VAMPIRE ACADEMY: ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ

Δεκεμβρίου 14, 2013

                                                   
Μετά το συγκλονιστικό τέλος του τρίτου βιβλίου της σειράς η ιστορία μας, μεταφέρετε από τις Η.Π.Α στην Ρωσία και μετέπειτα στην παγωμένη Σιβηρία στην πατρίδα του Ντιμίτρι, εκεί η Ρόουζ με ανοιχτές τις ψυχικές πληγές της θα προσπαθήσει να βρει τα ίχνοι του αλλά και θα γνωρίσει έναν εντελώς καινούριο κόσμο και ανθρώπους, θα μάθει να προστατεύει τον εαυτό της και θα γίνει πιο δυνατή και ανεξάρτητη από ποτέ.

Η Ρόουζ πρέπει να πολεμήσει με τον προσωπικό της δαίμονα, πρέπει να παλέψει με τον ίδιο της τον εαυτό, τα θέλω και τα πρέπει της. Ξέρει πως πρέπει να εκπληρώσει την υπόσχεση που η ίδια του έδωσε, O Ντιμίτρι έχει μετατραπεί σε ένα Στριγκόι και τώρα είναι αυτήν που πρέπει να του καρφώσει το κοντάρι στην ήδη παγωμένη του καρδιά. Και πιστεύει πως μπορεί να το κάνει, το πιστεύει με όλο της το είναι μέχρι την νύχτα που αντικρίζει τα σκοτεινά του μάτια και όλες αυτές οι σκέψεις της χάνονται. Πως μπορεί ξέροντας πως ''ζει'' ακόμα και έτσι με αυτόν τον τρόπο να του το αφαιρέσει. Πως μπορεί να τον χάσει για μια ακόμα φορά από κοντά της. Και έτσι υπάρχουν δύο επιλογές η μία να χάσει μια για πάντα τον Ντιμίτρι και η άλλη να χάσει τον ίδιο της τον εαυτό. Η Ρόουζ καλείτε να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση στην ζωή της, να γίνει ένα αιμοβόρο χωρίς ψυχή Στριγκόι αλλά να ζήσει αιώνια στο πλευρό της παντοτινής της αγάπης ή να τον σκοτώσει εκπληρώνοντας έτσι την ανθρώπινη επιθυμία του και υπόσχεση της, ζώντας μετά βασανισμένη με την μνήμη του.

Φτάνοντας στην Σιβηρία και γνωρίζοντας την οικογένεια του Ντιμίτρι και μια καινούρια εντελώς ανθρώπινη ζωή, η Ρόουζ θα αναρωτηθεί αν υπάρχει και μια τρίτη λύση. Θα αγαπήσει αυτήν την οικογένεια, θα δεθεί μαζί τους και η ψυχή της θα γαληνέψει έστω και λίγο εκεί. Γιατί άραγε να μην ζήσει εκεί μαζί τους μια γαλήνια και εντελώς ανθρώπινη ζωή. Μπορεί να το κάνει όμως αυτό όταν όλοι της την ζωή έχει προετοιμαστεί για κάτι άλλο;!


Το τέταρτο βιβλίο της σειράς βλέπουμε ότι ρίχνει όλο του το βάρος πάνω στην Ρόουζ και τον Ντιμίτρι. Το βιβλίο συνεχίσει με τους ίδιους γρήγορους και αγωνιώδης ρυθμούς. Με δυνατά συναισθήματα και πάθος. Η ψυχολογία και τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών εναλλάσσετε από σελίδα σε σελίδα ενώ η ένταση και η αγωνία φτάνει πολλές φορές στην κορυφή.


Φυσικά ακόμα συνεχίζουμε και βλέπουμε αν και σε μικρότερο βαθμό τι κάνουν και οι άλλοι αγαπημένη μας ήρωες. Η Λίζα, Ο Κρίστιαν, Ο Άντριαν όπως και όλοι οι άλλοι που βρίσκονται ακόμα στην Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ συνεχίζουν τις ζωές τους όσο μπορούν καλύτερα μετά από τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Καθένας παλεύει με τα δικά του συναισθήματα και προβλήματα για να βγει στο τέλος δυνατός μέσα από της προσωπικές του μονομαχίες.


Η Richelle Mead έχει γίνει μια από της αγαπημένες μου συγγραφείς. Η Γραφεί της είναι τόσο εθιστική! Ξέρει ακριβώς τι θα κάνει για να σου κόψει την ανάσα! Με την γρήγορα, γεμάτη ένταση και συναισθήματα γραφή της σε ταξιδεύει σε έναν εντελώς άλλο κόσμο. Θες να ρουφίξης την κάθε σελίδα, να μπεις μέσα σε αυτόν τον ψυχολογικό και σκοτεινό κόσμο και να γνωρίσεις τους πιο ανθρώπινους χαρακτήρες χωρίς να είναι πραγματικά ανθρώπινη!


Ένα βιβλίο γεμάτο φορτισμένα συναισθήματα, που μας έκανε να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο την σειρά και με ένα εντελώς απρόβλεπτο και γεμάτο με τόσα πολλά συναισθήματα τέλος....

Αυτήν η σειρά αξίζει μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Βαθμολογία 5/5 Αστέρια!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts