10 Λογοι για να δεις την τηλεοπτικη σειρα Arrow

Δεκεμβρίου 14, 2013


Το Arrow είναι μια από της καλύτερες τηλεοπτική σειρά αυτήν την στιγμή. Μόνο στην 2 σεζόν του δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να βελτιώνεται συνεχώς επεισόδιο με επεισόδιο. 

Εδώ θα δούμε 10 λόγοι που αξίζει αυτήν η σειρά την αναγνώριση της!

10. Γιατί έχει αγωνία, δράση, χιούμορ, δράμα αλλά και ρομάντζο όλα σε ένα μικρό πακέτο.
Μπορούμε να πούμε πως η σειρά Arrow τα συνδυάζει όλα αυτά με το σωστό μέτρο. Με πνευματώδες γραφεί. Χαρακτήρες όπως η Felicity-που θα φέρνουν πάντα το γέλιο και το ρομαντικό στοιχείο. Με φοβερά εντυπωσιακές σκηνές από μάχες. Με θανάτους που έχουν πάντα νόημα και έναν πρωταγωνιστή που μπορεί να διατρέχει σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές χωρίς να γίνεται όμως γραφικός.

2. Είναι πάντα διασκεδαστικό
Οι άνθρωποι πάντα μιλούν για τις μεγάλες σειρές στα καλωδιακά κανάλια που κάνεις δεν αμφισβητεί την κλάση τους αλλά πολλές από αυτές πάνε με τόσο αργούς ρυθμό που πεθαίνεις. Ευτυχώς για το Arrow δεν συμβαίνει το ίδιο. Ο Ρυθμός κινείται αστραπιαία ενώ ταυτόχρονα εξακολουθεί να λέει μια ισχυρή ιστορία.

3. Φοβεροί χαρακτήρες 
Έχει φοβερά καλογραμένους και απολαυστικούς χαρακτήρες. Που ο καθένας δίνει άλλη νότα στην ιστορία. Από τους κάτοικους στο νησί (Shado & Slade) την οικογένεια Queen και τον κακό Malcolm Merlyn μέχρι της πανέξυπνη Felicity Smoak.

4. Για τον Πρωταγωνιστή 
Μπορεί να μην είναι κανένας φοβερός ηθοποιός σε θέμα ερμηνείας. Αλλά ξέρει πως να γυρνάει σκηνές δράσεις, και φυσικά είναι μια μεγάλη απόλαυση για εμάς το γυναικείο πληθυσμό!

5. Olicity 
Υπάρχουν πολλές μεγάλες σχέσεις στην τηλεόραση, αλλά το Olicity είναι η ουσία αυτού που λέμε shipping legend. Σκεφτείτε μόνο ότι η μεγάλη ερωτική ιστορία του Oliver ήταν να είναι με την Laurel και φυσικά η διάφορες περιπτήξεις του με επικίνδυνα κορίτσια. Η Felicity ήταν να βρίσκετε μόνο σε λίγα επεισόδια και να μην έχει καμιά αλληλεπίδραση με τον πρωταγωνιστή και τώρα όλος ο κόσμος παρακαλά και λατρεύει να τους δει μαζί.

 7. Ξεπερνά το τυπικό CW
Μια σειρά που αν δεν ήξερες πως παίζεται στο  νεανικό κανάλι The CW δεν θα το καταλάβαινες ποτέ. Αν και κατεξοχήν βλέπετε από πιο νεαρές ηλικίες λόγο και του καναλιού του το Arrow είναι μια σειρά που θα απολαμβάναν εξίσου και οι μεγαλύτερες ηλικίες (Ίσως ακόμη περισσότερο κ από τους νέους) και φυσικά και από το αντρικό κοινό, που αγαπάει τέτοια θέματα. 

7. Το Arrow είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό Comic-Live Action.
Ακόμα και να μην ξέρετε τίποτα για την DC comics ή την ιστορία του Arrow μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την σειρά. Οι Καταστάσεις, οι ήρωες και η ιστορία δεν είναι απλά το τυπικό καλό εναντίον κακού. Ο Κάθε χαρακτήρας έχει την δικιά του ιστορία και προσωπικότητα που σε συνεπαίρνει για την συνέχεια. 

8. Η σειρά ξεκίνησε μια νέα Μόδα.
Μέχρι να έρθει το Arrow στο προσκήνιο το 2012. Τα comic με σούπερ ήρωες τα βλέπαμε μόνο στο κινηματογράφο. Κανείς δεν περίμενε πως θα δούμε όλο αυτό το μεγαλείο στην μικρή οθόνη. Μετά την επιτυχία όλα άλλαξαν και τώρα βλέπουμε πως όλο και περισσότερες σειρές έρχονται με το ίδιο θέμα.  Όπως το Agents of SHIELD του ABC, Το Flash επίσης στο CW. To Netflix προετοιμάζει μια νέα παρόμοια σειρά όπως και πολλά άλλα κανάλια. 

9. Barry Allen - και όλα αυτά που αντιπροσωπεύει
Στο 8ο επεισόδιο της Season 2, στην σειρά είδαμε τον Barry Allen. Έναν νεαρό που στην συνέχεια θα γίνει ο Flash. Ακόμα και να μην πάρει μια δικιά του σειρά το επόμενο έτος στο CW (Αν και δεν νομίζω) Ο Barry Allen είναι ένας ακόμη ισχυρός χαρακτήρας στον κόσμο του Arrow. 

10. To Arrow μπορεί να είναι η μεγαλύτερη superhero τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών.
Έχει τις βάσεις και μπορεί να το καταφέρει. Έχει το ισχυρό προβάδισμα! Σειρές όπως το Smallville και το Agents of SHIELD έχουν την δικιά τους γοητεία αλλά το Arrow θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το καλύτερο. Ίδωμεν! 













You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts