ευτυχισμένη του ζωή με την Annabeth ενώ φιλοξενεί στο σπίτι του και την αγαπημένη του ξαδέρφη. Ο George δεν μπορεί να αντέξει τον χωρισμό του με την Tansy και απομακρύνεται από το Bluebell,  έχει παρατήσει την δικηγορία όπως και τον ίδιο του τον εαυτό. Η Lemon με τον Wade συνεχίζουν να δουλεύουν μαζί το μπαρ, ενώ έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι! Ο Wade νιώθει πληγωμένος με την εξαφάνιση της zoe όλον αυτόν τον καιρό και η Lemon είναι δίπλα του σε όλο αυτό. Επίσης η Lemon προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και συνεχίζει την δυναμική ανεξάρτητη ζωή της, όπως μαθαίνουμε έχει ένα παράνομο εραστή ενώ καταφέρνει στο τέλος να πείσει τον George να έρθει πίσω στην Πόλη και να τους βοηθήσει όλους με τα προβλήματα που έχουν. Aχ! Μου είχε λήψη πολύ αυτήν η σειρά! Πολύ καλό και διασκεδαστικό επεισόδιο. Οι καινούργιοι χαρακτήρες μου φάνηκαν παντελώς αδιάφοροι αλλά χαλάλι τους! Σε αυτό το επεισόδιο απόλαυσα Lemom! Πολύ όμορφες οι σκηνές της και με τον George και με τον Wade. Δε το περίμενα ποτέ πως θα το πω αυτό αλλά ψήνομαι πολύ να δω ειδύλλιο Wade-Lemon! Καλή μας συνέχεια! 

4. REVENGE
ΣΧΟΛΙΑ: Βρισκόμαστε 6 μήνες μετά τα συγκλονιστικά γεγονότα του φινάλε. Η Βικτόρια ζει χαρούμενη με τον γιο της Πάτρικ. Ο Nolan είναι ελεύθερος και ορκίζεται να μείνει μακρυά από όλα αυτά. Η Emily συνεχίζει το σχέδιο της για εκδίκηση. Ενώ η Σαρλότ επιστρέφει από την Γαλλία,με τα από τον πόνο που έζησε είναι πιο σκληρή και ανανεωμένη από ποτέ,προσπαθεί να πάρει την ζωή της στα χέρια της. Ο Τζακ είναι ένας ακόμη χαρακτήρας που γυρνάει πίσω και κάνει μια σοβαρή συζήτηση με την Emily για τα τελευταία γεγονότα ο ίδιος της λέει πως δεν νιώθει τίποτα για αυτήν πια, δεν την συγχωρεί για τα ψέματα που είπε και της δίνει προθεσμία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να κάνει ότι θέλει μετά θα αποκαλύψει σε όλους την πραγματικiά της ταυτότητα. Ο Conrad βρίσκετε δηλητηριασμένος και κατευθύνετε στο νοσοκομείο εκεί οι γιατροί θα διαγνώσουν ότι πάσχει από την νόσο Huntington κάτι που έχει κάνει όμως επίτηδες η Emily. Καλή ήρεμη πρεμιέρα! Επιτέλους γνωρίσαμε τον Patrick που κάτι δεν μ'αρέσει καθόλου σε αυτόν, πολύ καλός για τα δεδομένα της σειράς είναι. Μ'αρέσει η νέα βελτιωμένη Σαρλότ, μια μικρή Bitchtoria μόλις γεννήθηκε! Και η νέα  φίλη του Daniel εκτός από το περιοδικό έχει βάλει και τον ίδιο στο μάτι. Η αρχή και το τέλος πιστεύω θα είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν αυτήν την σεζόν και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. (Θέλω να πιστεύω πως δεν θα μας τα αλλάξουν μετά) 

5. NCIS: LOS ANGELES
ΣΧΟΛΙΑ: Αγαπημένη σειρά που μου είχε λείψει πραγματικά πολύ! 
Μετά το συγκλονιστικό φινάλε επιτέλους θα δούμε την συνέχεια. Ντηκς και Σαμ κρατούνται όμηροι και βασανίζονται απάνθρωπα. Η NCIS μαθαίνει τα πάντα για της ενέργειες του Sidorov με τον Janvier. Αλλά αυτοί καταφέρνουν να ξεφύγουν για μια ακόμη φορά. Ο Ντηκς μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Ο Σαμ μαζί με την Κένζι αναλαμβάνουν να βρουν τον Sidorov. Με την βοήθεια του Έρικ που τους δίνει χρήσιμες πληροφορίες μέσο του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ενώ ο Κάλεν θα βρει τον Janvier μέσα σε ένα Motel μαζί με περίεργα αποδεικτικά στοιχεία  και μυστικά. Πολύ δυνατή αρχή! Προβλέπετε δύσκολη season για τους χαρακτήρες μας! 


NEOI ΠΙΛΟΤΟΙ! 

1. Reneswood
Η σειρά είναι spin-off του Pretty Little Liars. Όσοι  είναι Fan του PLL θα πρέπει οπωσδήποτε να δούνε αυτήν την σειρά! Πάντως και όσοι δεν έχουν δει το Pretty Little Liars δεν τους εμποδίζει αυτό από το να δουν αυτήν την νέα σειρά. Αφού έχει ένα εντελώς δικό της story .O Caleb Rivers που τον γνωρίζουμε μέσα από το PLL θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να πάει στο Reneswood και να βρει την κοπέλα του Hanna. Εκεί μέσα στο λεωφορείο θα γνωρίσει την Miranda ένα κορίτσι που άφησε πίσω της μια ακόμη ανάδοχη οικογένεια και πάει να βρει τον μόνο ζωντανό της συγγενεί τον θείο της στο Reneswood. Όταν φτάνουν εκεί όμως καταλαβαίνουν πως δεν είναι μια συνηθισμένη πόλη. Παντού γύρο υπάρχει ο Θάνατος και περίεργα υπερφυσικά στοιχεία εμφανίζονται. H Miranda και ο Caled παραπλανόντας στο χωριό θα ανακαλύψουν δύο τάφους ένα της Miranda και ένα του Caleb με τις ίδιες τους τις φωτογραφίες μέσα. Όταν τελικά θα μπορέσουν να βρουν το μυστήριο και τρομακτικό θείο της Miranda και θα του ζητήσουν εξηγήσεις αυτός δεν θα τους πει τίποτα και μέσα σε λίγα λεπτά η ταφόπλακες τους θα έχουν εξαφανιστεί. Ο Caleb με την Miranda θα ανακαλύψουν πως υπάρχει κάποια κατάρα σε αυτό το μέρος και αυτοί είναι μέρος αυτηνής. Οι υπόλοιπη ήρωες που βλέπουμε είναι η Remy κόρη του τοπικού εκδότη της εφημερίδας που αγαπά την πόλη της, παρά το τραυματικό παρελθόν της. Ο Luke και η Olivia δύο αδέρφια που χάσανε πρόσφατα τον πατέρα τους και οι αστυνομία όπως και όλο το χωριό πιστεύει πως τον έχει δολοφονήσει η ίδια η μητέρα τους. Ενώ ο Luke με την Remy έχουν σχέση αλλά δεν μπορούν να είναι μαζί λόγο όλων αυτών των γεγονότων. Μου άρεσε πάρα πολύ το πρώτο επεισόδιο. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της σειράς είναι όλο αυτό το υπερφυσικό στοιχείο. Πολλές φορές μέσα στο επεισόδιο βλέπουμε φαντάσματα ή αντικείμενα που κινούνται χωρίς βοήθεια. Αυτό μας οδηγεί να υποθέσουμε ότι η κατάρα είναι πραγματική και όχι απλά μια σύμπτωση. Η τελευταίες αποκαλύψεις και τα γεγονότα δεν τα περίμενα είναι η αλήθεια καθόλου. Ανυπομονώ για την συνέχεια! 

2. Agents of S.H.I.E.L.D.
Η σειρά που περίμεναν οι περισσότεροι αυτήν την σεζόν. Από την Marvel Studios βρισκόμαστε στα γεγονότα μετά από την ταινία THE AVENGERS. Η παράσταση ξεκινά αμέσως μετά την επίθεση στην Νέας Υόρκης όπως είδαμε στους  Εκδικητές ένα παιδί κοιτάει μια βιτρίνα καταστήματος τις φιγούρες των Avengers τότε καταρρέει ένα κτήριο και ο πατέρας καταφέρνει να σώσει έγκαιρα μια γυναίκα με υπερφυσική δύναμη.  Σε ένα κόσμο όπου κάποιοι μεταλλαγμένοι τύποι κάνουν την εμφάνιση τους κάθε μέρα η S.H.I.E.L.D. προσπαθεί να τους απομονώσει. Εμπόδιο για λίγο στο δρόμο τους θα μπει η Skye μια χάκερ που θα βοηθήσει τον Mike και το παιδί του να μην τους πιάσουν. Στην προσπάθεια της αυτήν θα πιαστεί η ίδια. Όμως ο χαρακτήρας η εξυπνάδα της και οι δεξιότητές της θα κάνουν την υπηρεσία να την θέλει με το μέρος τους. Μέσα από το πρώτο επεισόδιο βλέπουμε πολλούς κεντρικούς χαρακτήρες ο καθένας διαφορετικός και ενδιαφέρον. Συμπαθητικός πιλότος! Οι αλήθεια είναι πως περίμενα πολλά περισσότερα αλλά δεν ήταν κακό. Οι ερμηνείες δε μ'άρεσαν ιδιαίτερα. Γενικά το cast, με λίγες εξαιρέσεις, δε με ενθουσιάζει και αυτό δεν είναι πολύ καλό. Και τέλος δεν βλέπουμε τίποτα το υπερφισικό και superhero και ούτε βλέπω να βλέπουμε στην συνέχεια. Θα δω και τα παρακάτω επεισόδια να δω που θα πάει. 

3. Witches of East End
ΣΧΟΛΙΑ: Η νέα σειρά φαντασίας του Lifetime. Στην σειρά βλέπουμε την Joanna Beauchamp και τις δύο κόρες της την Freya Beauchamp και Ingrid Beauchamp μια γενιά μαγισσών. Η δύο κοπέλες δεν γνωρίζουν την πραγματική τους ταυτότητα αφού η μητέρα τους, τους την έχει απόκρυψη προσπαθώντας να της σώσει από την κατάρα που έχουν πάνω τους. Η Freya και η Ingrid πάντα μεγαλώνουν ευτυχισμένες μαζί με της δυνάμεις τους  που είναι πολύ δυνατές αλλά κάθε φορά έχουν ένα φοβερό θάνατο. Η Joanna πρέπει να ζει αυτόν τον πόνο συνέχεια και μετά από λίγο καιρό να ξανά  μένει έγκυος στις δύο κόρες της και να βιώνει όλο αυτό από την αρχή, αυτήν είναι η τιμωρία της και η κατάρα μια κατάρα που διατρέχει όλες τις γυναίκες της οικογένειας τους. Στην ιστορία βλέπουμε και την Wendy αδερφή της Joanna και θεία τον κοριτσιών. Η Wendy με την Joanna έχουν πολλά χρόνια να ειδωθούν σχεδόν 100 αλλά έρχεται να βρει την αδερφή της γιατί μαθαίνει πως κάποιος θέλει το κακό της. Η Wendy έχει φυσικά και αυτήν την δικιά της κατάρα όπου είναι να μεταμορφώνεται σε γάτα με 7 ζωές και να μην μπορεί ποτέ να κάνει παιδιά. Η Freya είναι η όμορφη παθιασμένη και τολμηρή μικρή κόρη της οικογένειας είναι αραβωνιασμένη και έτοιμη να παντρευτεί τον πλούσιο και σέξι Dash, αλλά συνέχεια βλέπει παθιασμένα όνειρα με έναν άλλο άντρα. Έναν άνδρα που υπάρχει και στην πραγματικότητα και είναι ο μισητός αδερφός του Dash. Η Ingrid είναι η γλυκιά αστεία και καθώς πρέπει βιβλιοθηκάριος  που ζει μια απλή αλλά ευτυχισμένη ζωή και έχει ένα φλερτ με τον Adam τον αστυνομικό της Πόλης. Μου άρεσε αρκετά η σειρά. Ανάλαφρη! Μου θύμισε τις Μάγισσες αρκετά νοσταλγικές στιγμές! Η χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι ωραία. Έχει πολλά κλισέ και δράματα η σειρά αλλά αν την δεις σαν κάτι ευχάριστο για να περνάει η ώρα σου είναι πολύ καλή! 

4. Τhe Τomorrow People
ΣΧΟΛΙΑ: Η νέα sci-fi  σειρά του CW από τους Greg Berlanti, Phil Klemmer 
και Julie Plec που βασίζεται στην ομότιτλη βρετανική σειρά της δεκαετίας του 70.
Η ιστορία διαδραματίζεται γύρο από τον έφηβο Stephen Jameson ο οποίος υποφέρει από πονοκεφάλους,  διαταραχές ύπνου και ακούει συνέχεια μια γυναικεία φωνή στο μυαλό του. Τον τελευταίο χρόνο περνάει όλο και περισσότερες ώρες στον ψυχολόγο του πιστεύοντας όλοι πως είναι ένα φρικιό και ο ίδιος τρελός! Δεν αργεί όμως να ανακαλύψει ότι τα προαναφερθέντα  δεν αποτελούν συμπτώματα κάποιας ψυχοσωματικής ασθένειας αλλά ενδείξεις ότι αποτελεί μέλος ενός εξελιγμένου είδους ανθρώπων οι οποίοι αυτοαποκαλούνται The Tomorrow People. Κύριοι καθοδηγητές του ο John Young και η Cara Coburn και φυσικά όλοι οι ομάδα των TTP.  O Vilian της ιστορίας ο Dr.Jedikiah Price. Πολύ καλός ο Πιλότος! Η σειρά μου έδωσε όλα αυτά  που περίμενα. Είδα πράγματα και την ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από το Agents of S.H.I.E.L.D.  Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μπαίνουμε για τα καλά στην ιστορία. Με μπόλικη δράση, υπερφυσικές δυνάμεις και σκηνές μάχης. Φυσικά δεν λείπουν και τα κλασικά στοιχεία του CW που όλο το cast μέχρι τον τελευταίο κομπάρσο είναι μοντέλα πρακτορείον. Περιμένω μια καλή συνέχεια!

5. Reign
ΣΧΟΛΙΑ: Η νέα υποσχόμενη σειρά εποχής του CW μας μεταφέρει στην Γαλλία και την Βασίλισσα Μαίρη της Σκωτίας στην νεαρή της ηλικία. Κυνηγημένη μια ζωή από τους Άγγλους όπως και η ίδια της η χώρα μεγαλώνει κρυφά σε ένα μοναστήρι με καλόγριες. Αρραβωνιασμένη από 4 χρονών κοριτσάκι με τον Πρίγκιπα της Γαλλίας Francis για συμμαχικούς λόγους. Όταν η Mary γίνει 16 θα σταλεί στο παλάτι της Γαλλίας (Όπου έχει περάσει πολλά από τα παιδικά της χρόνια εκεί) για να γίνουν και οι τελικές συμφωνίες πριν το γάμο της. Εκεί θα βρεθεί μαζί με τις τέσσερις αγαπημένες της φίλες την Lola,Kenna,Greer και Aylee. Τα πράγματα δεν θα έρθουν όμως ακριβώς όπως τα φανταζόταν η Mary. Ο Francis δεν είναι τόσο διατεθειμένος να την παντρευτεί, ο Sebastian ετεροθαλής αδερφός του είναι πολύ πιο γλυκός και sexy από της φήμες του, ενώ οι ίντριγκες και τα συμφέροντα βγαίνουν στο φως.  Εντομεταξή ο Nostradamus υπηρέτης της Βασίλισσας Αικατερίνης φαρμακοποιός και αστρολόγος με μαντικές ικανότητες θα δει ένα όραμα που θα την ταράξει πραγματικά. Ο γάμος αυτός με την Mary θα φέρει τον θάνατο του γιου της Francis όπως και μεγάλες εσωτερικές συγκρούσεις. Μου άρεσε πολύ η πρεμιέρα της σειράς. Δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες αλλά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Η εποχή δύνεται πολύ ωραία και όλες οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές.

6. Dracula
ΣΧΟΛΙΑ: Η σειρά είναι βασισμένη στην πασίγνωστη ιστορία του Bram Stoker και στην μικρή οθόνη μας την παρουσιάζει ο δημιουργός Daniel Knauf. Ο Δράκουλας πηγαίνει στο Λονδίνο της Βικτοριανής εποχής προσποιούμενος τον Αμερικάνο επιχειρηματίας.Αλλά η αληθινή αιτία είναι για να πάρει εκδίκηση από αυτούς που τον πρόδωσαν αιώνες πριν. Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο του μέχρι που ερωτεύεται μια γυναίκα που του θυμίζει την σύζυγό του. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην δω την σειρά και αυτό μόνο και μόνο για τον αγαπημένο Jonathan Rhys Meyers. Πάντα πίστευα πως αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να παίξει τον Βρικόλακα και επιβεβαιώθηκα! Καταπληκτικός! Όπως και όλο το cast της σειράς. Η Πλοκή φαίνεται ανατρεπτική από την αρχή. Ο Πιλότος ήταν γεμάτος με δράση, μυστήριο, ίντριγκα και υποσχέσεις για τη συνέχεια. 


7. Sleepy Hollow
ΣΧΟΛΙΑ: Το Sleepy Hollow είναι το πρώτο δράμα που έκανε πρεμιέρα στην Αμερικάνικη 
τηλεόραση φέτος . Αυτό που έβλεπα στο Trailer δεν με είχε ενθουσιάσει ιδιαίτερα αλλά λόγου της ιστορίας γύρω από  τον ακέφαλο Καβαλάρη είπα να του δώσω μια ευκαιρία και να το δω. Το Sleepy Hollow κάνει μια πολύ ωραία προσπάθεια και παίρνει μια γνωστή ιστορία σε όλους συνδυάζοντας την στο σήμερα του 21ου αιώνα ταυτόχρονα δοσμένο με μυστήρια ατμόσφαιρα αλλά και πολύ ευχάριστο χιούμορ. Ο Ichabod Crane αφού ανασταίνεται μετά από δυόμισι αιώνες βρίσκει τον εαυτό του στη σύγχρονη Sleepy Hollow, όπου γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι το κακό έχει ξυπνήσει μαζί του. Όταν ο August Corbin βρίσκεται δολοφονημένος από τον ίδιο τον Ακέφαλο καβαλάρη, ο Ichabod θα συνεργαστεί με την Abbie Mills μια νεαρή αστυνομικός όπου στην παιδική της ηλικία έχει της δικές της υπερφισηκές εμπειρίες. Μαζί θα συνεργαστούν για να βρουν το κακό που ξύπνησε και περιφέρετε στην Πόλη και τι ακριβώς κρύβεται πίσω από όλα αυτά.  

8. Almost Human
ΣΧΟΛΙΑ: Βρισκόμαστε στο έτος 2048. Η εγκληματικότητα έχει περάσει κάθε προσδοκία. 
Η αστυνομία αδυνατεί να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα και  έτσι για να αποφευχθούν οι ανθρώπινες απώλειες χρησιμοποιεί ανδροειδή ρομπότ MX, που βασίζονται στην λογική και στους κανόνες. Ο ντετέκτιβ John Kennex προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει τον χαμό του συναδέλφου του, για τον οποίο έφταιγε ένα ΜΧ, από επίθεση του Συνδικάτου που τον άφησε και με ένα ρομποτικό πόδι. Έτσι είναι λογικό να συχαίνεται ότι είναι συνθετικό. Η διευθύντρια του αστυνομικού τμήματος θα τον πείσει να επιστέψει πίσω και αυτήν την φορά να δουλέψει με τον Dorian ανδροειδές ρομπότ που αισθάνεται όπως ο άνθρωπος. Μαζί θα λύσουν διάφορες υποθέσεις αλλά θα ανακαλύψουν και το μυστήριο της τραγικής επίθεσης που έγινε δύο χρόνια πριν. Το μόνο πράγμα που πραγματικά δεν μ'άρεσε στην σειρά είναι ο πρωταγωνιστής. Νομίζω πως στ'αλήθεια δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτόν το ρόλο ο Karl Urban. Αντίθετα με τον Michael Ealy που για μένα προσωπικά έκλεψε την παράσταση. Έδωσε έναν άλλο αέρα. Ενώ μπορώ να πω υπάρχει χημεία στο δίδυμο. Πιστεύω πάντως πως είναι μια σειρά που ήρθε και θα μείνει. 














You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts